Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4121 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לכבוד הבחירות מחדש (או שקר כלשהו אחר) צ'מפיון יוצאים במבצע על ה A1 1.4 -

130 אלף במקום 170.

מישהו יודע מה מחיר המכירה ה'רגיל' של הרכב ואם באמת מדובר במבצע אטרקטיבי?

כמו כן - מבחינת מנוע ה 1.4 - האם מדובר באותו מנוע משוקץ או בדגם חדיש יותר?

תודה!

http://wheel.co.il/%D7%9E%D7%91%D7%A6%D7%A2-%D7%90%D7%90%D7%95%D7%93%D7%99-2015-a1-%D7%A1%D7%A4%D7%95%D7%A8%D7%98%D7%91%D7%A7-%D7%90%D7%95%D7%98%D7%95%D7%9E%D7%98%D7%99%D7%AA-%D7%91-129900-%D7%A9%D7%97/

""ביום הבחירות, תוצע מכונית הסופר-מיני אודי A1 ספורטבק ( 5 דלתות ) במחיר אטרקטיבי של 129,900 ש"ח במקום 169,800 ש"ח מחיר המחירון. במחיר הנ"ל, תקבלו את דגם ה- 1.4 ליטר 122 כ"ס ותיבת הילוכים אוטומטית S – Tronic עם 7 הילוכים. עם יחידת הכח הנ"ל, מאיצה ה- A1 ל- 100 קמ"ש תוך 9 שניות ומגיעה למהירות מרבית של 203 קמ"ש. תצרוכת הדלק של הרכב עומדת על 18.86 ק"מ לליטר לפי נתוני היצרן. אבזור הרכב כולל כסטנדרט: מערכת שמע מקורית מדגם Chorus, חישוקי "16 קלים, מערכת Start & Stop , חיישני חניה אחוריים, 6 כריות אוויר, מחשב דרך, אבזור חשמלי ועוד.""

פורסם (נערך)

דפקו את כל אלו שקנו את אותו רכב באותו מחיר רק עם 3 דלתות, במבצע שנערך לפני חודש. מצד שני, אין דגם עם 7 דלתות (אז לא יוכלו לדפוק אותך אם תקנה עכשיו..) ;) לא בטוח שזה שווה את המחיר בהתחשב בכך שהמתוחת פנים נוחתת עוד חודש אצלנו, יש מצב עם רמת גימור גבוהה יותר. לגבי המחיר, היה אפשר להוציא את הרכב הזה באזור 135-140 עד היום. מנוע ה-1.4 של הנוכחית מיושן יחסית למנועים החדשים של הקונצרן. עם זאת, אני אוהב את האוטו הזה - הרבה איכות דחוסה באריזה קטנה.

עריכה אחרונה על ידי Fkl0ster
:idea:
פורסם

רשום שיש רק 20 יחידות.. הפרסום החל לפני ה-17. יכול מאד להיות שהיחידות אזלו כולן. בכל זאת, 20 מכוניות על מדינה של 8 מליון זה כלום.

פורסם

כמה מתוך ה8 מליון יש להם 130K להוציא על רכב קטן? אבל 20 רכבים זה באמת כמות קטנה ביותר.

נראה לי שהם ירחיבו את המבצע אחרת קשה להבין מה המטרה בהמשך הפרסום.

פורסם

8 מליון במדינה עם תל"ג של 200 מיליארד לשנה, עם חלוקת עושר קוטבית? 20 יחידות של מוצר שעולה 130,000 ש"ח זה כלום. ממש לא בטוח שהמבצע יורחב, כי זה "ניקוי מלאים" לקראת הדגם המרוענן.

פורסם

וגם צבע שחור בלבד אם התגובות באתרים נכונות...

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם

והם עדיין מרוויחים יפה. זה רק מראה כמה ה"פרימיום" הזה באמת שווה. פעם כשהיית קונה פרימיום היית מקבל. אבל היום כבר בגולף בסיסית אתה מקבל איכות חומרים לא פחות טובה ממותגים כמו BMW, אאודי או אפילו מרצדס. חברות ה"פרימיום" חוסכות על הלקוחות - והם עדיין ימשיכו לקנות.

כחלק מהגלובליזציה היצרנים החלו להקל ראש ולמחזר חומרים מרכבים פשוטים יותר.

הפרימיום האמיתי שנותר שייך לחברות כמו בנטלי, רולס רויס, אסטון מרטין או ספינות דגל כמו ה S CLASS ( למרות שהקודמת לדעתי הייתה ביזיון מבחינת איכות חומרים ) וכו...

פורסם

לא מסכים בכלל. פרימיום זה לא רק איכות חומרים. זה מערך שלם של מאפיינים שרק אחד מהם הוא איכות חומרים גבוהה.. לקח לי זמן להבין את זה, כי כמעט נפלתי בפח של "איכות חומרים מעל לכל". אאודי פשוט משקיעים הרבה מאד באיכות חומרים, כך שהם נמצאים בחזית מבחינה זו. אבל, זה הכי קל להשיג. יותר קשה זה להכניס טכנולוגיה מהשורה הראשונה, קפדנות ודקדקנות תכנוניות ו"עומק הנדסי". את זה יש במרצדס וב.מ.וו, אפילו אם איכות החומרים לא ברמה של אאודי.

פורסם

פרימיום זו תחושה. כשהתיישבתי ב S CALSS הקודמת לא הרגשתי שאני ברכב שעולה יותר ממיליון שקל. אותו דבר במותגים האחרים. לא מצאתי על מה היצרנים דורשים מאות אלפי שקלים יותר, כאשר אם הייתי שם בגולף מושבי עור וקצת יותר תאורת פנים לא הייתי מרגיש אחרת.

פורסם
פרימיום זו תחושה. כשהתיישבתי ב S CALSS הקודמת לא הרגשתי שאני ברכב שעולה יותר ממיליון שקל. אותו דבר במותגים האחרים. לא מצאתי על מה היצרנים דורשים מאות אלפי שקלים יותר, כאשר אם הייתי שם בגולף מושבי עור וקצת יותר תאורת פנים לא הייתי מרגיש אחרת.

פרימיום זה לא רק מושבי עור אלא בעיקר טכנולוגיה וכמובן איכות חומרים. לפתח טכנולוגיות חדשות ומתקדמות עולה הרבה מאוד כסף. כל המערכות הבטיחותיות של קדם תאונה, מספר כ"א, סטייה מנתיב, ראיית לילה וכו' וכו', יש לזה מחיר. במכוניות עממיות לא ניתן למצוא מערכות כאלה כי אז המחיר לא היה יכול להיות עממי מן הסתם. אם מדובר על 20 מכוניות בלבד כנראה שבאמת ניקו מלאי או דגם וזה לא באמת מבצע קבוע.

פורסם (נערך)

באמת? מערכות שיש רק ברכבי יוקרה? קשה לי להחשיב את הפאסאט כרכב יוקרה, ויש בה את כל הפיצ'רים שמנית ויותר. גם מערכות הנעה מתקדמות עם כיבוי צילינדרים, גם מערכות הגנה מתוחכמות הכוללות רדארים ועוד... אין שום הצדקה לתגי המחירים המלאכותיים שמוצמדים למותגי היוקרה. אומנם אני לא אנליסט, אבל קשה לי להאמין שיש הבדל כל כך משמעותי במחיר ההרכבה של הפאסאט המאובזרת וה e class

עריכה אחרונה על ידי daniel.gri
פורסם (נערך)

יש אנשים שמוכנים לשלם על המותג , ללא קשר למכלולים ברכב ,אמינות ,נוחות או החומרים. עניין של מראית עין.

אפילו לשעונים יפניים/שוויצריים יוקרתיים יש גרסאות ללא הלוגו , לפעמים רק המנגנון זהה, במחיר נמוך מאד עם אחריות מקורית. עדיין יהיו כאלה שיעדיפו את השעון הממותג.

עריכה אחרונה על ידי save
  • תוכן חדש...