Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4558 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא חוקי לא עובר טסט, לי שיש מקורי מהמפעל (כך יוצר הרכב ). ודרשו ממני להוציא מכתב מהיבואן שכך יוצר הרכב .ורק אחרי שראו את האישור מהונדה העבירו טסט.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אחלה שאתה את הבחירה שלך עשית, אתה אנוכי ולא מוכן ללמוד מאחרים.

הרפלקטור שלך לא מותאם לקסנון, הוא בדיוק כמו כל רפלקטור.

זאת נורת ה- H7R אשר אמורה להיות מותאמת הרפלקטור, ואתה כמובן מזלזל ולא מוכן להקשיב.

בקונפיגורציה הנוכחית אתה בהחלט מסנוור, את זה ניתן לראות בברור מהתמונות.

אבל למה זה צריך לעניין אותך, אתה הרי לא צדקן, אז על הפופיק שלך.

פורסם
אחלה שאתה את הבחירה שלך עשית, אתה אנוכי ולא מוכן ללמוד מאחרים.

הרפלקטור שלך לא מותאם לקסנון, הוא בדיוק כמו כל רפלקטור.

זאת נורת ה- H7R אשר אמורה להיות מותאמת הרפלקטור, ואתה כמובן מזלזל ולא מוכן להקשיב.

בקונפיגורציה הנוכחית אתה בהחלט מסנוור, את זה ניתן לראות בברור מהתמונות.

אבל למה זה צריך לעניין אותך, אתה הרי לא צדקן, אז על הפופיק שלך.

אני לא צריך לתת לך דין וחשבון מי שמסרב להקשיב זה אתה, כי בפעם העשירית אצלי זה לא מסנוור, אבל אתה כבר בדקת את הסינוור שלי הרי אתה התקנת לי את המנורות.

אני מזמין אותך לבוא ולהתרשם בעצמך (שלח לי הודעה פרטית) אבל יש לי תחושה שלא תבוא, כי הצדקנות שלך בא ליידי ביטוי רק בהתחסדות שלך מאחורי המקלדת, אם הנושא באמת בוער בעצמותיך בוא ותבחן את הסינוור בעצמך, אחרת כדאי תחפש לך משהו מעניין אחר כי ברור שהנושא לא רלוונטי אליך.

בברכה ליאור.

פורסם

עצם זה שהוא התקין את הנורה, הוא מסתכן בהורדה.

don't drive faster than your guardian angel can fly

ההונדה סיויק מטוס.

הונדה סיויק שנת 97 אוטומטית,, מאוד מהירה
פורסם

אני מניח שהתכוונת לאלומה, בקשר לתוכן

אתה מראה קסנון בתוך עדשה כדוגמה לכך שאין סינוור???

אתה כנראה מתבלבל, הקסנון שאני מראה הוא לא בתוך עדשה, אלא בתוך רפלקטור שאין מה להשוות בינהם.

בברכה ליאור.

פורסם

בואנה אתם חבורה של חופרים הבחור התקין ואהב איך שיצא לו וטוען שלא מסנוור

מי שרוצה לבדוק את זה תאכלס בשטח שיצור קשר עם הבחור כמו שהוא הציע ויראה בעצמו

למה כל הודעה שניה אתם רושמים מסנוור, הורדה מהכביש וכו׳

יצא יפה רק לפי דעתי תבחר גוון 4300 עדיף בהרבה ונראה מקורי.

Mazda 3 Spirit Canary Yellow

פורסם

אני אתרום את השנקל שלי לדיון.

א' - יש מצב שאתה אכן תסנוור בכביש, אבל את זה בהחלט צריך לבדוק, מבחינת החוק היבש, נראה לי שהעסק חוקי בתנאי שאתה לא מסנוור, וגוון האלומה לא חורג את הגדרות משרד התחבורה.

ב' - לכל אלו שטוענים שהבחור מסנוור, יוצא לי לנסוע כ-3000 ק"מ בחודש, ואני מבטיח לכם שכמות האנשים שאני פוגש עם התקנות קסנון כאלו ואחרות קטן, וכמות האנשים שמסנוורים אותי בלי קסנון הוא לפחות כל נהג שני-שלישי.

כמות האנשים שנוסעים עם פנסים לא מכוונים, או שאחד הפנסים הוא על אור גבוה והשני על נמוך, או שנוסעים קבוע עם אור ערפל (קדמי ואחורי) או הכל ביחד הוא פשוט מוגזם, ולמען האמת אותי הם מעצבנים יותר לעומת אלו עם הקסנון.

אז אוליי הבחור שהתקין את הקסנון - אכן יסנוור, אבל מתי אתם בפעם האחרונה בדקתם את כיוון גובה האלומה שלכם, ווידאתם שאתם לא נוסעים עם אורות ערפל (או טרנד אחר שעיקרו בצפון - נסיעה עם אור רברס), וששני הפנסים שלכם פועלים בשני הצדדים באור נמוך, ולא אחד נמוך ואחד גבוה.

חבר, אתה רוצה לוודאה שאתה לא מסנוור, בקש ממישהו לנהוג ברכב שלך, ואתה סע לפניו - כך תדע בוודאות - ולא תסתמך על "איכות הכיוון".

פורסם
בואנה אתם חבורה של חופרים הבחור התקין ואהב איך שיצא לו וטוען שלא מסנוור

מי שרוצה לבדוק את זה תאכלס בשטח שיצור קשר עם הבחור כמו שהוא הציע ויראה בעצמו

למה כל הודעה שניה אתם רושמים מסנוור, הורדה מהכביש וכו׳

יצא יפה רק לפי דעתי תבחר גוון 4300 עדיף בהרבה ונראה מקורי.

מסכים עם כל מילה.

לגבי הגוון, נשמע מעניין אני אחפש ברשת..

בברכה ליאור.

פורסם
אני אתרום את השנקל שלי לדיון.

א' - יש מצב שאתה אכן תסנוור בכביש, אבל את זה בהחלט צריך לבדוק, מבחינת החוק היבש, נראה לי שהעסק חוקי בתנאי שאתה לא מסנוור, וגוון האלומה לא חורג את הגדרות משרד התחבורה.

ב' - לכל אלו שטוענים שהבחור מסנוור, יוצא לי לנסוע כ-3000 ק"מ בחודש, ואני מבטיח לכם שכמות האנשים שאני פוגש עם התקנות קסנון כאלו ואחרות קטן, וכמות האנשים שמסנוורים אותי בלי קסנון הוא לפחות כל נהג שני-שלישי.

כמות האנשים שנוסעים עם פנסים לא מכוונים, או שאחד הפנסים הוא על אור גבוה והשני על נמוך, או שנוסעים קבוע עם אור ערפל (קדמי ואחורי) או הכל ביחד הוא פשוט מוגזם, ולמען האמת אותי הם מעצבנים יותר לעומת אלו עם הקסנון.

אז אוליי הבחור שהתקין את הקסנון - אכן יסנוור, אבל מתי אתם בפעם האחרונה בדקתם את כיוון גובה האלומה שלכם, ווידאתם שאתם לא נוסעים עם אורות ערפל (או טרנד אחר שעיקרו בצפון - נסיעה עם אור רברס), וששני הפנסים שלכם פועלים בשני הצדדים באור נמוך, ולא אחד נמוך ואחד גבוה.

חבר, אתה רוצה לוודאה שאתה לא מסנוור, בקש ממישהו לנהוג ברכב שלך, ואתה סע לפניו - כך תדע בוודאות - ולא תסתמך על "איכות הכיוון".

צודק, זה בדיוק מה שעשיתי.

בברכה ליאור.

פורסם

אתה פשוט עקשן.

תחפש ברשת מידע על נורות קסנון תואמות לרפלקטור ותראה בעצמך את ההבדלים.

אתה יכול לרכוש ברשת כאלו המתאימים למערכת שלך בסכום זניח [לדעתי] ולקבל שיפור עצום בפיזור האור.

אני לא אומר לך לרדת מכל רעיון ה HID, רק לעשות את זה כמו שצריך.

http://www.ebay.com/sch/i.html?_trksid=p5197.m570.l1313&_nkw=h7r+4300k&_sacat=0&_from=R40

פורסם
לכל מי ששלח הודעה פרטית ולמי ששאל בשירשור קניתי מהאתר הזה:

http://www.aliexpress.com/item/Very-Cheap-shipping-14months-warranty-H9-H11-9005-9006-Auto-all-in-one-kit-12V-35W/466168359.html

המחיר הוא כ 64 דולר (כול משלוח) כ 250 ש"ח בערך.

אגב את הרעיון לרכוש את הקיט הזה קיבלתי מפורום אוסטרלי, שם הם מאוד מרוצים ממנו וגם מסבירים כיצד לכוון את האורות (לכל הצדקנים)

לסיכום אני מאוד ממליץ, המשלוח מעט איטי אבל ניתן להזמין בדואר מהיר (בתוספת מחיר) אני הזמנתי משלוח אווירי רגיל.

אגב, איך יצא לך 64 דולר, האם השתמשת במשלוח דרך חברת הדואר הסינית? אם כן אז בתוך כמה זמן המשלוח הגיע ואיך השרות שלהם?

עם שאר החברות זה יוצא 89 דולר.

• תוכן חדש...