Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
במצב הקיים, אין להערכתי מה לעשות פרט להגיית תוכניות מכירה חדשות.

אם אתה היית ממונה למנכ"ל מחר בבוקר, מה היית עושה אחרת?

המון. כמנכ"ל, הייתי אומר את האמת. אין כסף, תשכחו מהכסף, מי שמאמין שיקבל את הסכומים שהשקיע מוזמן גם לרכוש רכב חשמלי במחיר מפתיע:wink: בתכלס, הישרדות החברה בצורה שוטפת משמעה כי ללא נס כלשהו הדבר היחידי שניתן לקוות לו הוא להרוויח מספיק כסף כדי לכסות את התפעול השוטף ולהקטין את עלות התפעול השוטף למינימום האפשרי.

ראשית הייתי מפטר את רוב/כל ההנהלה הבכירה, חברה שכמעט לא מוכרת ולא מתקדמת לא זקוקה להם.

הייתי מנמיך ציפיות וחותך בכל מה שדורש תיפעול קבוע, במקום זה הייתי מעסיק קבלני משנה כמעט בכל דבר. אחרי הכל, אין היגיון להעמיד מערכת שירותים קבועה עם מספר כל כך זעום של כלי רכב אלא עדיף לנצל תשתיות קיימות אחרות. "אוסקר"? תשכחו מזה, נציע תוכנת איי-פון שתספק את השירותים. גרירה והטענה? נבצע חוזה עם אחת מחברות הגרר בדיוק כמו חברות הביטוח.

כמובן שיהיה צורך להתמקד בלקחות המתאימים, סלבריטי למינהם זה נחמד אך הם לא ממש משלמים. נהגי מוניות ושליחיות הם הלקוחות האידאליים שגם ירוויחו מהשימוש וגם רגישים לעלות התיפעולית של הרכב.

חוץ מזה אני לא מוצא מה עוד ניתן לעשות, לפחות לעשות בצורה נקייה ללא התממשקות לא מכובדת עם פוליטקאים ופקידים. בסך כל אני מאמין שאוכל לקיים את החברה עוד מספר חודשים.

• תגובות 3.1 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

משעשע השרשור הזה !

זה כמו טלנובלת הבית של קארספורום .

"מה יקרה בפרק הבא? האם קאמילה תעזוב את דון ? האם ג'ורג' יגלה שאשתו זה בעצם אחותו?"

:lol:

זמין 8)

פורסם

מה היה רע בלהביא את הקנגו החשמלית וזהו?

לא הרכב הכי נוח בעולם אבל היה יכול להמכר כמו לחמניות חמות במחיר הנכון.

כל צי רכב בתוך העיר יכול להשתמש בהם.

Hot?

Yes?

קיבוצים?

מפעלים?

לשימוש פנימי זה אידיאלי!

כל חברה שמשתמשת ברכבים בסביבה עם פקקים או בכלל בתוך העיר יכולה להשתמש בהם בכיף במחיר המתאים.

ראבק, אפילו צה"ל!

פאקים ברמה כזו לא רואים כל יום ובדיוק בגלל זה החברה הזו קורסת.

הם חשבו למכור את זה כסוג של גימיק שאנשים עם יותר כסף ממוח יקנו.

המיקוד היה לחלוטין לא נכון.

פורסם

http://green.autoblog.com/2013/05/14/tesla-model-s-battery-swap-announcement-coming-soon/

יש שמועות שטסלה יוצאים עם פטנט מהפכני. אפשרות להחלפת סוללות.

מה שמזכיר לי שהמכירות של ה S ברבעון האחרון עברו את המכירות של מכוניות היוקרה הגרמניות שנמכרות באותו מחיר.

http://jalopnik.com/tesla-model-s-outsells-all-of-its-german-luxury-competi-504442588

אייל

פורסם
לא הרכב הכי נוח בעולם אבל היה יכול להמכר כמו לחמניות חמות במחיר הנכון.
המחיר הנכון? זה כבר לא קשור לקנגו. כיום הם מוכרים את הרכב שלהם במחיר קרוב לזה בו נמכר המקביל הבנזיני שלו (אע"פ הטבת המס), אם הוא היה נמכר בהתאם להטבת המס (שזה אולי מחיר הנכון:?:) הם יכלו למכור הרבה יותר כלי רכב (אבל הרווח הכולל המתקבל היה נמוך). בנוסף, כדי להפוך את הרכב למשתלם בזמן ביצוע נסועה מרובה יש צורך להימנע מחבילות ק"מ או מתשלום לק"מ לפי התימחור הקיים (65 אגורות לק"מ?).

בכל מקרה הם לא ממש היו מרוויחים.

פורסם

הם לא מרוויחים כי הם לא שברו את השוק ועדיין 99% מהאנשים בארץ לא יודעים שיש בכלל רכבים חשמליים על הכביש.

יש את העלות של הקמת התשתית שלהם, שהיא קבועה.

העלות הזו מתחלקת באופן שווה בין כל רכב שהם מוכרים. זאת אומרת שכל רכב נוסף, מוריד את העלות היחסית של התשתית.

אם הם היו רוצים להרוויח, מה שהם היו עושים זה לכוון את המחיר למצב שבו הרווח יותר קטן לכל רכב אבל יש הרבה יותר רכבים על הכביש, ובסוף מרוויחים הרבה יותר.

בואו נודה בזה, ישראלים לא מתעניינים באיכות או בנוחות, אלא במחיר טוב ובשופוני.

אם תגיד לישראלי שהוא יכול לקנות רכב גדול יחסית (פלואנס) אבל שיעלה לו כמו רכב מיני, חלק עצום מהאוכלוסיה היו קופצים על זה.

זה היה מגיע לתודעה הציבורית בצורה הרבה יותר יעילה כי אתה רואה את הרכבים כל היום וזה היה הופך לאלטרנטיבה אמיתית.

עם תג מחיר כמו של פלואנס בנזין (שבכל מקרה יקר מדי כי הרבה די עלוב), הם לא יכולים כמעט למכור רכבים כי מבחינת הלקוח זה עניין של עלות מול תועלת, ורכב חשמלי הוא כאב ראש פוטנציאלי.

אם תיתן לו הנחה רצינית הוא ייקח את כאב הראש ויצדיק אותו אבל אם אין הצדקה מבחינת מחיר, למה שמישהו יקנה את הרכב?

אני בתור לקוח פרטי, רואה את זה ולא יכול למצוא סיבה לקנות את זה במקום פורד פוקוס. זה יכול לעלות לי הרבה פחות ועם פחות פוטנציאל לאסון.

פורסם

הם היו יכולים לפרסם את הרכב במחיר מחירון נמוך!

ולהציע אותו בהנחה נוספת לחברות הליסינג, ובכך לאפשר לציבור הצרכנים של הליסינג רכב בהנחה מאוד גדולה - גם במחיר הליסינג וגם בשווי השימוש מכיוון שזה נגזרת של מחיר מחירון (ואיננו קשור למחיר בפועל)

כדי לפצות קצת על אובדן ההכנסה אפשר היה לגבות על הקמת התשתית הביתית או עבור כל החלפת סוללה וכ"ו

היו יכולים אבל הם לא, סיבותיהם עימם ועכשיו אני יושב במשרד שהיה פעם שלהם ונהנה מאוד מכל מה שהם התקינו פה בשבלינו - תודה בטר פלייס

פורסם

מצטער יוסי אך טעות בידך.

נאמר והרווח שלהם על הרכבים הוא כ 30 אש"ח, במצב בו הם ימכרו את הרכבים בהנחה וינסו להרוויח אותה בחזרה תוך פרק זמן סביר (נאמר 3 שנים) ע"י העלאת מחיר השימוש ברכבים אז אז עלות השימוש ללקוח תעלה בכאלף ש"ח לחודש. כל היתרון של מחיר המכירה הזול היה נעלם מעיני הלקוחות עקב העלות השוטפת הגבוהה.

בא ונאמר כי הם מוותרים כליל על הרווח ממכירת הרכבים, נראה לך כי הם ירוויחו ממכירת חשמל ושירותים בלבד סכומים שיכסו את ההשקעה המפלצתית בתשתיות? לא סביר.

שתי נקודות מענינות נוספות.

-בכל החשבון הזה התעלמנו לחלוטין ממחיר הסוללה עקב המניפולציות החוקיות/פיננסיות של BP. אם הסוללה תשאר עדיין בידי BP ותוחכר ללקוח משמעו הוא כי העלות שלה (40 אש"ח אאל"ט) תוטל על BP, מה שיגדיל להם את העלות הראשונית של כל רכב. אם הסוללה תמכר ללקוח אז אז כל ההוזלה במחיר הרכב תעלם, במקרה זה הרכב יהיה כדאי לאנשים הנוסעים הרבה אך מגבלות הטעינה/החלפה יקטינו להם את הכדאיות.

-אפילו אם מחיר ההחדרה היה נמוך בהרבה עדיין ישנה בעייה קריטית, קהל הלקוחות הפוטנציאלים הקיימים כיום מצומצם. לקוח אפשרי של BP צריך להיות "עני" מספיק כדי שמחיר הרכב יהווה לו שיקול נכבד אך "עשיר" מספיק כדי לגור בבית פרטי או בניין מודרני בו החניות רשומות ע"ש הדיירים, שני דברים אשר אינם הולכים יד ביד.

פורסם

בסופו של דבר כמו שהאיש שבתמונה אמר : המכוניות החשמליות נוע ינעו...

אבל הטכנולוגיה מתקדמת וכרגע נראה שרכבים בעלי סוללת טעינה מהירה (נטענים מרשת החשמל הביתית בחניית הבית )

צפויים להיות החלופה המועדפת על השוק.

220px-Justus_Sustermans_-_Portrait_of_Galileo_Galilei,_1636.jpg

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם

כעת נשאלת השאלה מה יקרה למי שהלך והשקיע מכספו וקנה רכב חדש ב 120K שבקרוב יהפוך לעציץ,

האם יש לו את מי לתבוע ?

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם
כולם שמחים ועליזים על הגופה הנרקבת כבר מזמן בקבר גם שמחים לעיד וצועקים בקול "אמרתי לכם"

בנתיים בטר פלייס מסרו בשנת 2013 כ 422 רכבים שזה כמעט רבע מהמסירות של רנו מהדגמים הרגילים קצת יותר מסירות מ BMW פרטיות והרבה יותר מרכב פרטי של סובארו ומיצובישי ביחד

עכשיו נוסיף את המסירות של השנתיים הקודמות ויש לנו כמעט 1000 רכבים על הכביש בטח עד סוף מאי יעברנו את האלף

לא נכנס לפולמוס הזה של מי משתין על מי ולמה רכב חשמלי של אגסי זה רע ליהודים

אני מעדיף להתמקד בעובדות יבשות ובקצב הזה יש מצב שאתה תכיר בקרוב מישו שיש לו פלאונס חשמלי

כנראה שכול מה שחשבת שעשוי לקרות כבר לא יקרה.

איזה כייף לי :)

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...