Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
נראה לי שאתה חיית בשנים האחרונות על אי באירופה. אין כמעט אדם בסביבתי הקרובה, גם מי שלא מתעניין בכלל במכוניות, שלא שמע את השם בטר פלייס. בתקופה שהם עוד היו אופטימיים, הם גם פרסמו די הרבה.

כרגיל, אתה זוכר מה שבא לך לזכור.

מה ש"בא לי לזכור" הוא המהפך שחל אצל אלו שהשתתפו בביקור הזה בבטרפלייס, שחלקם היה טרם הביקור נחרץ מאוד בביקורתו על המיזם וסיכוייו והפך להיות הרבה יותר "פתוח" אליו לאחריו. ובמיוחד תאור השפעת דבריו של אגסי על החברים כולל אותך, כפי שהדבר בא לידי ביטוי בשירשור שסיכם את הביקור. ואין לך סיבה להרגיש רע בענין, נשבית בקיסמו של האיש וזה כנראה נורמלי אצל כל מי ששומע אותו, גם לפרס ואולמרט זה קרה. וזהו בעצם לב הענין לפחות לדעתי וכך טענתי בפוסטים הקודמים ובתגובה לחבר אחר כאן. ולענין העלבון שאתה מנסה לעלוב כאן, מחול לך.

• תגובות 3.1 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
הפלואנס החשמלית בכל העולם (חוץ מישראל ודנמרק) נמכרת תחת רנו ובלי כל השטיקים של תחנות החלפה.הרנו ללא השימוש בתחנות החלפה נחותה מהפריוס והניסאן ולא זולה בהרבה.

ככה שקרסו יכולים לקחת על עצמם את השיווק של הרכב, מה שאני מאמין שכן יקרה. רכב עירוני עם טווח עירוני המצטיין בממדי רכב משפחתי במחיר של 160 אש"ח ויותר שדורש חנייה פרטית? אם קרסו ישווקו את הרכב נראה כי זה יהיה כישלון המתחרה ב BP.

השימוש ברכב יהיה דומה לשימוש ברכב כמו פריוס פלאג-אין וניסאן ליף. ולשם מה להשתמש ברכבים אלה? הם מוגבלים, יקרים ונחותים בהשוואה לרכבים מקבילים. אע"פ כל הסיבסוד העקיף הם אינם משתלמים ללקוח הממוצע.

ככה שאף אחד עדין לא נתקע עם גוש ברזל.

אתה אופטימי יתר על המידה.
פורסם

סיכוי נמוך מאד שקרסו ירצו להתעסק עם תפוח האדמה הלוהט הזה.

משפחת קרסו, בניגוד לעידן עופר, יודעים להעריך את מה שקיבלו בירושה, ולכן לא הסכימו לשמוע על ההרפתקאה של שי אגסי.

ובשורה התחתונה, הם צדקו.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

השימוש ברכב יהיה דומה לשימוש ברכב כמו פריוס פלאג-אין וניסאן ליף.

ככה שאף אחד עדין לא נתקע עם גוש ברזל.

אולי הליף. הפריוס פלאג אין הוא רכב היברידי רגיל שהוסיפו לו אופציה של טעינת הסוללה מרשת החשמל, מה שיכול להוזיל את השימוש השוטף בתנאים מסויימים של תמחיר החשמל ושימוש, אם כי אני מסופק אם ההפרש בעלות התחזוקה מצדיק את ההפרש במחיר הרכב, לפחות בארץ.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
מה ש"בא לי לזכור" הוא המהפך שחל אצל אלו שהשתתפו בביקור הזה בבטרפלייס, שחלקם היה טרם הביקור נחרץ מאוד בביקורתו על המיזם וסיכוייו והפך להיות הרבה יותר "פתוח" אליו לאחריו. ובמיוחד תאור השפעת דבריו של אגסי על החברים כולל אותך, כפי שהדבר בא לידי ביטוי בשירשור שסיכם את הביקור. ואין לך סיבה להרגיש רע בענין, נשבית בקיסמו של האיש וזה כנראה נורמלי אצל כל מי ששומע אותו, גם לפרס ואולמרט זה קרה. וזהו בעצם לב הענין לפחות לדעתי וכך טענתי בפוסטים הקודמים ובתגובה לחבר אחר כאן. ולענין העלבון שאתה מנסה לעלוב כאן, מחול לך.

אתה זוכר מהפך. אני זוכר שחלק משמעותי מהמשתתפים לא אמרו דבר וחצי דבר נגד או בעד טרם הביקור, ובאו עם ראש פתוח. גם אני לא הייתי מהמתנגדים הנחרצים לפני, כמו שלא הייתי מהתומכים הנלהבים אחרי. כן הייתי יותר אופטימי לאחר הביקור.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
מישהו יכול להסביר לי בקצרה? יהיו רכבים חשמליים בעתיד או לא?

כן - ברגע שהסוללות ישתפרו. עד אז - לא.

זה היה נכון כבר לפני 100 שנה. עד כה הסוללות אמנם השתפרו, אבל מנוע הבנזין השתפר יותר. אבל במנוע אין כבר הרבה מה לשפר, ובסוללות - אולי יש. נחיה ונראה.

הייתי רוצה לרואת את השרשור בעוד 20 שנה, כאשר יפקעו הפטנטים שבהם הושקע הון גדול

איזה פטנטים? הם לא המציאו שום דבר חדש.

כפי שכתבתי לפני איזה 100 עמודים - שאפו לאגסי על החזון הטכנולוגי

איזה חזון? מכוניות חשמליות עם סוללות מתחלפות היו בשימוש מסחרי כבר בסוף המאה התשע עשרה.

כל מה שהיה פה זה נסיון למכור מוצר גרוע במחיר יקר, ושלא במפתיע - זה לא עבד. אז כן, כל מיני אנשים השקיעו בזה כסף כי הסבירו להם שרק חכמים גדולים יכולים לראות את היתרונות של הדבר הזה, אבל כמו בסיפור על בגדי המלך, גם כאן זה עבד רק לזמן מוגבל.

דני

פורסם

ואת מי מראיינים? את דב מורן שסגר את מודו, אותה מודו שריכזה גם אצלה תשעה קבין של חוכמה, ושגם בה השקיע איש העסקים שבנה עצמו לבד, עידן עופר.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
הודעה מ29/3/2012:

והתשובה: היום בבוקר.

wil : יפה שזוכרים.

ואם כבר מדברים על נבואות, כדאי לחרוג חד פעמית מהשרשור ולדבר על שיטת הבחירות:

הבחירות לכנסת צריכות להיות אישיות בלבד. חשוב שכל ח"כ ידע שאין יותר דילים, ועדי עובדים, לובי של נערי הגבעות וכו'.

חלק (חצי?) יבחרו בבחירות איזוריות, ח"כ אחד לכל איזור.

והחלק האחר יבחר ברשימות מפלגתיות, אבל הסדר ברשימה יקבע ביום הבחירות (ולא בפריימריס, ועדה מסדרת וכו'), כאשר הבוחר יצביע לאחד המועמדים ברשימה ולא לרשימה עצמה. מועמד שיצבור יותר הצבעות, יגיע למקום גבוה יותר ברשימה.

בעיות רבות יפתרו אם הח"כ ידע שהוא נותן את הדין לפני הבוחר בלבד (רמז: לוביסטים).

יהודה

פורסם

זה מעודד בנושא אחד לפחות: על אף הטבות המיסוי שהתכוונו להרעיף על הדבר הזה, הוא לא הצליח. כנראה שיש מקומות שגם קשרי הון-שלטון לא מצליחים בהם, ובבניין ציון ננוחם :-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

2 תופעות מוזרות:

1. אתמול בלילה כלכלי, לא הזכירו ולו במילה אחת את בטר פלייס, מה זה לא חדשה כלכלית? :shock:

כחובב קונספירציות, זה גורם לי לתהות.

2. תומר הדר שבכל מה שקשור לרכב הוא דוקא סבבה, פרסם כתבה על "בטר פלייס: מי יטפל בלקוחות ומה יהיה עם רנו?" וככל שאני מבין בדיני חברות ופשיטות רגל, אין בין הכתבה לבין המציאות שום דמיון, למען שאני אשכיל ולמען לקוחות החברה, נסו לעזור לי להבין:

הלקוחות: חלק ניכר מהלקוחות של בטר פלייס מחזיקים בחוזה המחייב את החברה לקחת אליה את המכוניות בתום תקופת זמן של שלוש שנים. אם בטר פלייס תחדול מלהתקיים, היא תהיה חייבת למצוא פתרונות עבורם. לשם כך תצטרך החברה לחבור לגוף גדול העוסק בסחר רכב, שיספק ללקוחות התחייבויות רכישה בהיעדר בטר פלייס.

באמת?:shock: חברה שחדלה מלהתקיים צריכה למצוא פתרונות ללקוחות שלה?

ככל הידוע לי, חברה היא גוף אבסטרקטי, דמיוני, וברגע שחדלה מלהתקיים הלקוחות יכולים לעשות מה שנקרא אצל החברה "לתפוס את הלמפה". טועה?

התשתיות: לבטר פלייס יש 38 תחנות החלפת סוללה פעילות ברחבי הארץ. במסגרת החוזה מול לקוחותיה היא מחויבת לספק להם תחנות הטענה. על פי הערכות, בטר פלייס תהיה חייבת לשמר לפחות למשך כמה שנים את תחנות החלפת הסוללה העיקריות.

בטר פלייס תהיה חייבת? בטר פלייס עוד כמה ימים תחדול מלהתקיים כישות עיסקית וכל חוזה שחתמה עליו לא רלוונטי, כונס הנכסים יפרק את החברה, ישלם בכספים האלה קודם כל כמה מליונים לעצמו, אח"כ עוד כמה מליונים לשופטת המלוכלכת שמינתה אותו, קצת לאיזה נושה וחצי וזהוא!

דוגמא מעולה היא קיקה שפשטה את הרגל, כונס הנכסים לא סיפק ללקוחות רהיטים ששולמו במלואם והיו במחסני החברה ואת אותם רהיטים, מכר כונס הנכסים במכירת חיסול.

הטכנולוגיה: על פי הערכות, אם בטר פלייס תיסגר, הטכנולוגיה צפויה להימכר לאחת מיצרניות הרכב הגדולות או לאחד הגופים העוסקים בניהול אנרגיה. מעבר לכך, תצטרך בטר פלייס להמשיך לתחזק את מערך ניהול האנרגיה למען לקוחותיה.

1. על איזה טכנולוגיה בדיוק מדובר? :shock:

טכנולוגיית החלפת הסוללה ה"הו כה נחשקת" מסביב לעולם?

2. שוב אותה טעות, "בטר פלייס תצתרך" חברה שנסגרה לא צריכה להמשיך לתחזק כלום, היא מתה.

מי שיכול לעשות את זה הוא כונס הנכסים ואת זה הוא יעשה רק אם ימצא לנכון שזה יכניס יותר כסף לנושים ולא מכח איזה חוזה שהמנוחה חתמה עליו.

רנו: קריסה של בטר פלייס תותיר את רנו בבעיה....לפי דיווחים בצרפת כישלון של בטר פלייס בישראל ישפיע ישירות על מכירות החברה גם בדנמרק.על פי הערכות עשויה קבוצת קרסו, זכיינית רנו בישראל, לסייע במאמצי מכירת העודפים.

פה זה לא עניין של טעות, סתם אני חולק עליו ולא מוצא את דעתו כפיזבילית.

אז מה אומרים כל שלל עורכי הדין כאן, אני טועה?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
2

באמת?:shock: חברה שחדלה מלהתקיים צריכה למצוא פתרונות ללקוחות שלה?

ככל הידוע לי, חברה היא גוף אבסטרקטי, דמיוני, וברגע שחדלה מלהתקיים הלקוחות יכולים לעשות מה שנקרא אצל החברה "לתפוס את הלמפה". טועה?

בטר פלייס תהיה חייבת? בטר פלייס עוד כמה ימים תחדול מלהתקיים כישות עיסקית וכל חוזה שחתמה עליו לא רלוונטי, כונס הנכסים יפרק את החברה, ישלם בכספים האלה קודם כל כמה מליונים לעצמו, אח"כ עוד כמה מליונים לשופטת המלוכלכת שמינתה אותו, קצת לאיזה נושה וחצי וזהוא!

דוגמא מעולה היא קיקה שפשטה את הרגל, כונס הנכסים לא סיפק ללקוחות רהיטים ששולמו במלואם והיו במחסני החברה ואת אותם רהיטים, מכר כונס הנכסים במכירת חיסול.

תלוי איך מגדירים את זה.

טכנית, יבואן רכב (שלא ברור אם בטר פלייס נחשב לכזה), חייב להחזיק לפי חוק מלאי של חלפים ופתרונות ללקוחות, למשך 7 שנים.

אם בטר פלייס מוגדרת כיבואן רכב, אז כן, יש התחייבות של בטר פלייס לספק להם חלפים למשך 7 שנים.

פורסם

הכי מצחיק לשמוע אנשים שעולים לשידור בתוכניות הרדיו השונות ולא מפסיקים לשבח את הרכב ואת הטכנולוגיה וכול השאר.

אבל שימו לב ! כול האנשים האלה בדרך כלל מלאים במזומנים+חניה פרטית בבית פרטי או שקיבלו את הרכב במתנה ולא אנשים מהיישוב.

איזה כייף לי :)

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...