Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך חוגגים 3 שנים של זוגיות?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4827 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

איך חוגגים 3 שנים של זוגיות?

בחתונה כמובן

אם לא אז כנראה שהקשר שלכם לא מוביל לכלום ואתה סתם מושך אותה עוד שנה ועוד שנה ובסוף תפרדו בגיל שילחיץ אתכם מבחינת חתונה ואז תתחתנו עם כל הבא ליד, תצטערו על כך, לאחד מכם יצוץ משום מקום האקס המיתולוגי שזה האחר מכם ופה תבגדו בבני הזוג, תפרקו משפחה ותחזרו להיות שוב יחד ואז אחרי שנה שלא תדעו איך לחגוג שוב תעלה הסוגיה הלא נשכחת על איך משכת אותה אז ותבינו שמראש לא היתם מיועדים זה לזו, בינתיים הזוג הנבגד יתבע לכם תתחת.

דעתי בלבד :)

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אני מסכים עם החברים פה, 3 שנים וגרים ביחד, זה כבר חתונה או לפרק את העסק.

חבר טוב שלי עשה את הצעד והציע שבוע שעבר בצימר בצפון, כי אחרי כול כך הרבה זמן זה או זה או הבייתה.

(זה רק אומר שנשאר לי שנה וחצי לפני גזר הדין, שיט...)

פורסם

לפני שאתה אץ רץ להזמין מקום\טיסה תחשוב קצת לפני,

האשה יכולה לפרש את הטיול כתהליך להצעה ואבוי לך אם לא הצעת לה

אחרי זה יהיה לך הרבה ריבים ולא תבין למה....

אני בעד כמו שהציעו פה או שתחתום קבע או תציינו במסעדה נחמדה

404

פורסם

איזו דחיפת אף לחיים שלו - מישהו יודע בני כמה בני הזוג? מה מצבם הכלכלי? מה התוכניות לשנים הקרובות?

אישית מעולם לא חגגתי את יום ההיכרות שלי עם אשתי ביותר מיציאה למסעדה. יום הנישואין רק בברכת מזל טוב בבוקר. רק שלא אשכח זאת מחר בבוקר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
איזו דחיפת אף לחיים שלו - מישהו יודע בני כמה בני הזוג? מה מצבם הכלכלי? מה התוכניות לשנים הקרובות?

צודק, אני גם קצת בשוק מהלחץ של כולם פה על חתונה... תירגעו!

פורסם

קנה לה מראה פנורמית, אבל תתקין אותה ברכב שלך :lol: :lol: :lol:

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

עאלק פורום של גברים. כולם פה לחוצי חתונה כמו חבורת ילדות מסמיקות. :sissies:

אני ובעלי התחתנו אחרי 7 שנות זוגיות. תנו לכל אחד להתקדם בקצב שלו. בזוגיות אין נכון ולא נכון. יש רק את מה שנכון בשביל אותו הזוג.

בנוגע למתנה, אחרי 3 שנים מצופה שתתן מתנה שגם מתאימה לבת זוגתך מבחינת מה שהיא אוהבת והאישיות שלה. קצת קשה בלי להכיר את הנפשות הפועלות.

אני, למשל, ניסיתי לתת לבעלי רק מתנות שמתאימות לו וקשורות לדברים שהוא אוהב (קורס ראלי, הגה עור, מכונה להכנת בירה..).

מה זוגתך אוהבת?

"חבר, אתה נוחר"

ביני אוטוביאנקי A112 ג'וניור 84'

פורסם
עאלק פורום של גברים. כולם פה לחוצי חתונה כמו חבורת ילדות מסמיקות. :sissies:

תאכלס!! איזה כיף שיש עוד כמה בנות בפורום הזה שמסכימות איתי :wink:

פורסם

רואים ואינם מראים - יש זיפים ושערות, אבל אין פנים!

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...