Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך חוגגים 3 שנים של זוגיות?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4827 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשמח לשמוע רעיונות מקוריים,פחות בדגש על מתנות ספציפיות אלא יותר בתור משהו לעשות ביחד.

המלצה לצימר טוב גם תבורך,אבל באמת צימר טוב.

אגב,אנחנו חיים יחד אז אולי אם יש למישהו הצעות אחרות גם אשמח לשמוע.

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מצבך טוב. אני חגגתי שלוש שנות זוגיות בבית חולים, כיון שהבן הגדול הביא איזה וירוס מהגן והדביק את אחיו בן השבועיים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
אשמח לשמוע רעיונות מקוריים,פחות בדגש על מתנות ספציפיות אלא יותר בתור משהו לעשות ביחד.

מרימים טלפון להיא מהתחנת דלק ובודקים אם היא זורמת לשלישיה? :rolleyes:

פורסם
מרימים טלפון להיא מהתחנת דלק ובודקים אם היא זורמת לשלישיה? :rolleyes:

אם הצעה כזאת זה לא יגמר בשלישיה,זה יגמר בחמישיה... על אחד :wink:

פורסם

את השלוש שנים שלי חגגתי בטבעת והצעת נישואים.

אם אחרי שלוש שנים לא השתחררת כדי לחשוב על לחתום קבע.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

המלצה לצימר טוב גם תבורך,אבל באמת צימר טוב.

אגב,אנחנו חיים יחד אז אולי אם יש למישהו הצעות אחרות גם אשמח לשמוע.

אז בקשר לצימר טוב... הייתי בשניים שממש אהבתי. אחד מהם נקרא בקתות עץ בכפר ממוקם בכפר מגדים ליד חיפה, אחלה אזור כי יש גם לאן לצאת בערב ואפשרויות לעשות מסלולים בבוקר/ צהריים

השני נקרא בקתות עץ וספא אור הירח ממוקם בעבדון, ליד נהריה וגם שם יש לאן לצאת בערב (יש להם אחלה טיילת ומסעדות) ואפשרות לעשות מסלולים. בצימר הזה נהנתי ממש כי הייתה בריכה מחוץ לצימר, בעל הצימר היה ממש נחמד, נתן לנו כל מה שהיינו צריכים.. שילמנו ללילה בסופ"ש 550 ש"ח (בכיתי לו אז שאני חיילת ואין לי הרבה כסף אז הוא בא לקראתי). הצימר אומנם לא כלל ארוחת בוקר אבל יש שם מטבח מאובזר (תהיה עוד יותר חמוד ותכין לה ארוחת בוקר :))

יש גם את האפשרות הקיצ'ית והאולטימטיבית של להכין לה ארוחת ערב מושקעת, לשים קצת נרות, לקנות איזה יין טוב, לשתות...

או לחילופין להכין ביחד ארוחת ערב בבית ולראות איזה סרט טוב זאת גם אחלה דרך לחגוג.

אם אתה בקטע של להפתיע אותה, לך על הצימר או על להכין ארוחה טובה ואם אתה בקטע של לחגוג ביחד ולא להתלבט יותר מידי במה להכין ומה לעשות - פשוט תחליטו ביחד על איך לחגוג, זה פותר הרבה התלבטויות ואירגונים... אולי תחשבו על לעשות משהו ביחד שהרבה זמן לא עשיתם

זאת דעתי בכל אופן, בהצלחה ומזל טוב!

פורסם

בפינוי זמן לשיגול ארוך בלי הפרעות והסחות, כולל נוזלי סיכה ועזרים טקטים.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
בפינוי זמן לשיגול ארוך בלי הפרעות והסחות, כולל נוזלי סיכה ועזרים טקטים.

בתוספת תנוחות אקרובטיות

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי

• תוכן חדש...