Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 5 דקות, יובל .מ. כתב:

כי אם אני רושם "לא חושב שהיה צריך להחזיר אותו" ככל הנראה אני לא מסכים איתו או עם ההחזרה שלו.

תודה רבה. את האמת לא אכפת לי אם אתה מסכים או לא. כן אכפת לי ממה שעושה מאסק.

מעדיף מישהו שמאמין בחופש הביטוי ומחזיר לעבודה גזען מ"ליברלי" שמטיל עלינו עיצומים וסנקציות, או מאיים לעצור אותנו מכניסה לרפיח.

מה קרה, נהיית ליברלי? 🤣 אם מישהו מחזיק בבית דגל של רשות אתה מוכן לתלות אותו על האץ, אבל אם יד ימינו של טראמפ מחזיר לעבודה גזען אנטישמי שבמקרה גם פקיד ממשלתי בכיר או בעצמו תומך בגלוי בנאו נאצים אז מדובר בחופש הביטוי?  😆

והביקורת שלי היא נגד הכותרת, שמנסה להציג את אותו אדם כנטו שונא ישראל כאשר הוא סתם עוד גזען אמריקאי.

זה החלק שמעניין אותנו כאן בארץ. פקיד בכיר במשרד ממשלתי בארה"ב בראשות אילון מאסק שהוא גזען שונא ישראל.

פורסם
לפני 3 דקות, mikyl כתב:

זה החלק שמעניין אותנו כאן בארץ. פקיד בכיר במשרד ממשלתי בארה"ב בראשות אילון מאסק שהוא גזען שונא ישראל.

גזען. זהו.

ועדיף מקוראי חרם על ישראל או מדליפי תוכניות תקיפה לאיראן.

לפני 3 דקות, mikyl כתב:

מה קרה, נהיית ליברלי? 🤣 אם מישהו מחזיק בבית דגל של רשות אתה מוכן לתלות אותו על האץ, אבל אם יד ימינו של טראמפ מחזיר לעבודה גזען אנטישמי שבמקרה גם פקיד ממשלתי בכיר או בעצמו תומך בגלוי בנאו נאצים אז מדובר בחופש הביטוי?  😆

כשישראלי תומך טרור זה שונא מאוד מפקיד גזען אמריקאי.

כמו שאני לא מתעניין במה עושה איזה נורווגי מסריח.

פורסם
לפני 2 דקות, mikyl כתב:

כן אכפת לי ממה שעושה מאסק.

למה? כי הוא מפרק את ארהב?

אבל אתה לא אזרח אמריקאי ולא גר בארהב...

לפני 3 דקות, mikyl כתב:

פקיד ממשלתי בכיר

זה לא מאוד נכון, אני חושב שאתה לוקח את הנעשה יותר מדי ברצינות. כן, יש קבוצה של כמה צעירים (19-25) שמפרקים את כול הממשל כנראה. סליחה, מקצצים. זה לא ממש הופך אותך לבחירים. זה ילדים שמאסק אהב והעסיק כדי שיעשו את מה שהוא רוצה. פקיד ממשלתי בכיר זה לא ילד בן 19,וגם לא בן 25.

לפני 1 דקה, יובל .מ. כתב:

מדליפי תוכניות תקיפה לאיראן.

זה היה איזה פיספוס אסטרונומי שאי אפשר לדמיין בכלל... לא הייתי שם את זה במשוואה.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 1 דקה, David32 כתב:

למה? כי הוא מפרק את ארהב?

אבל אתה לא אזרח אמריקאי ולא גר בארהב...

כי אנחנו תלויים בארצות הברית. כי מדובר בבן אדם שמאוד קרוב לטראמפ ואני מאמין שיש לו השפעה עליו. 

לפני 1 דקה, David32 כתב:

זה לא מאוד נכון, אני חושב שאתה לוקח את הנעשה יותר מדי ברצינות. כן, יש קבוצה של כמה צעירים (19-25) שמפרקים את כול הממשל כנראה. סליחה, מקצצים. זה לא ממש הופך אותך לבחירים. זה ילדים שמאסק אהב והעסיק כדי שיעשו את מה שהוא רוצה. פקיד ממשלתי בכיר זה לא ילד בן 19,וגם לא בן 25.

אז מי זה? מינימום שר? סגן השר? אם יש לילדים האלה סמכות לפרק את הממשל, בשבילי הם מספיק בכירים. אבל זה לא האישו. אותי יותר מדאיג הבוס שלהם.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 28 דקות, mikyl כתב:

כי אנחנו תלויים בארצות הברית. כי מדובר בבן אדם שמאוד קרוב לטראמפ ואני מאמין שיש לו השפעה עליו. 

יש איזה פרדוקס של ימניים ישראלים - שתומכים בימין העולמי למרות שבמוצהר הימין הזה לא כל כך אוהב יהודים (אורבן בהונגריה, אלט רייט בארה"ב, הממשלה של פולין שאם אני זוכר נכון אחד מהם שרף חנוכיה ועוד כל מיני, יוצא דופן זה הראש ממשלה של ארגנטינה אבל גם שם אני לא בטוח מה שאר המפלגה חושבת עלינו).

פורסם

כי חלק לא מבוטל בינם לא יודע להבדיל בין ימין לשמאל. מדובר במפא"י/מפ"ם, אכלו לי/שתו לי, אשכנזים/ספרדיים ובעיקר לז*ן את הערבים. לכן קל יחסית למכור לאנשים האלה אשליות על משילוט כמו שעשה היטלר בגרמניה (רק הוא גם קים). הם שוכחים שימין (שבעבר היה אמיתי) בשלטון כמעט בלי הפסקה מ-1977. 

• אהבתי 1
פורסם (נערך)

לכאורה, משלמי המיסים בארה"ב מימנו את מנהרות החמאס, דרך סיוע של USAID למפעל מלט פלשתיני, בסכום של 310 מיליון דולר בשנת 2016 (אובמה)

https://globaldisconnect.substack.com/p/usaid-gifted-a-cement-factory-to

זה אומנם לא חמור כמו ציוץ של עובד בסוכנות של מאסק, אבל מעלה כמה שאלות.

עריכה אחרונה על ידי gadik6
  • מצחיק 1

פורסם
לפני 5 שעות, flytomars כתב:

יש איזה פרדוקס של ימניים ישראלים - שתומכים בימין העולמי למרות שבמוצהר הימין הזה לא כל כך אוהב יהודים (אורבן בהונגריה, אלט רייט בארה"ב, הממשלה של פולין שאם אני זוכר נכון אחד מהם שרף חנוכיה ועוד כל מיני, יוצא דופן זה הראש ממשלה של ארגנטינה אבל גם שם אני לא בטוח מה שאר המפלגה חושבת עלינו).

אני לא מכיר את דעתו של אורבן ולא מכיר את אלט רייט או זה מפולין 

אבל עד כמה הם תומכים בצד של חמאס יחסית לשמאל באירופה וארה"ב?

פורסם (נערך)
לפני 5 שעות, flytomars כתב:

לא מדויק ולא נכון.

אין דבר כזה ימין עולמי. כל מקרה לגופו.

זה כמו שאוהבים להגיד בארץ "נצרות" - מילה חסרת משמעות שכוללת בתוכה זרמים מנוגדים בתכלית.

להבדיל, כן אפשר להכליל על הזרם הפרוגרסיבי העולמי של השמאל שהוא נכון לרגע זה לא משרת את ישראל בשום צורה. שים לב שלא הכללתי על כל השמאל העולמי כי...

דרדור תופים... הנה זה בא...

אין דבר כזה.

עריכה:

ועדיין - אם נמשיך את הרמיזה של עדי-אל, בהינתן בחירה בין שתי אופציות גרועות, אנטישמי ופרו פלסטיני, אני אבחר בכל הזדמנות באנטישמי. להיות פרו פלסטיני גורר עכשיו סט עקום יותר של ערכים.

עריכה אחרונה על ידי hans
  • אהבתי 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 11 שעות, Igalz כתב:

אני אסכם ברמיזה, פני הצבא כפני המדינה... לטוב ולרע.

לא ברמיזה בכלל, 2 חיילות בחליפות הלו קיטי באו לאסוף רכב לצבא. 

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 6 שעות, flytomars כתב:

אתה מדבר על האלט רייט שונאי היהודים שתוקפים את בית הדין על צווי מעצר למנהיגי המדינה היהודית ושאמרו לביבי שהוא מוזמן לביקור תוך כדי הגנה מהצווים?

אלה שתומכים בישראל בצורה מוחלטת מתחילת המלחמה, כן?

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

אתה מדבר על האלט רייט שונאי היהודים שתוקפים את בית הדין על צווי מעצר למנהיגי המדינה היהודית ושאמרו לביבי שהוא מוזמן לביקור תוך כדי הגנה מהצווים?

אלה שתומכים בישראל בצורה מוחלטת מתחילת המלחמה, כן?

כן, אני מדבר בדיוק עליהם.

כמו שאמרתי- פרדוקס.

הם שונאים יהודים אבל אוהבים את ישראל.

להבדיל אבל דומה מאוד- כל האוונגליסטים שבעד ישראל כי הם מחכים למלחמת גוג ומגוג שימחקו אותנו. 

פרדוקס, כבר אמרתי?

עדיין, אם אני לא מת עליהם זה לא בהכרח אומר שאני אוהב את הפרוגרסיבים, דזלבה דרעק

פורסם
לפני 14 שעות, Igalz כתב:

שירתתי 6 שנים בתפקיד מהנדס חומרה בחיל האויר, פיתחתי לא מעט מערכות אלקטרוניות שטסות עד היום.

אני אסכם ברמיזה, פני הצבא כפני המדינה... לטוב ולרע.

אז אתה אומר שמערכות האלקטרוניקה לא משהו?

פורסם
לפני שעתיים, flytomars כתב:

כן, אני מדבר בדיוק עליהם.

כמו שאמרתי- פרדוקס.

הם שונאים יהודים אבל אוהבים את ישראל.

להבדיל אבל דומה מאוד- כל האוונגליסטים שבעד ישראל כי הם מחכים למלחמת גוג ומגוג שימחקו אותנו. 

פרדוקס, כבר אמרתי?

עדיין, אם אני לא מת עליהם זה לא בהכרח אומר שאני אוהב את הפרוגרסיבים, דזלבה דרעק

זה לא פרדוקס. אינטרס משותף. ב-WWII רוזוולט וצ'רצ'יל היו בעלי ברית של סטלין. אותו סטלין למרות שהיה אנטישמי תמך בהקמת מדינת ישראל וסיפק לה נשק ותחמושת ב-48 מול אמברגו של מערב. גם רש"פ משתפת פעולה עם כוחות הביטחון שלנו לא בגלל אהבת יהודים.

פורסם (נערך)
לפני 7 שעות, flytomars כתב:

כל האוונגליסטים שבעד ישראל כי הם מחכים למלחמת גוג ומגוג שימחקו אותנו. 

עברת מאי דיוקים לשטויות :-)

מלחמת גוג ומגוג - גם בגרסה של יחזקאל וגם בגרסה האוונגליטסית הנפוצה - היא פלישה של עמים אחרים לתוך שטח ישראל שמסתיימת במפלה ניצחת של אותם עמים עם חזרתו הפלאית של המשיח. בשניהם התוצאה היא הצלה של עם ישראל, בארצו.

עריכה אחרונה על ידי hans
  • אהבתי 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...