Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
ושכחתי לציין- אולי בתאוריה הרעיון של אגסי אמור ליהיות טוב יותר כי הוא נותן זמן החלפה כמו בתידלוק, אבל בפועל אני מעדיף את הרעיון של אילון מאסק- אתה עוצר בתחנת הטעינה לחצי שעה ומקבל בחינם שווי חשמל השווה כמעט ל18 ליטר דלק! כלומר כ140 שקל בחינם! אני בכיף אשמח לחכות, ובסכום הזה להיכנס ולקחת קפה ומאפה או ארוחת שחיתות :-).

Vimeo Embedded Video

מזל שלך שאי אפשר לעמת אותך עם המשפט הזה.

אני רק מדמיין את שרשורי האימה שירוצו כאן אם נאלץ לשבת חצי שעה בתחנת טעינה (כל זה במידה ואין תור של 6 שעות לעמדות).

• תגובות 3.1 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מה שלא הבנת זה את הייעוד של תחנות אלו, בארץ אין צורך לעצור בתחנות אלה בדרך לעבודה והביתה כי יש לך טווח אמיתי מעל ל300 ק"מ! אתה תטעין בבית פעם ב... , תחנות אלו מתאימות לנהגים במדינות שבהם הם נוהגים מספר שעות למרחקים של מאות ק"מ (בדרך גם פקקים) אתה נאלץ לעצור בדרך להיתרעננות- כאן תחנות אלא ניכנסות לתמונה כי זה בידיוק הזמן שיקח לרכב שלך להיטען שוב לטווח של מעל 200 ק"מ בזמן הזה.

האם בדרך לאילת אתה לא עוצר לחצי שעה להיתרענן ? זה בידיוק השימוש של תחנות אלו.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

השבוע בתוכנית הרדיו של אברי גלעד הוא סיפר בהתלהבות יתרה איזה רכב מדהים וכמה הרכב שקט ונוסע מצויין ובאותה נשימה הוא לא שכח לציין שבדרך לאילת הוא עצר פעמים או שלוש בכדי להחליף סוללה וגם החרדה המתמדת למצב הסוללה לאורך כול הנסיעה.

את הרכב הוא קיבל לנסיעת מבחן.

איזה כייף לי :)

פורסם
ושכחת לציין שהרכבים שלו יותר טובים, עם טווח יותר גדול, יותר כוח, יותר נוחים, יותר יפים, יותר פראקטיים וכו'.

המוצר של בטר פלייס הוא פשוט זבל.

אתה משווה רכב שעולה בארה"ב סביב $80,000 לרכב שעולה בארץ 120,000 ש"ח. התהיה לי בריא, אבאל אני מצפה מרכב שעולה למעלה מ-300,000 ש"ח להיות קצת יותר נוח מרכב משפחתי סטנדרטי.

ובעניין אחר - עוד יצרן רכב חשמלי - Coda - הודיע היום על בקשת הגנה בפני נושים.

נראה כי העולם עוד לא בשל לרכב החשמלי, אולי יותר מאשר הרכב החשמלי לא בשל לקליטה בשוק.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני מבטיח לך שבקרוב טסלה יתחילו לייצר רכבים יותר זולים ועם טווח הרבה יותר גדול.

זה עניין של זמן.

ככה או ככה טסלה הייתה אוכלת אותם חיים תוך פחות מעשור וכל מי שהיה קונה פלואנס חשמלית היה נדפק קשות.

פורסם

נכון מאוד- אילון אמר שהם בקרוב יציגו את שלב השלישי שהוא רכב חשמלי משפחתי במחיר תחרותי.

ומה שמיוחד בטסלה הוא שהם באמת מביאים ערך מוסף לרכב בנזין מיתחרה, הרוססטר עם הביצועים, הרכב פאר שנותן פייט רציני למכוניות הפרימים ובקרוב הם יתחרו במכוניות העממיות.

הפלואנס של אגסי אפילו לא הצליחה לתת שום יתרון על פני אחותה התאומה בגירסת הדיזל ביכלל ורכבים מיתחרים ביפרט - לא כלכלי, לא עיצובי ולא במיפרט.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
לפי הויקיפדיה מדובר בלפחות 3 שנים נוספות. צריך לשמר את השרשור עד אז.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

WOW-שלוש ימים שלא היה עידכון בקריסת BP, אז הינה עוד עידכון שמיתעלל בגוויה של התוכנית הכושלת הזו שמסרבת להיעלם:

דיווח: מנכ"ל רנו מאבד אמון במודל בטר-פלייס

אני שם לב בזמן האחרון שיש יותר ימים שאני ניתקל ברכב שלהם בדרך לאפקה, אם אחד מהם הינו לקוח פרטי אז כואב לי הלב עליו.

זה כבר דיי וודאי שאין לחברה הזו יותר מחצי שנה לחיות, מוטב שיעשו זאת מוקדם מאשר מאוחר ובצורה מסודרת שהכי פחות אנשים יפגעו מהמהלך...

פורסם

מתעלל זה לא מילה. אם תשימו לב, אלופת הדיווחים על בטר פלייס היא YNET, ולא זכור לי דיווח אחד אפילו חצי חיובי שלהם על החברה. הם מתעללים בה כבר שנים, אגב, לרמה שזה נראה כמו אג'נדה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

באמת, איזה שטויות !

זה הרי ברור לכל ילד שהעיתון האובייקטיבי בישראל הוא ישראל היום!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
אג'נדה בווינט?:shock: לא יכול להיות, זהו העיתון הכי אויקטיבי שיש :roll:.

אוי אוי אוי. מהפליטות הפרוידיאניות היותר חביבות שנתקלתי בהן לאחרונה.

פורסם
באמת, איזה שטויות !

זה הרי ברור לכל ילד שהעיתון האובייקטיבי בישראל הוא ישראל היום!

:twisted:8)

ארליך, תביא אורז, מקרוני וביצים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...