Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

עכשיו הם ינסו לחגוג גם על הפריוס- הרי זו סכנת נפשות להטעין את הרכב במחיר חשמל ביתי- צריך תוספת של 500% למניעת סכנת נפשות!.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

• תגובות 3.1 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זה היה צפוי, כמעט ידוע מראש. מה שמוזר הוא שהתחזיות שהועלו כאן ע"י חברי הפורום (לפני שנה ויותר, כך שזה אינו מצב של תחזית בדיעבד) התממשו בזמן שאנשי המקצוע (שיווק, ניהול וכו') של BP נכשלו, משום מה קשה לי לקבל כישלון מקצועי ברמה כזו כסביר ונראה לי כי ישנם עדיין מספר דברים נסתרים מהעין.

נקודה כואבת תהיה שווי החברה למכירה/פשיטת רגל. המוצרים אותם היא מוכרת (רכבים ומערכות ניהול/טעינה) הם יחודיים ודורשים מערכת תמיכה מלאה כך שיהיה קשה למכור אותם. נכסים אחרים הם יחודיים בשימושם גם כן (לא ניתן למכור תחנת החלפת סוללות כתחנת דלק) כך שנראה לי כי השווי למכירה של החברה יהיה חלק קטן ממה שרשום בספרים.

דרך אגב, אולי אני החמצתי משהו אך מדוע BP לא ניסתה להכנס לשוק המוניות? על פניו זהו שוק העונה על המגבלות של רכבים אלה (טווח מוגבל לנסיעה רציפה, הצורך בתחנות החלפה) ורגיש למחירי הדלק, משום מה הם אפילו לא פנו לשם ואפילו מסיבות שיווקייות גרידא.

פורסם

המפולת של שי אגסי מזכירה מפולת אחרת, של יצרן מטוסי הסילון אקליפס.

גם שם קם יזם , אשף יחסי ציבור שהבטיח מהפכה בשוק מטוסי המנהלים הקטנים: מטוס סילון בפחות מ 1 מיליון דולר. בתפקיד עידן עופר הופיע ביל גייטס ממיקרוסופט ששפך שם הרבה כסף.

הבעיה היתה שהמטוס לא היה כלכלי למשימה שתכננו לו (מוניות אויר ועוד) , ותחזית היצור של אלפי מטוסים בסרט נע (כמו שפורד מודל T עשתה ליצור ההמוני של מכוניות - זו היתה טענת היחצ"נים) היתה מופרכת. החברה פשטה את הרגל וכמיליארד דולר התאיידו.

עד כאן מזכיר משהו? חבל שהמיליארדר עידן עופר לא למד את פרויקט מטוס האקליפס כשהתחיל את השקעתו האדירה בבטר פלייס.

אגב, המטוס עצמו בסדר, וכיום הוא מיוצר אבל במחיר הרבה יותר גבוה.

יהודה

לקריאה נוספת:

http://en.wikipedia.org/wiki/History_of_Eclipse_Aviation

פורסם
זה היה צפוי, כמעט ידוע מראש. מה שמוזר הוא שהתחזיות שהועלו כאן ע"י חברי הפורום (לפני שנה ויותר, כך שזה אינו מצב של תחזית בדיעבד) התממשו בזמן שאנשי המקצוע (שיווק, ניהול וכו') של BP נכשלו, משום מה קשה לי לקבל כישלון מקצועי ברמה כזו כסביר ונראה לי כי ישנם עדיין מספר דברים נסתרים מהעין..

לא חושב שיש דבר מה מהותי, שסמוי מהעין.

כששאלו את בכירי וול סטריט למה הם המשיכו עסקים כרגיל גם כשהמפולת כבר הייתה ידועה ואפילו החלה הם ענו ביבשושיות, "כל עוד המוזיקה מנגנת, אתה מוכרח להמשיך לרקוד או שתוצא מהמשחק".

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
המפולת של שי אגסי מזכירה מפולת אחרת, של יצרן מטוסי הסילון אקליפס.

גם שם קם יזם , אשף יחסי ציבור שהבטיח מהפכה בשוק מטוסי המנהלים הקטנים: מטוס סילון בפחות מ 1 מיליון דולר. בתפקיד עידן עופר הופיע ביל גייטס ממיקרוסופט ששפך שם הרבה כסף.

הבעיה היתה שהמטוס לא היה כלכלי למשימה שתכננו לו (מוניות אויר ועוד) , ותחזית היצור של אלפי מטוסים בסרט נע (כמו שפורד מודל T עשתה ליצור ההמוני של מכוניות - זו היתה טענת היחצ"נים) היתה מופרכת. החברה פשטה את הרגל וכמיליארד דולר התאיידו.

עד כאן מזכיר משהו? חבל שהמיליארדר עידן עופר לא למד את פרויקט מטוס האקליפס כשהתחיל את השקעתו האדירה בבטר פלייס.

אגב, המטוס עצמו בסדר, וכיום הוא מיוצר אבל במחיר הרבה יותר גבוה.

יהודה

לקריאה נוספת:

http://en.wikipedia.org/wiki/History_of_Eclipse_Aviation

ההבדל המהותי בין גייטס לעידן עופר הוא שכנראה אנחנו נהיה אלה שנשלם את החשבון של ההפסד שלו דרך תספורת נוספת לפנסיה שלנו.

פורסם
כרגע זה באמת לא שווה ולא יעיל, אבל אולי בעתיד משהו ישתנה והאופציה הזו של רכב חשמלי תהיה יותר עדיפה.

בהחלט. למשהו הזה קוראים "סוללה טובה יותר", והצורך בה היה ידוע כבר לפני 80 שנה.

דני

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אני יודע שזה ילדותי ולא יפה, אבל בזמן האחרון כל פעם שאני רואה ZE על הכביש, יוצא לי חצי חיוך+ צחוק זדוני של גרגמל + מבט של כבוד לסמל של VW שעל ההגה. :oops:

אבל ברציניות עכשיו, הצרכנים שכבר נוהגים בחשמלית לא נלחצים מכל ההתפרקות הזאת ? :-(

זמין 8)

פורסם
עדכון קטן - המנכ"ל החדש עוזב...

http://www.bizportal.co.il/shukhahon/autobiznews02.shtml?mid=29622

That's old news.

The current CEO of Better Place is Dan Cohen which has been in charge of the Better Place operation since his predecessor Evan Thronely has left the company in January; which is around the time that article was published...

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם
אני יודע שזה ילדותי ולא יפה, אבל בזמן האחרון כל פעם שאני רואה ZE על הכביש, יוצא לי חצי חיוך+ צחוק זדוני של גרגמל + מבט של כבוד לסמל של VW שעל ההגה. :oops:

אבל ברציניות עכשיו, הצרכנים שכבר נוהגים בחשמלית לא נלחצים מכל ההתפרקות הזאת ? :-(

אני יודע שזה ילדותי ולא יפה, אבל בזמן האחרון (וגם בזמן שלפניו) כל פעם שאני רואה פולקסוואגן על הכביש, יוצא לי חצי חיוך + צחוק זדוני של גרגמל + מבט של כבוד לסמל של alfa-romeo-logo-AT.jpg שעל ההגה :oops:

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

^ ע"פ השמועות כדי שתתחיל ללמוד גרמנית ידידי, אני דיי בטוח שאנחנו הולכים להפוך למשפחה אחת אוהבת מאוד מאוד בקרוב. :twisted:

מי רוצה קצת שטרודל עם פרמזן ?

זמין 8)

פורסם

^

האמת שאני כבר דובר גרמנית שוטף. אגב, העיתונות הגרמנית נמנעה מלדווח שטויות כאלה.

אגב 2, אם אתה באמת מתייחס לנפיחות של פרדיננד פייך ברצינות, כדאי שתבדוק את עצמך, האיש בסה"כ ניסה להריץ מניות ואתה כבר חושב שהוא באמת רוצה לקנות את אלפא רומאו, כאילו שמישהו בפיאט בכלל שוקל את זה.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

^ תענוג.

אז אתה מוכן ! :-D

נ.ב. אני חולה על אלפה ומאוד רוצה שהחברה הזאת תישאר עצמאית, אבל אני פשוט לא יכול לוותר על התענוג מללחוץ לך על "הכפתורים" מדי פעם, זה כל כך קל הרי.

הלהיטות שלך לאלפה שקולה לפולחן אישות צפון קוריאני וזה הומור מדרגה ראשונה ידידי.

זמין 8)

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...