Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מי יותר טוב לישראל, טראמפ או טראמפ?

סאמי

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
לפני שעתיים, hans כתב:

היא פלישה של עמים אחרים לתוך שטח ישראל שמסתיימת במפלה ניצחת של אותם עמים עם חזרתו הפלאית של המשיח. בשניהם התוצאה היא הצלה של עם ישראל, בארצו.

שכחת את ההמשך- לפי הגרסה האוונגליסטית אז אנחנו "רואים את האור" ומבינים שישו הוא משיח האמת ומתנצרים.

אני בטוח שזה לא ממש מתיישב עם האמונה של כל היהודים שכל כך אוהבים את האוונגליסטים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יפה שהטיעונים נגד טראמפ ותומכי ישראל בארה"ב (או באירופה) הגיעו לרמה של כיפה אדומה והזאב - הזאב הכניס אותה הביתה, נתן לה אוכל, החביא אותה מהציידים, והכל בסוף רק כדי לשכר אותה ולנצל אותה בלילה (יש מצב שהזכרון שלי מעורפל, וזה לא בדיוק איך שהולכת העלילה).

בינתיים, בזמן הקצר שטראמפ בתפקיד, הגישה, המעשים, וגם "רוח המפקד" כלפי ישראל, לגמרי עדיפים ביחס לממשל הקודם. אולי זה בגלל שהם רוצים לראות מלחמת גוג ומגוג, אולי זה בגלל שטראמפ חושב שהוא המשיח, אני לא יודע, אבל כל זה לא מעניין, כי ברמה הפרקטית, זה משמעותית טוב לנו.

כנ"ל לגבי כל ה"ימין קיצוני" באירופה. כל כך קיצוניים שהם מזמינים את ביבי לבקר. הרי השמאל, דוגמת מקרון, הלייבור, מייקל היג'נס, הם ממש מתים על ישראל.

עריכה אחרונה על ידי gadik6
  • אהבתי 1

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 8 דקות, gadik6 כתב:

יפה שהטיעונים נגד טראמפ ותומכי ישראל בארה"ב (או באירופה) הגיעו לרמה של כיפה אדומה והזאב - הזאב הכניס אותה הביתה, נתן לה אוכל, החביא אותה מהציידים, והכל בסוף רק כדי לשכר אותה ולנצל אותה בלילה (יש מצב שהזכרון שלי מעורפל, וזה לא בדיוק איך שהולכת העלילה).

בינתיים, בזמן הקצר שטראמפ בתפקיד, הגישה, המעשים, וגם "רוח המפקד" כלפי ישראל, לגמרי עדיפים ביחס לממשל הקודם. אולי זה בגלל שהם רוצים לראות מלחמת גוג ומגוג, אולי זה בגלל שטראמפ חושב שהוא המשיח, אני לא יודע, אבל כל זה לא מעניין, כי ברמה הפרקטית, זה משמעותית טוב לנו.

כנ"ל לגבי כל ה"ימין קיצוני" באירופה. כל כך קיצוניים שהם מזמינים את ביבי לבקר. הרי השמאל, דוגמת מקרון, הלייבור, מייקל היג'נס, הם ממש מתים על ישראל.

יש אנשים שממש קשה להם עם דמויות חזקות שרוצות שיהיה להם טוב. הם מעדיפים להיות החלשים שמרחמים עליהם אחרי שרוצחים אותם.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 31 דקות, gadik6 כתב:

כנ"ל לגבי כל ה"ימין קיצוני" באירופה. כל כך קיצוניים שהם מזמינים את ביבי לבקר

גם הנאצים (חוק גודווין הפעולה!) נפגשו עם מנהיגים יהודים ואפילו הראו תמיכה כשלהי בציונות. 

הימין הקיצוני מתייחס לישראל בתור אויבו של אויבי הוא ידידי, לא באמת מתוך אהבה.

• רעיון טוב! 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 35 דקות, יובל .מ. כתב:

יש אנשים שממש קשה להם עם דמויות חזקות שרוצות שיהיה להם טוב

כמו למשל היטלר, סטלין, פוטין. כמו שאומרים ליגה אחרת.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 43 דקות, יובל .מ. כתב:

יש אנשים שממש קשה להם עם דמויות חזקות שרוצות שיהיה להם טוב. הם מעדיפים להיות החלשים שמרחמים עליהם אחרי שרוצחים אותם.

אתה יודע, לא הכל בחיים זה שחור לבן.

אפשר לחשוב שטראמפ עדיף על האריס ושיש לו תרומה גדולה מאוד לישראל בתחומים שונים.

וזה לא סותר את זה שאפשר במקביל לחשוש ממנו, כי הוא קודם כל נרקיסיסט שדואג לעצמו והוא בלתי צפוי והוא מקדם מהלכים שנראים לחלקנו מסוכנים, לאמריקה, לעולם, לסביבה וכו׳.

• אהבתי 2

״צדקתי בעבר, עדיין אני צודק, תמיד אני צודק.״

מ.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 35 דקות, Rשף כתב:

גם הנאצים (חוק גודווין הפעולה!) נפגשו עם מנהיגים יהודים ואפילו הראו תמיכה כשלהי בציונות. 

היכולת שלכם לעוות את ההיסטוריה, כדי שתתאים להשקפת העולם שלכם, לא פחות ממדהימה.

הנאצים ממש לא "הראו תמיכה" בציונות. הם כן תמכו בגרמניה נקיה מיהודים, לפחות עד לתחילת תכנית הפתרון הסופי.

הם גם חתמו על "הסכם" עם התנועה הציונית, שיהיה טוב להם (תודה באמת שהם איפשרו ליהודים לקבל חלק מהכסף עבור רכוש שהופקע מהם).

אם כבר אפשר לבוא בטענות למישהו אז זה לראשי התנועה הציונית.

קריאות למקומות נקיים מיהודים, עד כמה שידוע לי, נשמעות לאחרונה בעיקר מצד אחד של המפה הפוליטית - פרוגרסיבים וליברלים, יחד עם מוסלמים שונאי ישראל והמערב, שאומרים את זה בגלוי בהפגנות שלהם. 

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא יודע לגבי הנאצים, אבל הרבה יהודים באיטליה תמכו ב"דמות חזקה שרוצה שיהיה להם טוב" - בניטו מוסוליני. המאהבת שלו מרגריטה צרפתי הייתה אחת ממשתפי הפעולה הקרובים ביותר שלו. היא השתתפה בתכנון הסתערות של הפשיסטים על רומא וגם הייתה מנהלת של העיתון של מוסוליני Gerarchia. לא מעט יהודים הישתתפו במצעד על רומא, כמעט עשרה אחוזים מיהודי איטליה התפקדו למפלגה הפשיסטית, רבים החזיקו בתפקידים שונים במוסדותיה. באותם שנים מוסוליני הצהיר כי לאנטישמיות אין מקום בתרבות האיטלקית וגם התבטא בגלוי נגד המדיניות הגזענית של גרמניה. מה שלא הפריע לו יותר מאוחר לגרש את היהודים (כולל את אחותה של מרגריטה צרפתי) לאושוויץ ולהפעיל חוקים אנטי-יהודיים. 

• מעניין 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שעתיים, gadik6 כתב:

הנאצים ממש לא "הראו תמיכה" בציונות.

ברור, ברור וההשוואה לטראמפ היא פופוליסטית (בלי ציניות) אבל מצד שני גם ההכתרה של טראמפ בתור אבי הציונות המודרנית, גואל אדמות האומה והמשיח המושיע היא פופוליסטית ומתעלמת מהשיקולים האנוכיים שלו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מעל חביבי, מעל.

https://www.reuters.com/world/trump-gaza-ceasefire-should-end-saturday-if-hostages-not-released-2025-02-10/

עכשיו טראמפ מעלה את ההימור כהכנה לקזינו.

ממשל ביידן היה מתחנן לחמאס לקיים את העסקה, ממשל טראמפ משתמש בכוח האמיתי.

אינשאללה עוד 30 נאצים כמוהו בעולם. ממש שנאת יהודים טהורה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ההבדל הוא האם זה דרך או מטרה 

לדוגמא יש הרבה דברים מסוכנים בכביש והשאלה האם 1 רשויות אכיפת החוק בדרך למנוע זאת יעשו אכיפה עניינית להוריד את הסכנות או 2 יעשו מטרה לצאת ידי חובה-מיכסת דוחות פלוס מטרה ליתפוס נהיגה במהירות וכולי-מה שלא ישנה לעולם את הסכנות ורק יגרור עוד שחיתות וכאוס לכבישים

ועתה נדבר על עזה-עד היום ראיתי רק מטרות טובות יותר או פחות והדיבור היה מה יעשו מה לא. האם יעיזו לכיבוש את ציר פילדלפי והאם את רפיח 

והאם ביבי גנב ורימה והאם הוא עוצר את החזרת החטופים

ואז מגיע טראפ איש עם דרך כמו שהיה לנו פעם שרון ולפניו עוד. ומחליט א שאת בעית עזה הוא פותר והשאלה אך היא רק השאלה השניה 

ואנשים שואלים מטרות כמה הוא יכול להעביר מפה ומי יקבל אותם אבל מפספסים שאצלו המטרות זה המישני והעיקר כבר הוחלט

לעומת ביידן למשל שיש לו מטרות במה לגעת ובמה לא אבל אין לו דרך בעולם

אני לא מיקצועי ובטח טועה הרבה. אבל זה רעיון שעלה לי 

• מעניין 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 6 שעות, יובל .מ. כתב:

אינשאללה עוד 30 נאצים כמוהו בעולם. ממש שנאת יהודים טהורה.

לא כל כך מזמן רבים צעקו שאנחנו כאן חייבים פוטין. מניח שלפחות חלקם הצביעו בן גביר. נחיה ונראה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...