Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4209 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לכולם,

לאחרונה רכשתי רכב חדש, בצבע לבן פנינה. (אין לי נסיון קודם עם צבע הרכב הזה.)

לאחרונה שמתי לב שבשטיפה (ידנית בבית כמובן) אני מתקשה להוריד כתמים שמסתמנים ככתמי שומן שחורים על הרכב.

ניסיתי עם "שמפו לרכב", אפילו נוזל כלים, אך הכתמים (קטנים בגודלם) לא מוכנים לרדת! :roll:

השטיפה מתבצעת בעזרת ג'ילדה.

עכשיו לפני שאני עושה משהו טיפשי כמו להשתמש במסיר שומנים או בנייר זכוכית אנא עיזרו לי!! :lol:

שבת שלום,

marksab

פורסם

קודם כל, בוא נעצור! ונפסיק כל נסיון כזה או אחר, לפני שייגרם יותר נזק מתועלת.

תביא פרטים מלאים, סוג רכב, שנה.

תעלה תמונות, ככה נוכל לתת לך "אבחון" יותר מציאותי.

לפי איך שזה נשמע אתה אכן צריך פלסטלינה, אך יכול להיות שמדובר במשהו אחר.

פורסם

אוקי, אז מדובר על מאזדה 6 לבן פנינה שנת 2014, קיבלתי אותה לפני חודש וחצי! האם יכול להיות שבתקופת זמן כ"כ קצרה אני זקוק לפלסטלינה?

מה עלות של הפלסטלינה הזאת והאם אני יכול להשתמש בה ללא כל נסיום מטקדם? אעלה תמונות בהקדם האפשרי, מאמין שמחר.

אני רוצה לציין שהלכלוך נראה כאילו נטמע בצבע, אך כאשר הרכב יבש, אם אשפשף את המקום עם אצבע יבשה אצליח להוריד את הכתם או לפחות לשנות את צורתו, ככה שנראה לי שאם הייתי משתמש נגיד בסקוטש בעדינות נראה לי שהייתי מצליח להוריד אותו..

פורסם

שלא תעיז!! לגעת בסקוצ בטווח 3 מטר מהרכב!!

יש סיכוי שזה יפתר על ידי פלסטלינה, לא צריך יידע מוקדם או מיוחד כדי להשתמש.

מאיפה אתה בארץ? אני מרחובות, בוא קח חתיכת פלסטלינה, או לחילופין ננסה ביחד להוריד את זה.

פורסם
יש מילים אסורות בפורום, למשל "סקוטש", "ברזלית", "מטאטא", "סנט מוריץ".

וסבון כלים (להוציא מקרים בהם אתה רוצה להוריד שכבות הגנה מהרכב)

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

בוא קפוץ אלי לרחובות. דבר איתי בפרטי אני אמסור לך כתובת.

יש לי כמה סוגים של פלסטלינה, מכמה דרגות חוזק. במידה ולא נעבור לפוליש.

עד אז - בלי סקוצ'ים! ובלי שום דבר בכלל, אל תיגע בכלום, שלא תעשה לי או למישהו התקפת לב

פורסם

שים לב! אם הכתמים נמצאים מקו החלונות ומטה חש סיכוי שזה קרה ממעבר על אספלט חם. ואז שום פסטלינה או אפילו פוליש גס לא יורידו כתמים אילו (מניסיון :cry:) .אל תנסה לעשות כלום לבד,אם זה המצב. כי האספלט החם אכל את ציפוי הלקה של הצבע.רק דייטלר ברמה גבוהה !!יוכל למזער לך את הנזק עם שלייף סבון . צריך מכשיר של מדידת עובי צבע בכדי לדעת כמה להוריד.רצוי לא לעשות לבד.

פורסם

אם תגיע אלינו לאור יהודה אני מאמין

שנפתור את הבעיה במקום ללא צורך בפוליש או בפלסטלינה

ללא תשלום כמובן.

אבישי

פורסם
אם תגיע אלינו לאור יהודה אני מאמין

שנפתור את הבעיה במקום ללא צורך בפוליש או בפלסטלינה

ללא תשלום כמובן.

אבישי

זה יהיה נפלא חבר, משפחתי גרה באור יהודה ואנ נמצא שם לפעמים. מתי אוכל להגיע? יש מישהו שאצטרך להודיע לו על הגעתי?

• תוכן חדש...