Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

רשום בכתבה במפורש שאין הגבלת נסועה!

המחיר כולל טעינה והחלפת סוללות ללא הגבלה. יכול לקרוץ מאוד למרבים בקילומטרים, מצד שני הטווח לא ממש מתאים לאלה שנוסעים למרחקים.

יכול לעניין נהגי הסעות עירוניים אבל אני מניח שיש הגבלה על שימוש מסחרי ברכב במסגרת התכנית.

• תגובות 3.1 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עוד כמה חודשים יוותרו גם על המקדמה. אז אולי זה באמת יהיה שווה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
השאלה היא מה הגבלת הקילומטראז'. ב"מבצע" הקודם זה היה 2,000 ש"ח לחודש עם הגבלה של 1,000 ק"מ. בשביל 1,000 ק"מ כבר עדיף ללכת ברגל עם המחירים שלהם.

אין הגבלה.

החברה הזו ממשיכה בחמדנות שלה שהרסה לחברה הזו כל סיכוי לשרוד. אם החברה הזו הייתה לוקחת את כל הכסף שהיא הפסידה עד היום ומפחיתה, בתחילת הדרך, את מחיר המכונית ב-30,000-40,000 שקל היו היום על כבישי ישראל אלפי מכוניות כאלו ולא רק כמה מאות.

בחישוב קצר לשלוש שנים לפי מחיר דלק של 8 שקלים לליטר וירידת ערך של משפחתית ממוצעת (כ-50,000 שקל) צריך לנסוע כ-2800 ק"מ בחודש בכדי להגיע לאיזון. (לא הכנסתי טיפולים וביטוחים, אך זה זניח ביחד לסכום הכולל ). אז נכון שלכאורה הם הסירו מהלקוח את נושא ערך המכונית העתידי, אך זה עדיין לא משתלם לרוב האוכלוסייה. כרגיל בעסקים של עידן אופר, אם אין לו בלעדיות על השוק, הוא לא יודע לעשות עסקים אלא רק שקשוקה, למרות ששקשוקה זה אחלה עסק :-)

פורסם

הנסועה שלי לא פוחתת מ-3K בד"כ. הבעיה שלי היא הנסיעות הארוכות, כמו כל כביש 6 למשל, אז אין לי סיכוי לגמור נסיעה בלי להחליף סוללה = עיכוב מיותר ומעצבן. עם זאת, בלי מקדמה ועם תנאי יציאה נוחים במקרה הצורך זה יכול להיות אטרקטיבי בתור עגלת A to B, ואז גם אפשר לשים משהו ישן וחמוד בצד :-D .

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אם המחיר היה נורמלי הייתי חושב לקנות אחת.

אני עובר בקרוב לחיפה ורכב חשמלי זה מעולה לכל הפקקים בעליות שיש שם.

רוב הנסיעות הן בתוך העיר, חוץ מנסיעה אחת בסופ"שים (וגם לא בכולם) מחוץ לעיר.

פורסם

כבילה ל-6 שנים, 204,000 ש"ח לא כולל ביטוח וחלפים...ובסוף האוטו חוזר אליהם.

מישהו יכול להשוות לעומת עלות רכב רגיל? ממה שהבנתי זה אינו מבצע ליסינג אלא ללקוחות פרטיים.

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם

מהו טבח צרפתי?

טבח שממציא כל יום שם חדש לאותו מרק.

זה מתחיל להיות מעט נדוש, זוהי כבר התוכנית השיווק הרביעית שלהם. לדעתי "רכב" (כולל הכל) שלא מצליח להמכר אע"פ כל נסיונות המכירה/החכרה/השכרה/מה-שלא-יהיה מעיד שהתפיסה הבסיסית של המערכת הכוללת לקוייה.

פורסם

במצב הקיים, אין להערכתי מה לעשות פרט להגיית תוכניות מכירה חדשות.

אם אתה היית ממונה למנכ"ל מחר בבוקר, מה היית עושה אחרת?

פורסם

אם אני הייתי ממונה למנכ"ל בטר פלייס מחר בבוקר הייתי משכנע את אדון עופר לסתום את הגולל על הפרויקט. במידה והניסיוןן לא יצליח הייתי מסביר לו שעל מנת שהפרויקט יתפוס תאוצה הרכב חייב לעלות חצי מהעלות של אחזקת רנו פלואנס דיזל. אין שום פתרון אחר למצב בו נמצאת החברה.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

אם אתה היית ממונה למנכ"ל מחר בבוקר, מה היית עושה אחרת?

סוגר את הפרוייקט ומתפטר.

הסבר:

אנשים לא יקנו את המכונית כי היא יקרה ולא שימושית. להוריד את המחיר הרבה (50%) אי אפשר כי צריך להרוויח. לשפר את השימושיות אי אפשר כי המכונית נבנתה מתוך שיקולים מוטעים (מכונית גדולה וכבדה שמיועדת לנסיעה לטווח ארוך, במקום מכונית קטנה, קלה ועירונית, שאותה כן אפשר היה למכור).

ולכן: בכל מקרה לזנוח את הפלואנס החשמלית. אם אפשר - לעשות חשמלית עירונית קטנה וזולה עם טעינה ביתית. אי אפשר - אז לסגור את העסק.

דני

פורסם
אם אפשר - לעשות חשמלית עירונית קטנה וזולה עם טעינה ביתית.

אחרי הנקניק שרנו אכלו, לא נראה לי שהם פתוחים לרעיונות חדשים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

הרנו זואי (ZOE) לא עונה להגדרה של חשמלית עירונית קטנה?

אגב, עדיין נותרת הבעיה של מה לעשות עם תחנות ההחלפה אם כי לדעתי ניתן להסב אותן לעמדות טעינה מהירה לזואי + חנות נוחות עם הנחות (משמעותיות) ללקוחות בטר פלייס וסתם מחירים סבירים לכל השאר.

פורסם
הרנו זואי (ZOE) לא עונה להגדרה של חשמלית עירונית קטנה?

אגב, עדיין נותרת הבעיה של מה לעשות עם תחנות ההחלפה אם כי לדעתי ניתן להסב אותן לעמדות טעינה מהירה לזואי + חנות נוחות עם הנחות (משמעותיות) ללקוחות בטר פלייס וסתם מחירים סבירים לכל השאר.

רון חולדאי כבר מריץ פרויקט של השכרת ZOE שנמצא בשלב התקינה (לא יודעים איך לסווג כרכב או כאופנוע), ואחרי התל אופן הוא בונה על להיט הכנסות חדש לעיריה

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם

מונופול , כבילה לתחנות טעינה , התחייבות , מחיר גבוה , תגידו מה שתגידו

בשורה התחתונה - הסוללה הזו לא מספיקה בכלל!

כשאני נוסע מאשדוד לקסטינה להחליף סוללה , ובדרך חזרה נוסע רגוע , בדרך הכי קצרה , ומגיע לאשדוד עם 88% סוללה , זה פשוט לא מספיק , ביום העצמאות לקחתי לאבא שלי את הרכב לבדיקה , נסעתי עם 60 אחוז סוללה מאשדוד ליבנה , שם החלפתי סוללה , משם המשכתי לנמל ת"א , ובדרך חזרה לבית עצרתי שוב ביבנה להחליף סוללה (כדי שיהיה סוללה למחר).

התאכזבתי מאוד

מה גם , שלפעמים בתחנת ההחלפה לא מחליפים לסוללה מלאה 100% , יוצא מצב שחלק מהסוללות המחשב מראה 120 ק"מ , וחלקן אני מתחיל מ100.

ודבר אחרון , יש משהו מלחיץ\מעצבן בלסוע ברכב ולראות אחוז סוללה יורד ולדעת שיש רק כמה תחנות דלק קבועות.

כרגע זה לא זה.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם
רון חולדאי כבר מריץ פרויקט של השכרת ZOE שנמצא בשלב התקינה (לא יודעים איך לסווג כרכב או כאופנוע), ואחרי התל אופן הוא בונה על להיט הכנסות חדש לעיריה

התכוונת אולי לטוויזי ולא לזואי

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...