Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4208 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפי מה שאתה מתאר וכן הרכב חדש

מנסיון רכבים חדשים מגיעים לארץ בציפוי של שעווה למניעת שריטות במכולה בהן הן מגיעות לארץ

הכתמים עליהם אתה מדבר זו תוצאה של לכלוך מעורבב בפיח

פלסטלינה תוכל לעזור במקרה שלך

לא אוכל להמליץ לך על מקום לצערי כי אני לא מהאזור שלך

לפעמים ברכב שלי היו מתגלים כל מיני נקודות שחורות שעם מטלית לחה היו יורדות

גש למכון שטיפה שמתמחה בפוליש-פלסטלינה ותייעץ איתם

נקודה חשובה מאד!!!

אל תתחיל שום עבודה לפני שהם מראים לך על חלק נסתר ברכב

שלא ייפגע הצבע!!!

בהצלחה

פורסם

שי, מה שאני מבין מימך זה ש: א'- אני יכול לפגוע בצבע שלי בעזרת פלסטלינה? ב'- אתה לא ממליץ להתחיל עבודה באופן עצמאי אם אין לי נסיון קודם לכך?

האמת היא שהזמנתי לי מ EBAY, בעזרתו האדיבה של m.l , פלסטלינה. כפי שזה נראה ביוטיוב - לא נראה מסובך מידי, וגם לא מסוכן!

פורסם
שי, מה שאני מבין מימך זה ש: א'- אני יכול לפגוע בצבע שלי בעזרת פלסטלינה? ב'- אתה לא ממליץ להתחיל עבודה באופן עצמאי אם אין לי נסיון קודם לכך?

האמת היא שהזמנתי לי מ EBAY, בעזרתו האדיבה של m.l , פלסטלינה. כפי שזה נראה ביוטיוב - לא נראה מסובך מידי, וגם לא מסוכן!

חוזר ומציע לך להגיע אלינו לאור יהודה.

יש מצב לפתרון קל ומהיר [לא מבטיח אבל שווה נסיון]

פורסם
חוזר ומציע לך להגיע אלינו לאור יהודה.

יש מצב לפתרון קל ומהיר [לא מבטיח אבל שווה נסיון]

ניסיתי ליצור קשר, לא רציתי להגיע ללא תיאום מראש.

יש טלפון שאוכל לקבוע איתך? תודה רבה מראש ושבת שלום.

• תוכן חדש...