Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

למה אני בתור אחד 'שקצת' מבין ומכיר את עולם הרכב לא מאמין לאף מילה שאגסי מוציא מפיו ? או במילים אחרות הוא פשוט מבלבל לי את העיגולדים 8).

"ועד כמה איכותי אמור המותג החדש להיות? "אני רואה עצמי כמותג יוקרה סיני, בין סינים", הוא מסביר. בתשובה לשאלה האם היה משווה את קורוס לאחד ממותגי היוקרה הגרמנים המוכרים, עופר לא מהסס לענות בחיוב. ולא, לדבריו קורוס לא תהיה מרצדס-סינית. "אני מעדיף להשוות עצמנו למותגים שלא איבדו את הדרך כמו מרצדס, אלא יותר ב.מ.וו ואודי", הוא מבהיר"

"עם זאת, עופר מוכן לומר שבטר פלייס מהווה פרויקט מצוין, עם מספר בעיות שכבר נפתרו בינתיים. "יש לנו תשתית מצוינת בישראל, ושביעות רצון הלקוחות מרשימה", (10 לקוחות מאושרים שקיבלו את הרכב בחינם לתקופת התנסות) הוא אומר. הוא גם מבטיח שבעתיד יהיה שיתוף פעולה בין שני פרויקטי הרכב שבהם הוא מעורב ומושקע. וכן, תהיה גם קורוס ספורטיבית, הוא מאשר."

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4370137,00.html

איזה כייף לי :)

• תגובות 3.1 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לא מאמין לאף מילה שאגסי מוציא מפיו ?

תיקון קטן, הדובר הוא עידן עופר ולא אגסי.

בכל מקרה, זה או זה, מדובר בקשקושים יחצ"ניים שמנסים לבנות איזה תפאורה הולמת להנפקת אג"חים ותו לא!

מזל גדול שהוא מעדיף "לא להשוות עצמנו למותגים שאיבדו את הדרך כמו מרצדס..." (מה אתם אומרים, מה יותר מתאים, סמיילי המום או סמיילי מתגלגל מצחוק?)

מעבר להזיה של המשפט הנ"ל, עופר פשוט מפגין את בורותו התהומית בתחום, כל מי שחושב שהוא יבנה מותג מאפס (סיני או לא סיני) ויתחיל פתאום לאיים על מרצדס או שהוא טיפש או שהוא מתאמץ בכח להוכיח לכולם שאין לו מושג על מה הוא מדבר.

דבר אחד בטוח, כל מי שמבין טיפה בתחום מבין מיד עד כמה ההצהרה הזו מגוחכת על גבול הטיפשית!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

תודה על תיקון. פשוט ראיתי את התמונה של שי אגסי ומשום מה ישר כתבתי אגסי.

הנציגים הגרמנים מתפלאים מהמוצר הסיני...בוודאי שהם מתפעלים מכיוון שרוב המערכות הם תוצרת חברות גרמניות כגון: בוש, סימנס ועוד.

גם ברכבי יונדאי החדשים כול מערכות הבטיחות האקטיבית ABS/ESP/TCS הם תוצרת בוש.

איזה כייף לי :)

פורסם
כמו שנאמר, ההחלטה העסקית הטובה ביותר של עידן עופר היתה להוולד לאבא שלו.

מסכים ואפילו מקצין, ניפגש פה עוד 5 שנים, אני מהמר שהכותרות ידברו על עופר וזאבי באותו נשימה (אבל הרבה לפני זה הן יציינו את כניסתו של דנקנר ל"מועדון הזאבי/גאיידמאקים").

ימים יגידו.

פורסם

דבר אחד בטוח, כל מי שמבין טיפה בתחום מבין מיד עד כמה ההצהרה הזו מגוחכת על גבול הטיפשית!

על גבול הטפשות? זה אלפי קילומטרים אחרי הגבול...(ולא לכיוון החוכמה)

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

הנציגים הגרמנים מתפלאים מהמוצר הסיני...בוודאי שהם מתפעלים מכיוון שרוב המערכות הם תוצרת חברות גרמניות כגון: בוש, סימנס ועוד.

גם ברכבי יונדאי החדשים כול מערכות הבטיחות האקטיבית ABS/ESP/TCS הם תוצרת בוש.

הגיוני שהם ישתמשו ברכיבים מתוצרת יצרן מערכות הרכב הגדול בעולם. הלא כן?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הנה התרסק עוד יצרן של רכב חשמלי (יוקרתי).

מעניין לקרוא מה התחזיות שלמכירות רכב חשמלי בארה"ב (ומדובר בתחזיות אופטימיות) ומה גודל התמיכה הממשלתית בארה"ב לפיתוח טכנולוגיות לרכב חשמלי.

בסיום המאמר יש התיחסות חיובית מאוד לרעיון החכרת הסוללה המקובל באירופה, אם כי ללא מספרים. אין התיחסות לשיטת החלפת הסוללות של בטר-פלייס.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כל הקונספט של בטר פלייס היה להלך עליינו איימים ש"ליטר דלק בקרוב יעלה מעל 10 ש"ח".

בינתיים הוא צולל מתחת לשבעה שקלים (בתדלוק עצמי).

מחרתיים בחצות: הדלק יוזל ב-31 אג' לליטר ל-7.26 שקלים

פורסם

מגע בטר פלייס? שותפה לשעבר פשטה רגל

בטר פלייס בצרות? גם השותפות שלה לשעבר בחו"ל. מיזם הטענת הרכב החשמלי בטר פלייס, אשר נראה כמתקשה להתאושש מהדחתו של היוזם שי אגסי, ספג בחודשים האחרונים מכה אחר מכה. לפני כחודשיים הודיעה בטר פלייס כי תמכור את רשת עמדות הטעינה שהקימה בהוואי לחברת התשתיות האמריקאית OpConnect עקב מיעוט מנויים. היום מדווחים כלי התקשורת בארה"ב כי חברת קודה (Coda), עמה אמורה היתה בטר פלייס לקיים מיזם החלפת סוללות במוניות חשמליות, פשטה את הרגל.

37341430100297408258no.jpg

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

זה כבר מתחיל להיות כמו התעללות בגופה, זו הסיבה שכלל לא דיווחתי בתחילת השבוע על כך שבטר פלייס הודיעה שהיא פותחת בדנמרק את עמדות הטעינה המהירות שלה לכללל האוכלוסיה, לא משנה איזה רכב.

אם זה לא מספיק, שי אגסי שסוף כל סוף פותח את הפה ממשיך עם הפנטזיות הלא מציאותיות שלו ומאשים לא פחות ולא יותר, את מדינת ישראל! :shock:

פורסם

לא מבין מה עשו מ"שי אגסי" - על מה המהומה- כאילו היה משיח בתחום הרכב החשמלי.. אפשר לחשוב!

האדם האמיתי שאני מעריך על כל מה שעשה ומתכנן לעשות הוא אלון מאסק

הוא באמת הבין את החזון החשמלי של הרכב, ידע מהיכן להתחיל ואני רק מצפה לשלב השלישי של התוכנית שלו שכוללת הצגת מכונית חשמלית משפחתית לכל העם, הוא באמת עומד לשנות את התפיסה.

שימו לב שהמניות החברה קפצו בעשרות אחוזים החודש.

שנה לאחר מכן הקים את Tesla Mototrs, חברה למכוניות חשמליות. הוא הבטיח תחנות הטענה חדישות, שימלאו "טנק מלא" ב-45 דקות בלבד. החידוש: ההטענה לא נעשית בשימוש בחשמל, אלא בכוח סולארי, ולכן ניתנת בחינם (!), מאחר שהכל נעשה בשיתוף פעולה עם SolarCity, חברה אחרת של מוסק.

Tesla unveils network of free, solar 'Superchargers' for Model S

1B4002284-supercharger-1-hero.streams_desktop_large.jpg

ועכשיו בואו ניזכר בחזירות וכפיית מונופול הטעינה של BP במחירי פרמיום.

1492988-5.jpg

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

ושכחתי לציין- אולי בתאוריה הרעיון של אגסי אמור ליהיות טוב יותר כי הוא נותן זמן החלפה כמו בתידלוק, אבל בפועל אני מעדיף את הרעיון של אילון מאסק- אתה עוצר בתחנת הטעינה לחצי שעה ומקבל בחינם שווי חשמל השווה כמעט ל18 ליטר דלק! כלומר כ140 שקל בחינם! אני בכיף אשמח לחכות, ובסכום הזה להיכנס ולקחת קפה ומאפה או ארוחת שחיתות :-).

לאיש הזה באמת יש חזון! הוא מנסה להיתמודד מכל ההבטים בשאלה של דלק מול חשמל והתועלת לצרכן!.

Vimeo Embedded Video

פורסם

ושכחת לציין שהרכבים שלו יותר טובים, עם טווח יותר גדול, יותר כוח, יותר נוחים, יותר יפים, יותר פראקטיים וכו'.

המוצר של בטר פלייס הוא פשוט זבל.

לקחו את אחת המכוניות הכי מחורבנות שנמכרות בארץ ושמו לה מנוע חשמלי.

יופי באמת...

כאילו שחסרים רכבים טובים של רנו או של ניסאן בשביל הפרוייקט הזה.

הקנגו החשמלית כבר קיימת. זו הייתה יכולה להיות אופציה מעולה במחיר הנכון.

אפילו TIIDA, מיקרה או JUKE חשמליות יכולות להיות אופציה טובה.

הפלואנס הוא פשוט רכב גרוע.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...