Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

A-Class החדשה כבר בארץ. תמונה בפנים.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5057 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יש מחירים או השערות לגבי הדגמים השונים אם היבואן מייבא אותם? (הדגמים לפי מה שדניאל כתב).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

חייב להצטרף, היא נראית פשוט מעולה. שרירית וכוחנית ועדיין קומפקטית. בטווח המחירים שנכתב כאן אני בטוח שנראה אותה על הכבישים שלא כמו הדגם הראשון.

אני לא מחבב במיוחד את הקו החדש של מרצדס, לדעתי ה-SL וה-SLK וגם ה-E סדאן נראות ממש רע. הקווים הרבועים של ה-E יכלו להיות הולמים על S קלאס אבל עליה זה נראה פשוט גרוע, במיוחד בדגמים הבסיסיים עם הג'אנטים הקטנים מדי ובלי החצאיות והניקלים.

אגב רק אני שמתי לב ל-I30 החדשה שחונה שם מאחורה? הטאסות והג'אנטים הקטנים שנבחרו לה בישראל עושים עוול לעיצוב הטוב.

פורסם

2012-mercedes-a-class-9_800x0w.jpg

http://www.youtube.com/watch?v=54tZ0BWxiAQ דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

http://www.youtube.com/watch?v=tY0dD5iR720 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

http://www.youtube.com/watch?v=ulWZx-HYrDs דרך יוטיוב

משכנתא זה קל

פורסם

אני אוהב את הסגנון החדש של מרצדס. ואני שמח שלאורך כל השנים הרכבים של המותג הזה שמרו על מסורת של עיצוב ייחודי שמהווה כרטיס ביקור.

אני שמעתי שעל פלטפורמה החדשה של הנעה קדמית (כן A קלאס זו הנעה קדמית) יהיה גם סדאן לא גדול. מקווה שהנעה קדמית לא תעבור לדגמים גדולים יותר.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

פשוט מדהימה.

כמה עולה המנוי של הפיס/ כרטיסי ההגרלה של לוטו בארץ/ ארה"ב?

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם
היצע מנועי הבנזין(לפי wiki) הוא:

2.0ט' 211 כ"ס.

נשמע כמו tsi מבית vag.

2 ליטר עם k03

:lol: :lol:

וברצינות -

נראת מעולה.

מאוד אהבתי את הסדרה 1 החדשה הקצרה (3 דל') אבל המרצדס הזו מרשימה!

גיא

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם
היא נראית מעולה, חוץ מאשר מאחור.

לטעמי גם מאחור היא מדהימה לא פחות מאשר מקדימה.

Mercedes-Benz-A-Class_2013_1600x1200_wallpaper_65.jpg

TOYOTA RAV4 2.5 HYBRID LIMITED

• תוכן חדש...