Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

פשוט חשבתי כמה שעות עבודה צריך בערך לכל דבר כזה, ניפחתי את זה פי כמה בגלל שיש המון עלויות כמו משרדים וארוחות ופנסיה, וקיבלתי סכומים קטנים בהרבה ממה שבטר פלייס הצליחה לשרוף (בכלל פעילותה בכל העולם, יש לציין).

• תגובות 3.1 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מי רוצה פלואנס חשמלית ב 1500 ש"ח לחודש?

הרנו החשמלית תוצע בעסקת ליסינג פרטי שבמסגרתה ישלם הלקוח מקדמה של 7,900 שקל ו-36 תשלומים חודשיים של כ-1,500 שקל

על פניו, נשמע סבבה, רק ששוב, אני מריח איזה חתול בשק כי סך הסכומים יוצא 61,900 ש"ח ומאחר ואני יודע בוודאות שלא מדובר במלכ"ר, חסר לי פה עוד איזה סכום פעוט של כ 40K ש"ח שהקונה יצתרך להוסיף בסוף העיסקה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
מי רוצה פלואנס חשמלית ב 1500 ש"ח לחודש?

על פניו, נשמע סבבה, רק ששוב, אני מריח איזה חתול בשק כי סך הסכומים יוצא 61,900 ש"ח ומאחר ואני יודע בוודאות שלא מדובר במלכ"ר, חסר לי פה עוד איזה סכום פעוט של כ 40K ש"ח שהקונה יצתרך להוסיף בסוף העיסקה.

דווקא יכול להיות שימושי לאנשים הזקוקים לרכב חדש ואינם בעלי אמצעים. ה 2500 ש"ח לחודש (ליסינג+חשמל) הם העלות של משפחטומטית חדשה (ירידת ערך+דלק) כך שאם אין לך 120 אש"ח במזומן לשלם בסוכנות עבור משפחטומטית חדשה זו יכולה להיות שיטה שתאפשר לך רכב חדש. אלא מה, הייתי רוכש רכב כזה (בכאילו, אני נוסע כיום במשהו קצת יותר זול/חזק/חסכוני/מפואר) אם ורק אם הייתי מקבל ערבון על החזר מלא של הסכום הראשוני ועוד פיצוי במקרה של הפרת הסכם (או לפחות רישום זמני של הרכב על שם החוכר, אני מניח כי שווי הרכב בברזל מגיע קרוב ל 8 אש"ח)

ואם כבר, השיטה שתי הרבה יותר חסכונית - לא צריך לפתח ולהקים תחנות החלפה, אפשר להקטין משמעותית את עלויות פיתוח התוכנה וכל מה שצריך להוסיף זה כמה עשרות רכבי שירות שיסתובבו בארץ ויחוברו למרכז פיקוד אחד שמקושר ללקוחות (כמו שיש כבר לשגריר, למשל).
מחיר הפלואנס החשמלית והסוללה הוא כ 170+ אש"ח, מה התמריץ לקנייה? במחיר הזה ניתן לרכוש משפחטומטית חדשה יחד עם הדלק ל 5 שנים.
פורסם

שכחו רק לציין שמדובר במכוניות שיושבות כבר כמעט שנה במחסני בטר פלייס ועוד רגע בטר פלייס תיאלץ לרשום אותן כמשומשות.

לטובת כל התחום היה אם החברה לישראל הייתה אומרת סליחה טעינו, שולחת את בטר פלייס לבטר פלייס, ואם רוצים אז מתחילים מחדש בצורה נקייה, שקופה ובלי מאסות של שקרים וסיפורים תחת חברה אחרת

ההתנהלות הזו רק מזיקה לכל תחום הרכב החשמלי בישראל (או שאולי זו הכוונה של בעלי הבית של בתי הזיקוק??).

וכן אני מאמין שיש לו היתכנות כלכלית וטכנולוגית רק לא במתווה הזה

זה שאתה נושם לא אומר שאתה חי

פורסם

תגובה מטרידה של אחד הקוראים לאייטם על חילופי המנכ"ל.

"0minus7plusהציבור לא מבין איזו דרמה מתנהלת מאחורי הקלעים - ניתן לכתוב על זה סרט לאוסקר

רוי23:2021.01.13

"תקשיבו, מאחורי הקלעים מתקיימת אחת מהדרמות העיסקיות הגדולות של המאה ה21 כאשר עידן עופר נלחם בציפורניו על כבודו, על בחירת ליבו, ועל יוקרתה של החברה לישראל.

אתם אולי קוראים את הכתבות בנושא אבל לבטח לא מקשרים בין הנתונים. עידן עופר הצליח לרתום בשבוע האחרון הן את האוצר לטובת הקלות מיסוי לקכב חשמלי רק ללקוחות תאגידיים (קניה דרך חברות ליסינג, משמע רכבי בטר פלייס ולא יבואן ישיר לפרטיים), ומצד שני עשה מהלך מדהים עם משרד התחבורה שעצר על יבואני הרכב למקור רכבים חשמליים (תואנה משונה שתעכב אותם) בדיוק כאשר שלוש יבואניות היו אמורות להתחיל לשווק מאות בודדות של רכבים חדשים שהגיעו למדינה!

בנוסף, עופר לחץ על רנו שילחצו על היבואנית קרסו שיעזרו לבטר פלייס (אלו שאגאסי גנב להם את הזיכיון על הפלואנס בעוד המנכל שלהם מטייל בעולם) . פשוט גאוני! בטח סבא קרסו מתהפך בקבר.

נכון להיום, בטר פלייס הינה מונופול לרכב חשמלי בחסות הממשלה והציבור לא יזכה להנות מיתרונות רכב חשמלי!!

יבואני הרכב כבר עייפים מלהילחם וכנ"ל חברות אחרות של עמודי טעינה.

הדבר ימשך כחודשיים שלושה לפחות דבר שאמור להיות שירת העגור (עידן עופר) או שירת הברבור....

הלוואי שיכולתי לכתוב כל שידוע לי אבל סיכמתי רק מה שכבר פורסם באינטרנט בתקווה שלא יצנזרו תגובה זו.

"

פורסם

הדנים סוגרים הברז: "לא נשקיע עוד בבטר פלייס

הבועה סוף סוף מתפוצצת , אפשר להתחיל לספור הימים עד שיצאו פרסומים דומים מכל השותפות בעולם לדעתי.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

ועכשיו גם השוק האמריקאי והאוסטרלי מצביע ברגליים:

בטר פלייס מפסיקה פעילות באוסטרליה ובארה"ב

כל הלקוחות הפוטנציאלים של בטר פלייס בישראל צריכים לשים לב היטב לציטוט הבא:

ההתמקדות בשווקים בישראל ובדנמרק נובעת בעיקרה לאור העובדה שבשווקים אלה כבר הסתיימה פריסה מלאה של הרשת

ובינתיים, עידן עופר ממשיך לחלום:

בטר פלייס תשנה את העולם, חרף המכשולים בדרך

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

וואי וואי, אני רואה שכדאי לקנות עוד בקבוק של דרמבואי כדי לחגוג את הקריסה המוחלטת של החברה :-D

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

לא בטוח ב100% שהם יקרסו - הם צימצמו דרמתית את היקף הפעילות שלהם.

נכון שיש עדיין בכירים בחברה שלא ממש עושים משהו ושואבים להם מהתקציב 30-40 אל"ש בחודש (מקור: עובד חברה) אבל את רוב כח האדם הם כבר העיפו.

סביר מאוד להניח שגם הנציגים שלהם בפורום כבר מועסקים במקום אחר.

עדיין, עדיף לחברה עצמה לקפל את הציוד ולמכור את עצמם \ לפשוט רגל.

הרעיון לא תפס, הציבור לא השתכנע, והפראיירים שקנו חשמלית והשוויצו בה (באליטיסטיות משהו) כבר קיבלו את הכאפה שלהם ורובם כבר מתחרטים על זה.

הסיבה היחידה שאני ממש נגד החברה היא שבקיץ האחרון הם העמידו אנשי מכירות בטיילת באילת שירקו שטויות מהפה, ביניהם משפט שלא יצא לי מהראש "היא מגיעה ל100 בשניה!!". בפועל מדובר כמובן בקצת יותר משניה, 12+ שניות יותר נכון.

פורסם

לפני שמישהו יקדים אותי:

מעוניין לקנות פלואנס חשמלית לפירוק :twisted:

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

לפרויקט לימודי או לפיסול סביבתי? רק אם יש לך פלואנס חשמלית במפרט BP שווה לרכוש אחת לפירוק, ולפי דברי המייסד (רכב מתקדם טכנולוגית, רכב זול לתחזוקה וללא חלקים נעים מתקלקלים וכו' וכו') אין אפילו צורך.:-)

לא בטוח ב100% שהם יקרסו - הם צימצמו דרמתית את היקף הפעילות שלהם.

נכון שיש עדיין בכירים בחברה שלא ממש עושים משהו ושואבים להם מהתקציב 30-40 אל"ש בחודש (מקור: עובד חברה) אבל את רוב כח האדם הם כבר העיפו.

לא בטוח אך נראה סביר. אפילו אם תתעלם כרגע מהחזר החוב ("השקעה" בלשון חשבונאית) קשה לי להאמין כי ההכנסות של חצי מיליון (?) ש"ח לחודש מהרכבים שנמכרו מכסים את העלות השוטפת. (זה בקושי מכסה העלות החודשית של העסקת 30 אנשי תוכנה/מנהלים זוטרים)
פורסם
וואי וואי, אני רואה שכדאי לקנות עוד בקבוק של דרמבואי כדי לחגוג את הקריסה המוחלטת של החברה :-D

אני באמת לא מבין את השמחה לאיד. אם תגיד שבתור חובב רכב אתה חרד מהעובדה שתוך אי-אילו שנים נסע רק על מכוניות חשמליות, ניחא. אבל אם לא - אז למה להיות כל כך אנטי נגד מיזם שבניהול נכון היה יכול לעשות המון טוב? :?

הסיבה היחידה שאני ממש נגד החברה היא שבקיץ האחרון הם העמידו אנשי מכירות בטיילת באילת שירקו שטויות מהפה, ביניהם משפט שלא יצא לי מהראש "היא מגיעה ל100 בשניה!!". בפועל מדובר כמובן בקצת יותר משניה, 12+ שניות יותר נכון.

סיבה נהדרת. בגלל כמה נציגי מכירות שבטח אמרו "היא מגיעה ל-100 ממש תוך שנייה" (בקטע של "היא מגיעה ממש מהר"), אתה "ממש נגד החברה"? עוד יותר הזוי...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

שום דבר לא ישנה את סבירות ההנחה שנכון להיום הסיפור הזה בשלבי דעיכה. וכאן בפורום צפו את הענין לא מעט חברים ולא מתוך ניחוש, אלא תוך העלאת סיבות שאכן התבררו בדיעבד כהגיוניות ולמרבה הצער גם נכונות. ויכול להיות ששמחה לאיד אינה במקום, אבל לתמיהה מה ראו אנשים שאמורים לעשות עבודת הכנה מאוד מקיפה ומקצועית לפני כניסה למיזם כל כך יקר, שלא ראו חברים כאן שלמרביתם כידוע אין רקע מקצועי והם הדיוטות גמורים בתחום, ועוד איך יש מקום. וגם הסיכוי להחייאת הענין בעתיד, לא גדול להערכתי, ודאי כיום שקיימת כבר טכנולוגיה כמו זו שבטסלה S שגם מעניקה למכונית סלון גדולה וכבדה ביצועים של 911 וגם נותנת לה טווח פעולה של כ 300-400 ק"מ לפני הצורך בטעינה מחודשת ואפילו מחירה לגמרי לא בשמיים.

פורסם

אם בשבילך 60,000 דולאר לפני מסים לדגם עם טווח מוצהר 200 ק"מ זה "לא בשמיים" תהיה לי בריא. זה עדיין פי 3-4 מהפלואנס. נכון שמדובר ברכב פאר עם ביצועים מרשימים, אבל כדי לזכות בטווח המוגדל משמעותית צריך להוסיף עוד כמה עשרות אלפי דולארים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...