Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5142 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעבר לכך הנסיעה חלקה. אני חושד בצמיגים למרות שעל פניו ניראים תקינים עם בשר. אולי איזון יעזור? אין משיכות של ההגה אלא רק רעידות שמורגשות יותר מכיוון רוצפת הרכב. אודה לעזרה.

פורסם

מה זה "רק" 90 קמ"ש?

ב 100-110 אין רעידות?

אם הרכב מתחיל לרעוד ב 90 קמ"ש והתופעה מתגברת ככל שהמהירות עולה, תתחיל מאיזון גלגלים .

באיזה מצב הצמיגים שלך?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

כעקרון אם הרכב לא עבר תאונה כל שהיא בעבר, או לא חטף מכה חזקה ממדרכה, אז איזון גלגלים אמור לעזור.

גם אם יש בשר בגלגלים עדיין הם לא נשחקים בצורה מאוזנת, יש גם חורף וקיץ שהוא יכול טיפה להשפיע על הג'נט (אם מדובר ברכב ממש ישן),

יש גם אופציה של תיבת הגה שחוקה או חופש בפרונט, אבל קשה לי להאמין שזה המצב ברכב שלך

בהצלחה.

פורסם

תודה על התגןובות חברים.

אכן זה קורה רק ב-90 קמ"ש. מתחת ומעל למהירות זו הכל תקין. בצמיגים יש בשר למרות שהם קצת יבשים. אני חושב שאתחיל באיזון של כולם ומשם ניתקדם. או שפשוט אעשה החלפה בין ה-2 הקידמיים לאחוריים וניראה מה הכיוון המדוייק יותר?

פורסם

אני הייתי מתחיל באיזון גלגלים בפנצ'ריה מקצועית וסבלנית. לא בפנצ'ריה שעובדת "על המשקל" ומטפלת במסות של לקוחות. אחר כך, אם זה לא עוזר, מתחיל את הניסיונות של העברה קדימה-אחורה וכו'. אם לא תהיה ברירה, תעבור לאיזון דינאמי.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...