Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 3.1 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא יודע מה איתכם ,אני די שמח שכל היפי נפש ,הטבעונים,השמאלנים והדוגלים באדאולוגיה ירוקה ונקייה לסביבה אכלו אותה :lol:,

אני תמיד טענתי שזה לא מה שיציל את כדוה"א ואין צורך לכפות את זה על אנשים שלא מוכנים לחיות בלי דלק (כמוני) ,כמו שאין טעם בתעמולה כנגד "רצח המוני" של חיות ,לאט לאט ,נחזיר אותם לשפיות ! דרך הכיס זה עובד ב 100% :twisted:

PS :

אם אתה שמאלני ,טבעוני -> ומזהם את הסביבה ,נהנה לשרוף דלק , אל תקח את זה קשה ,הכל בהומור .

פורסם

הכל נכון שהמיזם שאפתני מידיי, הטכנולוגיה לא בשלה עדיין לדעתי, ויחס עלות תועלת לא בא לטובת בטר פלייס ולכן היא הפסידה.

אבל לדעתי יש פה ספין רציני, בכל אופן קשה לי להאמין שעתיד עןלם הרכב יתבסס על מנועי בעירה פנימית, הסנוניות הראשונות לרוב נופלות, בכל תחום אבל זה בהחלט לא סותם את הגןלל על הרכב החשמלי, רק מפיק לקחים.

SCANSPEAK

פורסם

הייתי רוצה לרואת את השרשור בעוד 20 שנה, כאשר יפקעו הפטנטים שבהם הושקע הון גדול ומחברה אחרת תוציא דגם שיהנה מהם עם השקעה מינימלית בפיתוח, ותכבוש את השוק. או שלא.

כפי שכתבתי לפני איזה 100 עמודים - שאפו לאגסי על החזון הטכנולוגי. אני די בטוח שהטכנולוגיה תמצא שימוש אצל יצרן אחר, אולי זה יציל כמה לירות לטובת הנושים. רק חבל שלא נהיה אור לגויים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
WIL, עמדת הטעינה לא שלו כי מה שהיה כלול בעיסקה הוא התקנת העמדה. מי בדיוק ימשיך לשלם את חשבון החשמל שלהן אם BP כבר לא קיימת?

לגבי הסוללה, אל תצפה למחיר נמוך. הכונס יודע שזה או לקנות אותה או לזרוק את האוטו ולכם הוא יקח את המקסימום האפשרי.

חוץ מזה להמשיך להחזיק את ה ZE זה כמו לנהוג עם מדבקת "תראו איזה יופי דפקו אותי".

בדקתי בהסכם ההצטרפות:

http://go.calcalist.co.il/pic/car/ATT84233.pdf

ואתה צודק.

עמדת הטעינה מושאלת ללקוח בדומה לסוללה ואינה בבעלותו.

כלומר נראה שבעל הרכב ייאלץ לשלם גם עבורה למפרק, אם ירצה להמשיך להשתמש בה.

או לחלופין לקנות עמדה של חברה אחרת (למשל: ג'ינרג'י)

על החשמל כמובן בעל המכונית ישלם בעצמו.

לגבי מחיר הסוללה - אני לא אתפלא אם המחיר ללקוחות הפרטיים יהיה גבוה (40K? 30K? ראו כאן: http://en.wikipedia.org/wiki/Electric_vehicle_battery#Battery_cost_and_parity )

והסוללות יימכרו בסוף כולן יחד ב20K לחתיכה לחברה שתחכיר אותן לבעלי המכוניות (בכמה כסף? 800 שקל לחודש?).

אני גם לא אתפלא אם יהיו תביעות והתדיינות משפטית על מחיר הסוללה.

מצד אחד בעלי המכוניות הם קונים שבויים ומצד שני המפרק הוא מוכר שבוי כי ערך הגרט של הסוללות אם לא משתמשים בהן לצורך הפעלת רכב הוא נמוך.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
לא יודע מה איתכם ,אני די שמח שכל היפי נפש ,הטבעונים,השמאלנים והדוגלים באדאולוגיה ירוקה ונקייה לסביבה אכלו אותה :lol:,

אני תמיד טענתי שזה לא מה שיציל את כדוה"א ואין צורך לכפות את זה על אנשים שלא מוכנים לחיות בלי דלק (כמוני) ,כמו שאין טעם בתעמולה כנגד "רצח המוני" של חיות ,לאט לאט ,נחזיר אותם לשפיות ! דרך הכיס זה עובד ב 100% :twisted:

PS :

אם אתה שמאלני ,טבעוני -> ומזהם את הסביבה ,נהנה לשרוף דלק , אל תקח את זה קשה ,הכל בהומור .

אני אף פעם לא שמחו שמישהו שלא עשה רע לאף אחד נדפק גם אם הוא מחבק עצים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

הודעה 430 שלי כאן, מלפני שנה ושלושה חודשים:

יש לי הרגשה שיהיה יותר קל למכור רנו מגאן יד 5 ליסינג לשעבר עם 290000 ק"מ, פגיעה בשלדה ונורת תקלת גיר דלוקה.

יהיה משעשע להיכנס לשרשור הזה בעוד 3-4 שנים ולראות מי קלע בתחזיות ומי פיספס :roll:

בסוף לא היה צריך להמתין 3 שנים :|

פורסם

PS :

לפחות עכשיו אנחנו יודעים שאתה מכוער נפש, קרניבור, ימני ודוגל בהרס כדור הארץ. וכל זה מה-זה קשור לפלואנס חשמלית. אהא... :-P

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

PS :

אני אישית שמח, כי המייזם הזה נבנה כקונצרן מונופוליסטי. אבל אני עדיין לא הבנתי למה אתה שמח. בגלל שילדך יזכו לנשום אויר מזוהם יותר, ויזכו לסיכויים גבוהים יותר של תחלואה? שלשייחים סעודיים יהיה יותר כסף לתרום לארגוני טרור בסביבה? ...(תעצור אותי על מה שעושה לך הכי הרבה כיף)

פורסם
באופן אבסורדי, בבתערוכת פרנקפורט הקרובה רנו תציג את מתיחת הפנים לפלואנס Z.E, שתהיה דומה כמובן לפלואנס הרגילה, אך צפויה גם סוללה משופרת עם טווח גדול יותר.

שים לב, מדובר בפלואנסחשמלית ללא החלפת סוללה!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אם בסוף ייצא שהסוללות פשוט יישארו אצל הנהגים בלי החלפות והטעינה תהיה בקומבינה מהחשמל הרגיל, ויימכרו אותם ביד 2 בזול.. זה דווקא אחלה דבר לנסיעות של היום יום חוץ מזה שהאוטו ענק ומכוער.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

הודעה מ29/3/2012:

מעיתון "דה מארקר" :

בטר פלייס הפסידה 212 מיליון דולר ב-2011 ושרפה 163 מיליון דולר לעומת הפסד של 136 מיליון דולר וגירעון של 121 מיליון דולר בתזרים המזומנים של 2010.

מענין מתי ימאס לעידן עופר להפסיד כל כך הרבה, ויחליט לסגור את הברז.

יהודה

והתשובה: היום בבוקר.

פורסם
אם בסוף ייצא שהסוללות פשוט יישארו אצל הנהגים בלי החלפות והטעינה תהיה בקומבינה מהחשמל הרגיל, ויימכרו אותם ביד 2 בזול.. זה דווקא אחלה דבר לנסיעות של היום יום חוץ מזה שהאוטו ענק ומכוער.

ב50K ש"ח (כולל סוללה) יש לי קליינטית שאולי תהיה מעוניינת.

בעלת חניה בטאבו, וממילא מפחדת לנסוע מחוץ לגוש דן.

מצד שני היא עושה בקושי 10K ק"מ בשנה גם ככה, שזה בקושי 5000 שקל על דלק בשנה בסיריון שלה.

אז כנראה שגם היא לא בדיוק מועמדת טבעית...

אגב, מישהו יודע כמה תחנות החלפת סוללה פעילות נכון לאתמול?

בסך הכל במפה שלהם יש 37, אבל חלק בהקמה (שכבר לא תסתיים) לדעתי.

פורסם

ואם כבר מדובר על תחנות פעילות - יש לישהו מושג מה הפעילות בתחנות ההחלפה? כמה החלפות מבוצעות ביום\שבוע\חודש?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
באופן אבסורדי, בבתערוכת פרנקפורט הקרובה רנו תציג את מתיחת הפנים לפלואנס Z.E, שתהיה דומה כמובן לפלואנס הרגילה, אך צפויה גם סוללה משופרת עם טווח גדול יותר.

הפלואנס החשמלית בכל העולם (חוץ מישראל ודנמרק) נמכרת תחת רנו ובלי כל השטיקים של תחנות החלפה.

ככה שקרסו יכולים לקחת על עצמם את השיווק של הרכב, מה שאני מאמין שכן יקרה.

השימוש ברכב יהיה דומה לשימוש ברכב כמו פריוס פלאג-אין וניסאן ליף.

ככה שאף אחד עדין לא נתקע עם גוש ברזל.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...