Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אה לא?   הרי כשזה היה ביידן אז הוא היה חבר אמת של ישראל, או הנשיא הציוני האחרון.

ונעזוב את ההבטחות, מה שחשוב זה המהות והגישה של הממשל הנוכחי - הפלשתינים והמדינה שלהם לא חשובים ולא מעניינים אף אחד.

עצם העובדה שהממשל הנוכחי לא יאנוס אותנו להקים מדינת טרור פלשתינית במרחק יריקה מגוש דן זה כבר התקדמות עצומה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא יודע למי אתה מתכוון אבל אני אף פעם לא אמרתי על ביידן שהוא "חבר אמת".

האם עדיף לנו בישראל שטראמפ יהיה נשיא ארה"ב? כנראה שכן. אבל מפה ועד לראות בו כמשיח שיפתור לנו את כל הבעיות זה מוגזם.

טראמפ לא טיפש והוא לא ישלח חיילים אמריקאים למות בעזה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
לפני 52 דקות, SlowRide כתב:

איכשהו אנשים מתרגשים כל כך מהדיבורים האלה כאילו פעם ראשונה שהם שומעים פוליטיקאים מדברים ומבטיחים דברים.

לא משנה כמה אתם חושבים שהוא צודק ושהרעיונות שלו טובים, עדיף להקטין ציפיות כי המציאות לא תרחם. הפוליטיקאים לא חברים שלכם.

לפני 39 דקות, SlowRide כתב:

לא יודע למי אתה מתכוון אבל אני אף פעם לא אמרתי על ביידן שהוא "חבר אמת".

האם עדיף לנו בישראל שטראמפ יהיה נשיא ארה"ב? כנראה שכן. אבל מפה ועד לראות בו כמשיח שיפתור לנו את כל הבעיות זה מוגזם.

טראמפ לא טיפש והוא לא ישלח חיילים אמריקאים למות בעזה.

לא חושב שאתה מבין.

לא רוצה חיילים אמריקאים בעזה. מספיק לי ממשל אמריקאי שלא יטיל עלי סנקציות אם אני מונע דלק מארגון טרור. זהו.

ברגע שהוא מתחיל ללחוץ מסביב (לא יהיה חמאס בעזה, נעביר את כולם, סעודיה תחתום בלי מדינה פלשתינית..), בשילוב עם שחרור הרסן הצבאי, הלחץ הוא עליהם, לא עלינו. 

ורשמתי פה כמה פעמים - העניין הוא לא רק טראמפ, אלא הכוורת שלו. לביידן היו אנשים "ליברלים" שהתקפלו מול הטרור, אצל טראמפ זה רוביו שמקלל את חמאס בפנים של תומכי טרור ולא מתנצל על זה פעם אחת. אף נשיא אמריקאי לא דיבר ככה, אם הייתי מעלה פה את הנאום לפני יומיים הייתם אומרים שזה טקסט של ברוך מרזל ולא של נשיא אמריקאי.

עריכה:

אגב, ביידן בחור טוב. הוא אוהב את ישראל, אין לי ספק בזה.

אני פשוט חושב שהגישה שלו ושל מי שעוטף אותו היא גישה של חלשים.

לפני כשעה, פריג'י כתב:

מישהו ספר כמה חיילים הוא יצטרך כדי לעשות העברה כוחנית של 2 מיליון איש? 

יבטיח למתנדבים בצבא שלו נחלות בעזה? 

יאיים על מצרים ואז מה? מצרים תבטל את הסכם השלום ותתחמש בנשק סיני, וחזרנו 50 שנה אחורה.

העזתים מתים ללכת משם. תסכם עם מדינות אחרות שהם מקבלות אותם ותפתח את הגבול והם ירוצו.

הם מתחילים להבין את מימדי ההרס ומבינים שאין שם כלום. פירסמו היום ש-50 אלף עלו צפונה ו-40 אלף מתוכם כבר ירדו חזרה.

לפני 11 שעות, David32 כתב:

מה לדעתי רומן?

יש הסכמה שהתוכנית של קנדה הוכרזה בדצמבר. 

עכשיו הוא עשה את כול ההצגה עם המכסים, שבסופה מספרים לנו פה (ובמקומות אחרים) שהנה קנדה התקפלה. אבל היא לא, כי ההסכם כבר היה במקום. 

איפה פה ה "דעתי"? 

קבעת שיהיה X, צעקתי שאני ארביץ לך, הודעת שהגענו להסכמה ויהיה X ושאני לא ארביץ לך בינתיים. מה בדיוק השתנה מעבר לזה שאני יצאתי בהמה?

זה אד הומינם "ליברלי" קלאסי.

אובמה אומר שהוא יביא שלום - קח פרס נובל. טראמפ מביא שלום - צרצרים.

בקדנציה של אובמה העולם הערבי התפרק, בקדנציה של טראמפ לא.

איימו שטראמפ יביא מלחמת עולם שלישית, דווקא אצל ביידן זה היה מאוד קרוב להגיע.

"הייתה תוכנית!!", אז למה היא לא יושמה? למה הם חיכו חודשיים? למה החיילים לא הגיעו לגבול עד עכשיו?

למה לא הכריזו בדצמבר הקודם, שנה לפני שטראמפ נבחר? מה עצר בעדם או מממשל ביידן? 

למה הסרטונים של המסתננים בוכים בגבול מקסיקו התחילו להגיע רק ב-21.1, אם היו תוכניות והסכמים כל כך הרבה זמן? למה אף אחד לא נתן הוראה לסגור את הגבול?
למה מקסיקו לא עצרה אותם?

בינתיים בכל תחום טראמפ מביא קבלות, ועדיין אותו זה הכי קל לתקוף כי הוא "וולגרי" או איזה שם תואר כזה או אחר.

הדוגמא שלך צריכה להיות "קבעת שיהיה X, לא עשית X, איימתי שאני ארביץ לך ואז הסכמת להתחיל לבצע את הX שהתחייבת עליו", תוך כדי שאני מאיים עלייך שאני לא ארביץ לך בינתיים". זה ההבדל.

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
  • אהבתי 1
פורסם
לפני כשעה, gadik6 כתב:

לא...

האיומים על 25% מכסים עלו כבר בסוף נובמבר, לא הרבה לפני שטרודו מיהר להיפגש עם טראמפ.

שבועיים אחרי הפגישה, "פתאום" קנדה מציגה את התכנית המדוברת.

כלומר, ההתקפלות הנוכחית של קנדה היא חלק מאותו סיפור, וקרתה בזכות או בגלל טראמפ.

לצורך העניין, אם האריס הייתה נבחרת, סביר להניח שהתכנית המדוברת לא הייתה אפילו מוצגת כאופציה.

יום אבל לשמאל, הא?

פתאום יש ממשל בארה"ב שמבין ש"שלום" או מדינה פלשתינית זה פיקציה, ושהדרך היחידה לפתור את הסכסוך זה להעיף אותם מפה קיבינימאט.

אחרי שביידן ואובמה סיפרו לנו שלא יהיה שלום במזרח התיכון בלי מדינה פלשתינית, פתאום מגיע טראמפ ומשנה סדרי עולם.

ועוד יותר גרוע זה שמזמינים את ביבי לבית הלבן. יום אבל לאומי.

אגב, שארה"ב תשתלט על עזה?   נראה לי ביבי עצמו כמעט נפל מהפודיום כששמע את זה.

כן, אחרי ההצלחה הגדולה באפגניסטן ועיראק, זה בטח יעבוד גם בעזה. ומדינות עומדות בתור כבר לקבל עזתים אז בכלל.

ובכלל, אחד הדברים הכי עצובים במחנה תומכי ראש הממשלה האהוב שלנו, חוץ מנטיות אנטי דמוקרטיות, התאמת תפיסת העולם למה שהוא אומר ועוד, זה החיבה היתרה לדווקא.

נסו לחשוב מדי פעם על מה שטוב למדינה ולעם. לא מה מייצר אבל אצל החמישה וחצי שמאלנים שיש בישראל (גפ מצביעי לפיד תומכים בטרנספר כמו שאפשר ללמוד מהשרשןר השכן)

לפני 54 דקות, gadik6 כתב:

אה לא?   הרי כשזה היה ביידן אז הוא היה חבר אמת של ישראל, או הנשיא הציוני האחרון.

ונעזוב את ההבטחות, מה שחשוב זה המהות והגישה של הממשל הנוכחי - הפלשתינים והמדינה שלהם לא חשובים ולא מעניינים אף אחד.

עצם העובדה שהממשל הנוכחי לא יאנוס אותנו להקים מדינת טרור פלשתינית במרחק יריקה מגוש דן זה כבר התקדמות עצומה.

לא זה לא. זה מור אוף דה סיים. ואולי גרוע יותר. 30 נרצחים במגזר תוך חודש. הפשע מזמן זולג גם אלינו בלי שום מענה. מה בדיוק יקרה אחרי הסיפוח? יפתחו האב הייטק ברמאללה במקום תל אביב?

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)

ברמה המעשית אני מפקפק מאוד בסיכוי של התוכנית לצאת לפועל, מדובר במספרים שאנחנו לא מכירים מאז מלחמת העולם השנייה.

ברמה המעשית (2) ההצהרה הזאת ורבות אחרות של חברי הממשלה החדשה *כן* צפויות להשפיע באופן דרמטי על הבידוד הבינלאומי של ישראל - ועל נקודת המוצא במשאים ובמתנים.

פתאום אין יותר גב לרעיון הפלסטינאצי ועל הדרך אין יותר תמיכה ממשית ברוצחים מתועבים דרך ארגוני "פליטים". נגמר השקר של הפליטים. יש חיות מתועבות שצריכות מוות או חינוך מחדש.

למרגה האירוניה, ברגע שדברים נאמרים בקול רם על ידי ממשל מסוים, באופן אוטומטי אנשים יחזרו על המסר משני צדדי המפה... סוג של אפקט העדר, לטובתנו במקרה הזה. על הדרך מעבירים תקציבי DEI טרללת להטב"ית ששולמו לארגונים מחוץ )!!( לארה"ב.

עריכה אחרונה על ידי hans
  • אהבתי 6

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 12 דקות, יבגניפ כתב:

כן, אחרי ההצלחה הגדולה באפגניסטן ועיראק, זה בטח יעבוד גם בעזה. ומדינות עומדות בתור כבר לקבל עזתים אז בכלל.

מאיפה אתה יודע אם הן עומדות או לא עומדות בתור?

אם מדינות מסכימות לקבל פושעים אלימים מארה"ב, מסתננים מישראל ועוד, אז לקבל עזתים (שלמרות מה שמספרים לך, מתים לעוף מעזה, אם רק יתנו להם) זה לא כזה מדע בדיוני. הכל שאלה של תשלום.

ולאפגניסטן ולעיראק אין שום קשר לנושא. מיליוני סורים ואוקראינים ברחו למקום אחר. כלומר, ברמה הפרקטית זה בהחלט אפשרי.

ובכלל, אחד הדברים הכי עצובים במחנה תומכי ראש הממשלה האהוב שלנו, חוץ מנטיות אנטי דמוקרטיות, התאמת תפיסת העולם למה שהוא אומר ועוד, זה החיבה היתרה לדווקא.

רק שאני לא "תומך". אחד הדברים הכי עצובים באנשי רק לא ביבי, זה שאוטומטית כל מי שלא מסכים איתם, ישר משויך לקבוצת הביביסטים.

אני כנראה יותר תומך טראמפ מאשר תומך ביבי.

נסו לחשוב מדי פעם על מה שטוב למדינה ולעם. לא מה מייצר אבל אצל החמישה וחצי שמאלנים שיש בישראל (גפ מצביעי לפיד תומכים בטרנספר כמו שאפשר ללמוד מהשרשןר השכן)

למדינה טוב אם הפלשתינים יעופו מכאן. למדינה לא טוב אם תוקם מדינה פלשתינית בשטחי יהודה ושומרון. ממש ממש לא טוב.

לא זה לא. זה מור אוף דה סיים. ואולי גרוע יותר. 30 נרצחים במגזר תוך חודש. הפשע מזמן זולג גם אלינו בלי שום מענה. מה בדיוק יקרה אחרי הסיפוח? יפתחו האב הייטק ברמאללה במקום תל אביב?

ממש לא. ראשית, ברמה העקרונית וההצהרתית, ברגע שאתה מוריד את האופציה של מדינה פלשתינית מהשולחן, זה כבר משנה את מעמד הסכסוך בעולם. כשהאמריקאים מדברים על פתרון שתי מדינות, כולם מתיישרים לפיהם. ברגע שהאמריקאים יתחילו להתעקש על רילוקיישן לפלשתינים, אני רוצה לראות איך שאר העולם המערבי הולך איתם ראש בראש.

ובוא, תעשה לי טובה. את הפשע בחברה הערבית אפשר לפתור בקלות, בדיוק כמו שאת נושא גניבות הרכב אפשר לפתור בקלות, רק שזה לא אופנתי, זה לא יהיה נעים, ולאף אחד אין אינטרס.

הסיבה שהממשלה לא פותרת את זה זה בעיקר חוסר רצון. גניבות הרכב למשל, כולם מרוויחים - המדינה מרוויחה ממיסים, חברות הביטוח מרוויחות, יבואני הרכב מרוויחים, הרשות הפלשתינית והחברה הפלשתינית מרוויחה ("עבודה", תעסוקה, כספים שזורמים, עסקים שפורחים ועוד ועוד). מי מפסיד?   האזרח הקטן, אבל זה כי הוא לא באמת מעניין או עושה מספיק רעש. 

כנ"ל לגבי הרציחות בחברה הערבית - זה פשוט לא מעניין את הממשלה מספיק.

• אהבתי 3

פורסם
לפני 56 דקות, יובל .מ. כתב:

זה אד הומינם "ליברלי" קלאסי.

נגד אדם זה נגד טראמפ? זה שירשור עליו, אני לא חושב שאתה יכול להשתמש במושג במקרה הנוכחי.

כול השאר... מה אני יכול עוד להגיד? רק לחזור על עצמי. אגב, אם תקרא טוב טוב, תגלה שלא שלחו 10K איש לגבול. אגב 2, את אותה ההצגה מקסיקו עשתה ב 2021.

אגב, יש סימוכין לכך שקנדה הייתה אמורה לממש את התוכנית ודחתה אותה, או לא יישמה?

לפני 39 דקות, hans כתב:

על הדרך מעבירים תקציבי DEI טרללת להטב"ית ששולמו לארגונים מחוץ )!!( לארה"ב.

האנס, USAID זה אירגון השפעה על מדינות מחוץ לארהב. זה מה שהוא צריך לעשות, לשלם לאירגונים ולדברים מחוץ לארהב כדי להשפיע עליהם לפי רצון הממשל. מעבר לזה אישית אני בטוח שזאת דרך להעביר כסף לסוכני השפעה אמריקאים. 

לפני 30 דקות, gadik6 כתב:

אם מדינות מסכימות לקבל פושעים אלימים מארה"ב

אתה מדבר על אל סלבדור שמציעים לארהב לעשות מיקור חוץ לבתי כלא?

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם (נערך)
לפני 10 דקות, David32 כתב:

מעבר לזה אישית אני בטוח שזאת דרך

אתה יכול להיות בטוח אישית במה שאתה רוצה, הנה כתבה מעיתון שלא משויך לטראמפ בשום צורה: https://www.washingtonblade.com/2013/05/29/usaid-supported-gay-training-to-take-place-in-colombia/

ממשל אמריקני אמור לשים את האזרחים שלו בראש סדר העדיפויות, ואם תקציב עובר למדינה אחרת זה כדי לשמור נניח על יציבות פוליטית או משהו בסגנון. זה? זה?? למי זה תורם???

מתיישר יפה עם האביב הערבי של אובמה... אולי באמת הכוונה הייתה מלכתחילה שהעולם כולו יעלה באש. אני מתחיל להבין מאיפה הקונספירציות נבעו.

לא הספקתי לחפור אבל אני בטוח אישית pun intended שחיפוש קל יגלה תקציבים דומים מאותו ארגון מסואב שעברו הישר לידי מפלצות החמאס (או אונרא. Same same)

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 42 דקות, gadik6 כתב:

מאיפה אתה יודע אם הן עומדות או לא עומדות בתור?

מהניסיון עד עכשיו?

לפני 42 דקות, gadik6 כתב:

ולאפגניסטן ולעיראק אין שום קשר לנושא. מיליוני סורים ואוקראינים ברחו למקום אחר. כלומר, ברמה הפרקטית זה בהחלט אפשרי.

שני דברים שונים. בין אם ארה״ב יכולה לגרש את העזתים למדינות שמחכות בתור לבין אם לאו, היא לא יכולה לשקם את עזה. מאותה הסיבה שהיא ברחה מאפגניסטן וגם נכשלה לייצר עיראק חדשה. וכל מי שמפנטז על זה עכשיו, צריך להזכיר לעצמו מה קרה איפה שהיא ניסתה. 

לפני 43 דקות, gadik6 כתב:

אחד הדברים הכי עצובים באנשי רק לא ביבי, זה שאוטומטית כל מי שלא מסכים איתם, ישר משויך לקבוצת הביביסטים.

נכון. אבל אני משתדל לא לעשות את זה אוטומטית. במקרה הספציפי שלך ראיתי אותך מגונן עליו כבר כמה פעמים בזמן האחרון. אבל שמח לגלות שאתה לא. ולא שזה שייך לשרשור הזה ישירות, אבל אני חושב שכל אזרח ישראלי צריך להיות עצוב רק מעצם המחשבה שביבי יצליח לשקם את המעמד שלו וישאר ראש ממשלה כאן, לא משנה מה. מינימום של מינימום של מינימום של חוש צדק אמור לגרום לכולנו לרצות לראות אותו מקבל אחריות על הכשלונות של ה7.10. ולא לשכוח לו את זה, רק כי הוא נפגש עם טראמפ וזה מעצבן שמאלנים.

לפני 46 דקות, gadik6 כתב:

למדינה טוב אם הפלשתינים יעופו מכאן. למדינה לא טוב אם תוקם מדינה פלשתינית בשטחי יהודה ושומרון. ממש ממש לא טוב.

סיפוח ביו״ש לא יעלים אותם מכאן. מה שהוא יעלים, עם הזמן, זה את ישראל.

לפני 47 דקות, gadik6 כתב:

כנ"ל לגבי הרציחות בחברה הערבית - זה פשוט לא מעניין את הממשלה מספיק.

ברור. פה אנחנו מסכימים. ואני מבטיח לך שתקבל את זה בסקייל פי אלף יותר עצום אחרי הסיפוח. 

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 6 דקות, hans כתב:

ממשל אמריקני אמור לשים את האזרחים שלו בראש סדר העדיפויות, ואם תקציב עובר למדינה אחרת זה כדי לשמור נניח על יציבות פוליטית או משהו בסגנון. זה? זה?? למי זה תורם???

אבל הוא לא? גם לא תחת טראמפ?

לא כול כך הבנתי מה בלינק ששמת מוכיח? אין שום ספק שזה אירגון אמריקאי כדי להשפיע על דברים מחוץ לארהב, זה שיש לך בעיה עם LGBT ו DEI, זה בעיה שלך. אין ויכוח לגבי זה שזה אירגון שמשלם כסף כדי להשפיע על מדינות להתיישר למה שארהב רוצה...

אני חושב שזה גם עובר לסוכנים כאלה ואחרים שעובדים בשביל ארהב.

לפני 9 דקות, hans כתב:

מתיישר יפה עם האביב הערבי של אובמה

נכון, הם העבירו כסף בשביל האביב הערבי והמיידן באוקראינה (לטענת RFKJ) ביידן העביר בשביל DEI, טרנסג'נדרים והפגנות בגאורגיה והבחירות במולדובה, טראמפ יעביר בשביל משהו אחר.

זאת המטרה...

לפני 6 דקות, יבגניפ כתב:

היא לא יכולה לשקם את עזה.

אם יעשו טראנספר, מה הבעיה?

אפגניסטן נועד לכישלון, אבל עיראק זה היה ניסיון גם לשים שם דמוקרטיה ובלה בלה בלה. אבל אם הוא מספח את זה בתור טריטוריה אמריקאית (לא שהוא מאוד נחמד לפורטו ריקו אבל לא קריטי) - מה הבעיה?

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הוא לא מדבר על שיקום עזה ממה שהבנתי, אלא על הוצאת האוכלוסיה משם בגלל שאי אפשר לחיות שם כתוצאה מההרס.

לפני שעה, יובל .מ. כתב:

לא רוצה חיילים אמריקאים בעזה. מספיק לי ממשל אמריקאי שלא יטיל עלי סנקציות אם אני מונע דלק מארגון טרור. זהו.

ברגע שהוא מתחיל ללחוץ מסביב (לא יהיה חמאס בעזה, נעביר את כולם, סעודיה תחתום בלי מדינה פלשתינית..), בשילוב עם שחרור הרסן הצבאי, הלחץ הוא עליהם, לא עלינו

ברור שכל זה דיבורים נהדרים השאלה מה בפועל יקרה. 

כל מה שאני אומר זה , שאם טראמפ אמר שצריך להעיף מעזה את הפלסטינים ושאמריקה תשתלט על השטח, זה לא מה שבאמת הולך לקרות.

אין לי ספק שהגישה הזו טובה בשבילנו יותר מהגישה המתרפסת של הממשל הקודם, רק שעם פוליטיקאים צריך להבדיל בין דיבורים למציאות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 35 דקות, יבגניפ כתב:

מהניסיון עד עכשיו?

כי עד עכשיו כנראה אף אחד לא הציע להם.

מי בכלל חשב לדבר על העברת תושבי עזה עד טראמפ?   אתה לא מצפה שמדינה ערבית או מוסלמית תציע ביוזמתה "לעקור" את תושבי העזה.

אגב, יש הגירה די רצינית מעזה, גם לפני ה-7 באוקטובר. כלומר רצון לעזוב קיים.

שני דברים שונים. בין אם ארה״ב יכולה לגרש את העזתים למדינות שמחכות בתור לבין אם לאו, היא לא יכולה לשקם את עזה. מאותה הסיבה שהיא ברחה מאפגניסטן וגם נכשלה לייצר עיראק חדשה. וכל מי שמפנטז על זה עכשיו, צריך להזכיר לעצמו מה קרה איפה שהיא ניסתה. 

אי אפשר להשוות את עזה לאפגניסטן או לעיראק.

עזה היא כלום, זה שטח בגודל של מגרש כדורגל במובנים גלובליים, עם אוכלוסיה זניחה.

ברגע שלא יהיו לך עזתים, אין שום בעיה "לשקם".

נכון. אבל אני משתדל לא לעשות את זה אוטומטית. במקרה הספציפי שלך ראיתי אותך מגונן עליו כבר כמה פעמים בזמן האחרון. אבל שמח לגלות שאתה לא. ולא שזה שייך לשרשור הזה ישירות, אבל אני חושב שכל אזרח ישראלי צריך להיות עצוב רק מעצם המחשבה שביבי יצליח לשקם את המעמד שלו וישאר ראש ממשלה כאן, לא משנה מה. מינימום של מינימום של מינימום של חוש צדק אמור לגרום לכולנו לרצות לראות אותו מקבל אחריות על הכשלונות של ה7.10. ולא לשכוח לו את זה, רק כי הוא נפגש עם טראמפ וזה מעצבן שמאלנים.

ביבי הוא ראש ממשלת ישראל, בין אם זה מוצא חן בעיניך ובין אם לא.

לשמוח כשהוא נכשל ברמה הבינלאומית, או לשמוח כשהוא מקבל כתף קרה מהבית הלבן זה טמטום בעיניי.

אפשר לצפות או לדרוש שיתפטר, ועם זאת לשמוח כשהוא מקבל חיבוק חם בבית הלבן.

סיפוח ביו״ש לא יעלים אותם מכאן. מה שהוא יעלים, עם הזמן, זה את ישראל.

ברור. פה אנחנו מסכימים. ואני מבטיח לך שתקבל את זה בסקייל פי אלף יותר עצום אחרי הסיפוח. 

מי דיבר על סיפוח?   גם טראמפ, כמדומני, לא הצהיר שיהיה סיפוח.

אם התכנית בעזה תצא לפועל, ביהודה ושומרון אפשר להמשיך, בינתיים, באותו מוד של ניהול הסכסוך - חיזוק הרש"פ והפצצות ממסוקי קרב.

מה נעשה איתם בהמשך?   נחיה ונראה. אולי מאסק ייקח אותם ליישב את מאדים. 

• אהבתי 1

• תוכן חדש...