Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 3.1 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עם הגישה הזו, בא נסכים שלא לנהל את הדיון וניפרד כידידים!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
לא נכנס לפולמוס הזה של מי משתין על מי ולמה רכב חשמלי של אגסי זה רע ליהודים

אני מעדיף להתמקד בעובדות יבשות ובקצב הזה יש מצב שאתה תכיר בקרוב מישו שיש לו פלאונס חשמלי

העובדות הייבשות שרוב הסיכויים שאתה לא תכיר מישהו קרוב שיש לו פלאונס חשמלי בזמן הקרוב.

איזה כייף לי :)

פורסם
לא הבנתי אותך מה זה אומר אבל אתה בטח בעצמך לא יודע

אם היית קורא את כול האשכול וגם קורא קצת כתבות בגלובס ולאחר מכן היית עושה 1+1 היית לבטח מבין.

איזה כייף לי :)

פורסם
לא נכנס לפולמוס הזה של מי משתין על מי ולמה רכב חשמלי של אגסי זה רע ליהודים

אני מעדיף להתמקד בעובדות יבשות ובקצב הזה יש מצב שאתה תכיר בקרוב מישו שיש לו פלאונס חשמלי

עזוב לרגע את ה"למה ומדוע" ? אני צריך להבין שהעסק הזה הוא בעצם עסק מצליח ?

פורסם
האמת היא שאם פלואנס חשמלית הייתה עולה 20% פחות, גם לי כבר הייתה אחת.

המודל שלהם דפוק כי הם גם כיוונו לליסינג ולא לפרטיים.

הם יכלו בקלות להוריד את המחיר ב-50%, אך הם בחרו להיות חזירים ולגבות על המכונית מחיר של משפחתית בנזין - למרות היותה חשמלית.

מי יתן והחברה הזו כבר תעלם מהעולם.

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם
העובדות הייבשות שרוב הסיכויים שאתה לא תכיר מישהו קרוב שיש לו פלאונס חשמלי בזמן הקרוב.

דווקא מכיר יותר מאחד אבל אני לא דוגמא

אם היית קורא את כול האשכול וגם קורא קצת כתבות בגלובס ולאחר מכן היית עושה 1+1 היית לבטח מבין.

כמה שאתה צודק האינטרנט זה מקור למגיע מהימן כמו שאתה תמיד אומר

פורסם
אני לא זכיתי במהלך השנה האחרונה לראות פלאונס אחת על הכביש. אולי אני נוסע בכבישים ריקים :idea:.

אתה פשוט לא שם לב.

רק במושב שלי יש 3 אבל אני קרוב לתחנת הטעינה של להבות חביבה אז אולי זה קשור.

פורסם

אכן מי שמסתובב באזור בנימינה, פ"ח, כרכור, ישובי עמק חפר רואה במשך היום לא מעט פלואנסים חשמליות, כאמור, זה בעיקר בשל תחנת ההחלפה בלהבות חביבה.

פורסם

בטר פלייס מתחילים לשווק עיסקאות שקופות? והגיוניות?:shock:

לראשונה בתולדותיה: בטר פלייס חוברת למועדון לקוחות

ימות המשיח?:wink:

במסגרת המבצע יוצעו המכוניות החשמליות בחבילה הכוללת מחיר בסיס, של 25 אלף שקל שלאחריו ישלמו הלקוחות מדי חודש 2,490 שקל למשך 72 חודשים.

בתום התקופה יוכלו הלקוחות להחזיר את המכונית לחברה. במסגת החבילה יסופקו ללקוחות עמדות טעינה, החלפת סוללה ללא הגבלה וגישה חופשית לעמדות הטעינה הציבוריות.

ככל הנראה זה בא בעקבות הידיעה הזו

הודעתה של בטר פלייס על המבצע לחבי מועדון הלקוחות ועל הגרלתן של 2 המכוניות מגיעה מקביל להאטה בקצב הרכישות של המכוניות החשמליות על ידי חברות הליסינג. לדברי גורמים בענף, בחודשים האחרונים הודיעו אלבר ואלדן, הקנייניות העיקריות של רכבי בטר פלייס לחברה על כוונתן למתן את קצב הרכישות.

פורסם

השאלה היא מה הגבלת הקילומטראז'. ב"מבצע" הקודם זה היה 2,000 ש"ח לחודש עם הגבלה של 1,000 ק"מ. בשביל 1,000 ק"מ כבר עדיף ללכת ברגל עם המחירים שלהם.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...