Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 3.1 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נמכרו או לא נמכרו 900 או 500 מכוניות אני ראיתי רק אחת במהלך כול השנים האחרונות.

אולי גם זה סיפור מצוץ מהאצבע ?

איזה כייף לי :)

פורסם

רואים אותן פה ושם. לא יותר מזה. אני אפילו פגשתי מישהו שלפני כשנה רכש אחת באופן פרטי.

מי ששאל לגבי הסבה לבנזין\דיזל - מדובר במכונית שונה לחלוטין, פרט לעיצוב הכללי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

היתה ממש לפני כמה דקות כתבה בערוץ 2 (בחדשות) על זה שהם פושטים את הרגל

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

פורסם
במידה וBP אכן תפשוט רגל ולא ימצא משקיע של הדקה ה90,

האם לקוחות בטר פלייס יוכלו להסב את הפלואנס החשמלית לפלואנס קונוונציונאלית? או שמדובר ממשהו יותר מסובך ממנוע+תיבת הילוכים?.

הרבה יותר מסובך. תא המנוע מתוכנן בצורה שונה ונועד להחזיק דברים שונים, ציר ההינע שונה, אין מיכל דלק, תחשוב שכל מה שקשור לתהליך משאיבת הדלק ממיכל הדלק ועד שהכוח מגיע לגלגל שונה מאוד. אני לא אגיד בלתי אפשרי, אבל פרויקט שכזה יעלה קרוב למכונית חדשה...

פורסם
אני לא מבין רק דבר אחד.

איך הם חשבו להצליח? אין שום פרסום.

אם לא היה את הפורום הזה, לא היה לי שמץ של מושג על בטר פלייס בכלל, ולא כל עם ישראל משתמש בפורום הזה.

באמת שלא נתקלתי בבטר פלייס בשום מקום, לא פרסומות, לא מודעות, לא כלום, תשאלו עכשיו כל בן אדם אקראי ברחוב אם הוא יודע מה זה בטר פלייס והוא יחשוב שמדובר על איזה אי באירופה.

נראה לי שאתה חיית בשנים האחרונות על אי באירופה. אין כמעט אדם בסביבתי הקרובה, גם מי שלא מתעניין בכלל במכוניות, שלא שמע את השם בטר פלייס. בתקופה שהם עוד היו אופטימיים, הם גם פרסמו די הרבה.

לא זוכר אם כאן או במקום אחר, הופיעו רשמי ביקור שערכו חלק מהחברים המכובדים כאן במשרדי החברה הזו ושעיקרם התמוגגות כמעט אחידה מכישוריו ויכולתו של היזם. אז אם אנשים סקפטיים ואביונים יחסית נישבו בקסם הזה קל וחומר כל מיני "בנים של" עם כיסים נורא נורא עמוקים.

כרגיל, אתה זוכר מה שבא לך לזכור.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

עכשיו זה רישמי - גלובס

עכשיו זה רשמי: החברה לישראל לא תשקיע עוד בבטר פלייס - ומיזם המכונית החשמלית הולך לפירוק

דיווח רשמי לבורסה: החברה לישראל החליטה שלא להשתתף בסבב ההשקעה הקרוב בבטר פלייס

http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000846587#fromelement=hp_firstarticle

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

בטר פלייס הגישה בקשה לפירוק:

http://cars.walla.co.il/?w=/4705/2645243

לדעתי זה חבל וההפסד הוא של כולנו, לא קראתי את השרשור הנדון בכלל, אבל לדעתי הרעיון של סוללה מתחלפת הוא נכון.

הבעיה לדעתי הייתה בעיקר פשוט בבחירת רכב לא מוצלח.

רכב סדאן גדול, אבל הסוללות הקטינו את גודל תא המטען לזה של רכב סופר מיני ועוד לאור מבנה הסדאן גם פחות שימושי.

דבר שני המותג רנו בעייתי אצל חלק גדול מרוכשי הרכב בישראל.

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

אין ספק שהשוק אמר את דברו. אנשים לא רוצים רכב מוגבל במחיר כל כך גבוה.

חבל על חוסר הצלחה מהדהד של יזמות ישראלית.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

התפלאתי איך מזמן לא סגרו להם את השאלטר, תרתי משמע.

כל הפרויקט הזה היה צפוי מראש לכשלון, ואני לא מאלה שחכמים לאחר מעשה, והבעתי את דעתי באוזני

הקרובים לי יותר מפעם אחת, עוד מוקדם מאוד בתחילת הדרך של BP.

בכל מקרה, זה אכן מצער, כיוון שהמון כסף נזרק לפח, ויש גם עובדים שהולכים הביתה, שזה אף פעם לא נעים,

ואתה יודעים מה? למרות הכל, צר לי גם על עידן עופר שהלך שולל אחרי אגסי, והפסיד המון כסף.

פורסם

בשניה שהם פרסמו את המחירים שלהם היה ברור כבר לכולם שלא יצא מזה כלום.

ממש לא מופתע.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

הרעיון הכללי היה טוב. הביצוע כושל וזוועתי. זה היה עניין של זמן עד שהסוף המר יגיע...

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...