Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3999 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אני מחפש מכונית סופר מיני בטווח מחירים של בערך 70, 80 אש"ח מקסימום

הרכב ישמש בעיקר אותי (בן 23, נהג יחיד נסיעות עירוניות וגם נסיעות ארוכות לטיולים וכד')

אבל גם את המשפחה מדי פעם, כולל אפשרות לכסאות תינוק מאחורה (אחיינים)

מה שאני מחפש ברכב:

גיר ידני

מרווח סביר מאחורה

נוחות נסיעה טובה

חסכוני בדלק

שילוב מנוע+גיר מודרני ולא משהו מיושן (כרגע בסובארו אוטומטית עם 4 הילוכים שזה על הפנים בעיניי)

בטיחות מאוד חשובה כמובן.

התקציב כאמור בסביבות ה 80K מקסימום

לא מחפש רכב חדש מהניילונים

אבל כן שמעתי על האופציה של יד שנייה עם 0 ק"מ

אשמח להבין איך זה עובד

המכונית אמורה להיות לטווח ארוך של 5 שנים לפחות, כך שירידת ערך זה משהו שפחות מעסיק אותי.

כאמור, יד שנייה 0 ק"מ, או כל דבר באזור הזה כשהרכב חדש יחסית (2012 ומעלה)

המליצו לי על רנו קליאו 0.9 טורבו, אז אשמח לשמוע דיעה עליה ועוד מכוניות בסגנון

תודה רבה!

יואב

פורסם

הייתי מציע את הפאביה, מושב קדמי נוח, מאחור פחות, אבל מנוע זריז.

הקליאו עם מראה מצוין, אמנם נסעתי על הגירסה הבכירה אך אהבתי אץ הנוחות, מאחור יחסית צפופה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תודה לכם חברים על התשובה המהירה :)

האם אתם מכירים ויכולים לספר לי עוד על השיטה של 0 קילומטר יד שנייה מליסינג?

אשמח שמוע אם יש המלצות על דגמים נוספים

תודה רבה!

פורסם

יש לך מלא אופציות - החל מאיביזה ופאביה ועד פיג'ו 208 (לדעתי כדאי לחכות לדגמים חדשים) וסוזוקי סוויפט ועוד ועוד...

פורסם

התכנון לקנות את הרכב בשבועות הקרובים

אין רצון לחכות לדגמים חדשים (כמו שנאמר, אין לזה באמת סוף)

איך אפשר לבדוק האם יש את אחת מהמכוניות האלה בטרייד אין של 0 ק"מ יד שנייה?

מתוך האופציות האלה:

רנו קליאו, פיג'ו 208, סיאט איביזה, סקודה פאביה

מה הכי מומלץ בעיניכם מהשנתיים האחרונות?

שמתי לב שאף אחד לא המליץ על פורד פיאסטה למרות ששמעתי עליה הרבה בעבר,

היא לא מתחרה ראויה היום?

תודה רבה לכם :)

פורסם (נערך)

אתה יכול לבדוק רכבים 0 ק"מ באתר כמו MOTORI ומוטודיל.

אני הייתי מתמקד בקליאו ובפיגו,הפיגו נוחה יותר ומאחור מרווחת יותר,ההקליאו זריזה יותר ולדעתי עיצובית מרשימה יותר.

הפאביה גם אמורה להיות זריזה,מושבים נוחים,מאחור פחות אהבתי אותם.

עריכה אחרונה על ידי yulianx

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

רוב ההנחות של 0 קילומטר מליסינג זה על רכבים אוטומטיים

כמעט כל הסופר מיני הידניות ייכנסו לך בתקציב, המלצה שלי תעשה סבב סוכנויות ותרכוש את מה שמצא חן בעיניך.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

0 ק"מ בגדול:

חברת ההשכרה קונה את המכוניות במחיר הרבה יותר זול ממה שאתה בקונה פרטי תשיג, ולכן הם מוכרים אותו במחיר נמוך יותר מהיבואן הרשמי.

הבעייה היא שאתה קונה את הרכב יד שנייה ולא יד ראשונה, מה שיוצר הורדת ערך (מתייחסים לכך כרכב שנקנה מחברת ליסינג\השכרה, למרות שהם לא נגעו\טיפלו\נסעו בו)

לא מת על זה, לדעתי לך על פאביה TSI חדשה, אחלה אוטו שבעולם, יש הנחות ותנסה להתגמש איתם באבזור (אבזור דיי דל, אבל מנוע חזק, רכב אמין יחסית)

פיגו 208 אחלה אוטו, אבל קצת חלושעס ודל באבזור, בנוסף השוק של פיגו יחסית חלש.

רנו קליאו- רכב שבעיקר מעוצב, המנוע 0.9 טורבו לא ממש מומלץ,רועד ובעל השהייה, ה-1.2 האטמוספרי עדיף, אבל אז מתקבל רכב חלש יחסית.

סיאט איביזה ידנית- אוטו טוב עם שוק לא רע בכלל, הבעייה שלו שהוא מעט מייוושן (הושקה מתיחת פנים בעולם, לקראת דור חדש). מנוע 1.4 אטמוספרי- מומנט טוב, כ"ס קצת פחות, אבל עדיין מספק לחלוטין לעקיפות וגם מעבר לזה. אבזור סבבה. אם אתה רוצה אוטומטי, יש גרסת AM5 חדשה עם מנוע 1.2 TSI הישן ערומה מאבזור,צ אבל תוכל להוסיף ב-6K מערכת מולטימדיה שמשדרגת מאוד.

תוכל לקנות סוויפט 1.2 אטמוספרית\יאריס 1.3 ידנית אבל הן מעט יקרות, אבל האמינות מובטחת

פורסם

מן הסתם שאם אמרתי לו לחכות לדגם החדש, זה משהו שצריך להגיע בקרוב ולא בעוד חצי שנה. רמת החומרים בידנית בפיג'ו החדשה צריכה להיות משופרת. שיחליט בעצמו אם שווה לחכות או לא.

בנוגע לפיאסטה - בחו"ל הפיאסטה נמכרת עם מנוע אקו-בוסט וזו הסופר מיני הכי מוצלחת שיש על פי דעת רבים. בארץ לא מוכרים את זה מסיבה לא ברורה, לכן הייתי פוסח עליה לגמרי. יש אופציות עדיפות.

פורסם

למה שהיא לא תתאים? המחירים של הדגם הידני לא הולכים להשתנות.

משיחה לפני כחודש עם נציג, נאמר לי שיקח עוד כמה חודשים עד שהדגם החדש יגיע.

• תוכן חדש...