Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Black Friday 2022 או: גיבוב הקניות הרשמי של CF

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1301 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש מבצעים מעניינים על לפטופים / כונני SSD באמאזון איטליה?

אני טס בקרוב ורוצה להתחדש בלפטופ + כונן SSD. מסך 15.6, מעבד skylake I5/I7 וזהו בגדול.

(שלחתי להם מייל לגבי אפשרות להחזר מע"מ בשדה תעופה)

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם (נערך)

כמה שיותר :)

עריכה: מטרתו של הסטרימר היא הסטרמה של אודיו בלבד

עריכה אחרונה על ידי haranza
פורסם

בדוק אם Chromecast audio עונה על הצרכים.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם

אם אני מבין נכון הכרומקאסט הוא במבנה דומה למוצרים שאייל הביא? אני מחפש התקן שמתחבר למחשב ומשדר בבלוטוס למעין רסיבר קטן שמחובר פיזית לרמקולים

פורסם

הכרומקאסט עובד עם Wi-Fi ולא בלוטות', ומתחבר לרמקולים דרך יציאת AUX 3.5 מ"מ רגילה.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם

@dinnnn חושב דברים טובים ממש שידורג של הדור היוצא סוף סוף תמיכה מובנית בשלל התקני תקשורת תמיכה ב 64BIT.

לקודי עם אחת הפצות הלינוקס פוטנציאל ממש מעולה האם שווה 35$ כן ,למה השימושים ולמה אתה מצפה זו כבר שאלה אחרת.

ספגטי לא מצאתי אותו יותר במשלוח לארץ דרך אמזון .

יש אפשרות קניה ב דפוק טוב סביב 1100 שח בלי מס אם נתפס מכס+ מעמ 34%, לא כ"כ ממליץ לקנות עם הגרסה הסינית צריך לצרוב גרסה בין לאומית על מנת לקבל עדכונים. אגב מוכרים אותו ב KSP ב 1500 שח עם שנתיים אחריות.

אני יודע שיש מחסור בשוק למכשיר בעולם כנראה מאוד מבוקש.

הכרומקאסט בעיני הוא די מוגבל סטרימר פשוט יעשה את העבודה. סרטימר פשוט ממולץ

xiaomi mi box mini משום שמעבד שלו תומך פענוח חומרה באמצעות המעבד הגרפי מה גם שיש תמיכה Passthrough לפורמטי קול מתקדמים.

פורסם

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם (נערך)

עד 4k, עדיף יותר לכיוון ה3.5.

אני צריך מעבד i5 סקיילייק, 8 ג'יגה זיכרון, מסך 14, ssd 256gb. אין צורך בכרטיס גרפי חיצוני.

השימושים הם ללימודים, גלישה באינטרנט, אופיס, קצת סרטים ופוטושופ בקטנה מידי פעם. מחפש משהו מהיר ואיכותי שישאר להרבה זמן.

עריכה אחרונה על ידי tzviki
  • תוכן חדש...