Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 3.1 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עם ממשלה אחרת בתקופה אחרת יש סיכוי לא מועט שהיו עושים איזה שקשוקה ומסייעים לחברה, NIGHTMARE.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם
כעת נשאלת השאלה מה יקרה למי שהלך והשקיע מכספו וקנה רכב חדש ב 120K שבקרוב יהפוך לעציץ,

האם יש לו את מי לתבוע ?

מי שקנה את הרכב יוצא מרוויח. הוא ישאר עם הסוללה, לא יאלץ לשלם את דמי הכופר החודשיים ובסכוי גבוה מאוד יתחיל להטעין את הרכב מהחשמל הביתי באופן חוקי או סמי חוקי כך שמבחינתו עלות הרכב דומה לרכב רגיל אבל עלות האחזקה החודשית תצנח.

כשמשהו יתקלקל הוא ילך למתקן מכונות כביסה במקום למוסך ויסגור עניין:-D

פורסם

הוא יישאר עם הסוללה רק אם יקנה אותה מכונס הנכסים.

מעניין באיזה סכום.

אם לא יסכים לשלם הוא יישאר עם רכב בלי סוללה ששווה את משקלו בברזל.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
מי שקנה את הרכב יוצא מרוויח. הוא ישאר עם הסוללה, לא יאלץ לשלם את דמי הכופר החודשיים ובסכוי גבוה מאוד יתחיל להטעין את הרכב מהחשמל הביתי באופן חוקי או סמי חוקי כך שמבחינתו עלות הרכב דומה לרכב רגיל אבל עלות האחזקה החודשית תצנח.

כשמשהו יתקלקל הוא ילך למתקן מכונות כביסה במקום למוסך ויסגור עניין:-D

שטויות, קרא את חוזה הרכישה ש BP העלו לכאן לפני כשנה. הסוללה אינה שלך אלא מוחכרת לך בלבד כך שאתה עלול להגיע למצב בו יפרקו לך את הסוללה בחניה הפרטית שלך לפי חוק ללא שתוכל לבצע דבר. (מקסימום תבקש שיתנו לך לחנות בצורה הראויה כדי שיהיה נוח יותר להשתמש ברכב בתור עציץ)

מחיר סוללה כזו הוא כ 40 אש"ח ושוויה לפרוייקטיים יחודיים גבוה כך שלא סביר כי תוצע ללקוח הפרטי במחיר מציאה.

אני לא בטוח כי בכלל ניתן לתקן רכב כזה ללא מוסך יחודי לרכב בעל הכלים/ידע לרכב זה. נראה כי לפי חוק היבואן יהיה חייב להשאיר מוסך אחד עובד (תכלס, בן אדם אחד במוסך מורשה יבואן אחד) אך אני לא סבור כי עלויות התיקונים יהיו זולות.

פורסם

אז יוצא שההימור שלי הוא עתיד להיתגשם?:

אני מנבא שבעמוד 137 יהיה עידכון על מינוי כונס נכסים לחברה הפושטת רגל הזו :-)

יש גבול למס' העמודים שהחברה הזו תיגזול מנפח האיחסון של השרת היקר שלנו :wink:

יאללה חברים עוד מאמץ קטן :-)

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

מדהים איזה כמויות של כסף בוזבזו על הרפתקה שאפילו סבתא שלי הבינה עד כמה היא חסרת סיכוי.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

אני לא מבין רק דבר אחד.

איך הם חשבו להצליח? אין שום פרסום.

אם לא היה את הפורום הזה, לא היה לי שמץ של מושג על בטר פלייס בכלל, ולא כל עם ישראל משתמש בפורום הזה.

באמת שלא נתקלתי בבטר פלייס בשום מקום, לא פרסומות, לא מודעות, לא כלום, תשאלו עכשיו כל בן אדם אקראי ברחוב אם הוא יודע מה זה בטר פלייס והוא יחשוב שמדובר על איזה אי באירופה.

מפתח אפליקציית פרטי רכב

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.OMApp.rechev

פורסם
אני לא מבין רק דבר אחד.

איך הם חשבו להצליח? אין שום פרסום.

אם לא היה את הפורום הזה, לא היה לי שמץ של מושג על בטר פלייס בכלל, ולא כל עם ישראל משתמש בפורום הזה.

באמת שלא נתקלתי בבטר פלייס בשום מקום, לא פרסומות, לא מודעות, לא כלום, תשאלו עכשיו כל בן אדם אקראי ברחוב אם הוא יודע מה זה בטר פלייס והוא יחשוב שמדובר על איזה אי באירופה.

לא זוכר אם כאן או במקום אחר, הופיעו רשמי ביקור שערכו חלק מהחברים המכובדים כאן במשרדי החברה הזו ושעיקרם התמוגגות כמעט אחידה מכישוריו ויכולתו של היזם. אז אם אנשים סקפטיים ואביונים יחסית נישבו בקסם הזה קל וחומר כל מיני "בנים של" עם כיסים נורא נורא עמוקים.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...