Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התקנת H.I.D קסנון בהונדה סיויק 2008

talali
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4131 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם,

התקנתי קסנון שרכשתי בסין, היחוד בקסנון הזה הוא שהקסנון מגיע כיחידה אחת, קל מאוד להרכיב (כמו להחליף מנורה) וכמובן להסיר, הגוון הוא 6000K כך שהוא לבן, והוא לא מסנוור משום שהעוצמה שלו היא 35W שהיא לא כל כך גבוה.

הינה כמה תמונות..

האייפון בתמונות כדי לקבל יחוס (פרספקטיבה)

IMG_1499.jpg

IMG_1500.jpg

IMG_1501.jpg

IMG_1502.jpg

בברכה ליאור.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פעם ראשונה אני רואה קסנון שבא כיחידה אחד, מה בדיוק מחזיק את כל החלק בפנס? אני לא רואה הברגה או משהו בסגנון שיחזיק את הנורה בפנים ויציב

דבר שני הפנסים שלך כמעט 100% כן מסנוורים, מכיוון אין ברכבך רפלקטור שיכוון את הקרן אור

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הם לא מסנוורים כי כיוונתי את הפנסים היטב. לגבי מה מחזיק את הפנסים, יש הברגה קטנה כמו כשאתה שם נורה, חצי סיבוב וזה מקובע.

בברכה ליאור.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

למה קבעת שזה מסנוור? אתה מתנהג כמו אותם האנשים שבכל דבר יחפשו משהו רע..

תודה ושיהיה בהצלחה.

לא קבעתי ,התמונה הראשונה שפירסמת מראה בדיוק מה ההבדל בפיזור האור בין הפנס המקורי לקסנון . וכמה שתכוון את הפנסים לא תצליח להשפיע על פיזור האור אלא רק להוריד או להעלות את אלומת האור שהפנס מקרין.

לא קיימת שום ערכת קסנון אפטרמרקט שעובדת כמו ערכת קסנון מקורית ,כלומר הפנס עצמו לא מתאים לנורות הקסנון .

לא באתי להיות אנטי ,רק לנסות להסביר כמה מסנוורים הפנסים הרגילים כאשר מתקינים בהם נורות קסנון. לא סתם החוק לא מאפשר זאת .

תתחדש.

C4 PICASSO 1.6THP

PEUGEOT 206 XS

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שלום לך,

בסיוויק דגם כמו שלך שמגיע עם קסנון מקורי מ 2009 בדיוק על אותו רפלקטור, לכן עוד איכשהו אתה פחות מסנוור מפיאסטה ששמה קסנון,אבל,

בסיוויק כשמגיעה עם קסנון מהחברה יש על הנורה עצמה פס שמונוע מהאלומה לברוח לצדדים ולסנוור נהגים שבאים ממול או מהצדדים מה שלך אין, אתה יכול לרכוש נורות H7R והן מותאמות בדיוק לפנס שלך, בהצלחה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מסנוור, אחושקשוקה מסנוור, אבל מה זה אכפת לך...

אם זה בכל זאת אכפת לך, אז תנסה להחליף נורה ל H7R ותראה אם פיזור האלומה משתפר.

אין לך עדשת מרכוז בפנס אלא רפלקטור רגיל, ולכן לא משנה כמה "תכוון" את הפנס את זליגת האור לא תוכל לתקן.

לרפלקטור רגיל יש כאמור נורות מיוחדות (R בסוף השם) אשר אמורות לטפל בבעיה עד כמה שניתן, וגם אז ככל הנראה תסנוור, אבל הרבה פחות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לכל מי ששלח הודעה פרטית ולמי ששאל בשירשור קניתי מהאתר הזה:

http://www.aliexpress.com/item/Very-Cheap-shipping-14months-warranty-H9-H11-9005-9006-Auto-all-in-one-kit-12V-35W/466168359.html

המחיר הוא כ 64 דולר (כול משלוח) כ 250 ש"ח בערך.

אגב את הרעיון לרכוש את הקיט הזה קיבלתי מפורום אוסטרלי, שם הם מאוד מרוצים ממנו וגם מסבירים כיצד לכוון את האורות (לכל הצדקנים)

לסיכום אני מאוד ממליץ, המשלוח מעט איטי אבל ניתן להזמין בדואר מהיר (בתוספת מחיר) אני הזמנתי משלוח אווירי רגיל.

בברכה ליאור.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תוכל לצרף את הקישור לאתר האוסטרלי?

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש 308 1.2, סביבות 100,000 ק"מ, רק עם מנוע גמור, לא סטיישן ולא בצבע אדום

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מזאת אומרת יחידה אחת?

המגבר מגיע יחד עם הנורה?...

זאת אומרת שלא יראו מגבר במקרה שאני מרכיב את זה על האוטו?

דבר שני אין לך עדשה, זה לא מסנוור? אתה בטוח?....

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אצלי בהונדה זה לא מסנוור, כפי שאמרו קודם הרפלקטור ברכב שלי מותאם גם לנורות קסנון (H7R) אני לא יכול להתחייב לגבי הסינוור ברכבים אחרים.

זה מגיע כיחידה אחת ניתן לראות את זה גם בתמונות הראשונות שצירפתי וגם בללינק שצרפתי.

לגבי האתר האוסטרלי הנה הלינק:

http://www.ozhonda.com/forum/showthread.php?140572-HID-Kit-new-design&p=2872907&posted=1

בברכה ליאור.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בנוסף ניתן לראות שם (באתר האוסטרלי) את אותו הקיט במחיר של 100 $ באיביי האוסטרלי (לעומת כ 65 דולר באתר הסיני), לכל אותם אנשים ששוללים את התוצרת הסינית, כמעט כל מה שנמכר באייבי, או מיוצר בעולם למעשה מקורו בסין. אז עדיף לקנות מהמקור, ולא לשלם עמלת תיווך לאיזה אמרקאי או אוסטרלי (או ישראלי).

לשם הבהרה, אני פרסמתי את הפוסט הזה לטובת אנשי הפורום, ע"מ לשתף בידע ובנסיון, אני את בחירתי כבר עשיתי, כל אחד יעשה את בחירותיו שלו, הדיון בנושא התקנת הקסנון כבר לעוס לעיפה, ואני ממליץ למי ששוקל להתקין קסנון ללמוד את הנושא.

החידוש בפוסט שלי זה בסוג הקסנון הפשטות ההרכבה, ההתעסקות, והעובדה כי אין "יותר מדי חוטים", אני לא צריך לציין כי לי אין אחוזים באתר הסיני..

בהצלחה!

בברכה ליאור.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...