Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעה, פינדר כתב:

לדעתי יותר קל ומהיר ופשוט לטרנספר מרצון 8 מליון יהודים לאמריקה, מאשר למצוא חורי תחת שגם יסכימו לקבל 2 מליון עזתים ושגם העזתים ירצו לעבור לשם.

אתה רק מכוון עוד יותר קרוב להשמדה... אז אם כבר השמדה, שלא תהיה עצמית, אולי?

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 2 דקות, EliC25 כתב:

אל תבלבל בין שוחרי שלום לשוחרי חיים.

זה שהם שונאים אותנו ונהנים לראות יהודי נשרט במחיר של 10 עזתים מתים, זה לא אומר שברמת הפרט הם לא ישמחו לחיות חיים יותר טובים עבור עצמם.

זה לא נכון, כי עובדתית כשיש להם את האפשרות לבחור בין חיים טובים או לרצוח אותנו הם תמיד בוחרים באופציה השניה. 

ברור שיהיו לא מעט שיעופו משם ברגע הראשון שיאפשרו להם אבל רובם יישארו.

ירדן ומצרים זה דוגמאות לעמים ששונאים אותנו אבל מתעדפים את החיים שלהם.הפלסטינים, בלי לרצות להרוג אותנו אין להם הגדרה עצמית בכלל.

• אהבתי 2

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני שעתיים, פינדר כתב:

לדעתי יותר קל ומהיר ופשוט לטרנספר מרצון 8 מליון יהודים לאמריקה, מאשר למצוא חורי תחת שגם יסכימו לקבל 2 מליון עזתים ושגם העזתים ירצו לעבור לשם.

אם היה מציע את זה, הייתי מביא לו בעצמי את פרס נובל לשלום.

למה שאמריקה יוותרו על הפרוקסי שלהם

• אהבתי 1
פורסם
לפני 11 שעות, David32 כתב:

מי פתוח להם?

הפואנטה לא הייתה לבדוק עד כמה עומד עזתי ממוצע בקריטריוני הגירה לאוסטרליה אלא שהגבולות לא סגורים בפניהם.

לא יודע מה המקבילה העזתית של ישראל ישראלי - אבל נניח שאותו עזתי פלוני נוחת באירלנד כפליט, לא נראה לי שמגרשים אותו במקום.

בכל מקרה, אם העולם לא ישקם את עזה וזה העולם המערבי שרלוונטי פה - עזה לא תשתקם. דרך אגב, גם לא צבאית.

אז אם העזתים רוצים לשבת על החוף ולשחק בצדפים, שיהיה להם בכיף אבל לדעתי חלק נכבד יעדיפו לעזוב.

כרגע דעת הקהל העולמית עוד בשוק ומדינות שתיאורטית היו יכולות לקלוט חלק מהפלסטינים לא מעזות לצייץ כי הן מפחדות מהתגובה. מצרים יותר מודאגת מהתגובה של העם המצרי מאשר מפוטנציאל הבלאגן של כמה מאות אלפי עזתים.

אם היו שואלים אתכם אם הייתם מוכנים לשלם פעמיים את המחיר הכספי של מלחמת 'חרבות ברזל', שזה פלוס מינוס מאה מילארד דולר, בשביל ששני מיליון עזתים יהגרו מכאן - לא הייתם קופצים על זה?

ובשביל מדינה כמו מצרים, שהתל"ג שלה הוא 400 מילארד דולר על 115 מיליון איש - אין הגיון כלכלי בצעד כזה?

מבחינת גודל אוכלוסיה הם גם ככה יהיו שם בשנה הבאה.

אוכלוסיית תימן גדלה בעשר מיליון איש ב-15 השנים האחרונות והתל"ג שלה הוא עשרים מילארד דולר.

ברור שזו פנטזיה, אבל היא ממש לא יותר הזויה מהקו הרשמי של האיחוד האירופי שזה שלום בין ישראל לפלסטינים עם מדינה פלסטינית עצמאית ביהודה ושומרון. זה בחיים לא יקרה, ואם יקרה זה יתדרדר למלחמה נוספת מהר מאוד פשוט כי זה לא מצב יציב - הפיתוי לגורמים חיצוניים לבוא ולהדליק פה את האיזור פשוט גדול מדי וזו יכולה להיות איראן, טורקיה, רוסיה, סין, קטאר ועוד רשימה לא קצרה.

המדינה הפלסטינית תמיד תהיה חלשה מדי ותלותית מדי בשביל למנוע את זה גם אם היא הייתה רוצה.

פורסם
לפני 23 שעות, יובל .מ. כתב:

אם הייתי מעלה פה את הנאום לפני יומיים הייתם אומרים שזה טקסט של ברוך מרזל ולא של נשיא אמריקאי.

אני לא מכחיש שמבחינת ישראל יש הרבה אספקטים שבהם טראמפ טוב, אם לא מעלה. בטח כשמשווים להאריס.

אבל הנה דוגמה לחסרונות שלו, מבחינתי. אתה מתלהב מהנאום כמו הרבה מאוד ישראלים. אבל בסוף אלו חלומות ופנטזיות שאפילו הוא לא יודע איך יתגשמו. ולמרבה ההפתעה הוא כבר מתחיל להתנער מהם. ותן לי לזרוק פה הימור ״משוגע״, עזה לא תתרוקן מעזתים. ועמית סגל ימשיך לחיות בחלום. והחשש הגדול שלי הוא שבגלל הפנטזיות האלו העסקה תתפוצץ וישראלים אמיתיים שקיימים במציאות ימשיכו להירקב במנהרות עזה, אם בכלל ישרדו.

image.thumb.png.c2701736277d26ac1189fda36e65a7f8.png

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)
לפני 25 דקות, פינדר כתב:

אבל הנה דוגמה לחסרונות שלו, מבחינתי. אתה מתלהב מהנאום כמו הרבה מאוד ישראלים.

בדיוק כמו שהרבה ישראלים התלהבו מה-don't של ביידן, כשבפועל כולם שמו עליו פס.

לפני 25 דקות, פינדר כתב:

אבל בסוף אלו חלומות ופנטזיות שאפילו הוא לא יודע איך יתגשמו. ולמרבה ההפתעה הוא כבר מתחיל להתנער מהם.

אולי כן ואולי לא. בינתיים, הוא רק שבועיים במשרד וכבר משנה פה סדרי עולם, גם אם זה על הנייר.

אני לא חושב שהוא מתנער, אלא שהתכנית עדיין לא סגורה (לאן יעברו, מי "יכבוש" את עזה וישלוט שם בטחונית וכדומה). בכל מקרה, יש לו עוד כ-4 שנים להביא תוצאות.

לפני 25 דקות, פינדר כתב:

והחשש הגדול שלי הוא שבגלל הפנטזיות האלו העסקה תתפוצץ וישראלים אמיתיים שקיימים במציאות ימשיכו להירקב במנהרות עזה, אם בכלל ישרדו.

אותה עסקה שיצאה לפועל, לכאורה, בעיקר בזכות טראמפ?

עריכה אחרונה על ידי gadik6

פורסם

גם ישראל כ"ץ הוציא עכשיו הנחיה והצהרה. נראה אם הדיבורים ממשיכים להתרשם למעשים.

בסופו של דבר עולים מעזה קולות של רצון עז לעזוב וגם קולות שלא מוכנים לשחרר. השאלה היא באיזה ערוץ אתם צופים ומה המסר שהערוץ רוצה להעביר. ממה שראיתי בכאן 11 משתדלים להעביר רק את הקולות שנגד ההגירה, כשבפועל יש גם וגם.

פורסם
לפני 8 דקות, gadik6 כתב:

בדיוק כמו שהרבה ישראלים התלהבו מה-don't של ביידן, כשבפועל כולם שמו עליו פס.

נגיד שאתה צודק. איך זה משנה את הטיעון שלי?

לפני 9 דקות, gadik6 כתב:

אלא שהתכנית עדיין לא סגורה

מילים בלי תוכנית הן רק מילים.

לפני 10 דקות, gadik6 כתב:

אותה עסקה שיצאה לפועל, לכאורה, בעיקר בזכות טראמפ

כן.

מה האינטרס של חמאס להתקדם בעסקה לאור העתיד שטראמפ מתכנן לו?

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 50 דקות, פינדר כתב:

אני לא מכחיש שמבחינת ישראל יש הרבה אספקטים שבהם טראמפ טוב, אם לא מעלה. בטח כשמשווים להאריס.

אבל הנה דוגמה לחסרונות שלו, מבחינתי. אתה מתלהב מהנאום כמו הרבה מאוד ישראלים. אבל בסוף אלו חלומות ופנטזיות שאפילו הוא לא יודע איך יתגשמו. ולמרבה ההפתעה הוא כבר מתחיל להתנער מהם. ותן לי לזרוק פה הימור ״משוגע״, עזה לא תתרוקן מעזתים. ועמית סגל ימשיך לחיות בחלום. והחשש הגדול שלי הוא שבגלל הפנטזיות האלו העסקה תתפוצץ וישראלים אמיתיים שקיימים במציאות ימשיכו להירקב במנהרות עזה, אם בכלל ישרדו.

image.thumb.png.c2701736277d26ac1189fda36e65a7f8.png

אבל זה כל הקטע - כולם קבעו שטראמפ ייכשל, בזמן שהצהרות של נשיאים דמוקרטים שנכשלו התקבלו באהבה. אחד מהם קיבל פרס נובל אפילו, בזמן שהוא פירק את המזרח התיכון.

גם אם התוכנית שלו תיפול, אבל ישראל תקבל את הגיבוי שהיא צריכה ותפעל בעזה יום יום כמו באיו"ש, נקבל פה הוכחה חד משמעית לכך שטראמפ הוא הנשיא האמריקאי הכי טוב שהיה לישראל בהיסטוריה.

אבל קל לקטול אותו.

וכן, כמו שרשם גדי - אם לא טראמפ כל מי שחזר בחודש האחרון לא היה חוזר. 

אז בוא נרגע לפני שקוטלים אותו.

פורסם
לפני 28 דקות, פינדר כתב:

מילים בלי תוכנית הן רק מילים.

במקרה הזה דווקא לא.

מישהו פה באמת האמין שנשיא ארה"ב, בכבודו ובעצמו, יציע לעשות טרנספר לעזתים (חוץ ממני, שהצעתי את זה כאופציה מזמן. אולי הוא גם קורא פה)?

עצם זה שטרנספר לפלשתינים זה אופציה קיימת מבחינת הממשל האמריקאי, זה הצהרה עצומה.

אני מאמין שייקח זמן, אבל גם מדינות נוספות יתחילו ליישר קו לאט לאט.

לפני 28 דקות, פינדר כתב:

כן.

מה האינטרס של חמאס להתקדם בעסקה לאור העתיד שטראמפ מתכנן לו?

כי אולי הם מפחדים ממה שטראמפ מתכנן להם אם לא יתקדמו לעסקה?

צריך לזכור גם שיש מי שעומד מאחורי חמאס (בין אם זה קטאר, איראן, טורקיה). חמאס לא מקבל החלטות בואקום, ולאלו שעומדים מאחוריו כנראה יש אינטרס לא להסתכסך עם טראמפ.

פורסם

כי אישרו איזו פצצה לישראל?

הבעיה של ישראל הייתה המחסור בפצצה הזאת ובמשך 20 שנה לא הצלחנו לפתח אחת למרות שהתעשיות הביטחוניות של ישראל ברמה הכי גבוהה שיש?

אם כבר, הייתי מדבר על ההדלפות של לאן הלך הכסף של USAID (אם כי זה מתאים יותר לשירשור של רוסיה-אוקראינה) או הבלאגן שמאסק יוצר שם בכול הממשל. 

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם (נערך)

כן. תסתכל על הסמלון של דריש.

אלא שיש גם פצצה יותר כבדה, היא מצריכה מפציץ איסטרטגי.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 4 דקות, stx כתב:

יש לישראל משהו שיכול לסחוב פצצה של 11 טון?!

לפי הבנתי הרקולס.

העניין הוא שיש לישראל איום ממשי על הכור האיראני כשזה מגיע.

• תוכן חדש...