Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4621 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

סימולטור הנהיגה הטוב והמתקדם בעולם (וזה לא סלוגן, באמת אין יותר טוב ממנו :wink:) הגיע לארץ.

הסימולטור של חברת Force Dynamics מדגם 401CR הוצב שבוע שעבר בקניון קריית אונו.

מדובר בסימולטור שמדמה את תגובותיו האמיתיות של הרכב בזמן נסיעה עם יכולת סיבוב של 360 מעלות ותזוזה לכל הכיוונים באמצעות בוכנות. מושב הנהג בסימולטור הוא באקט מקורי של ספארקו והדוושות, ההגה והמושב מתכווננים להתאמה מושלמת לכל נהג. יש דוושת קלאצ', ידית הילוכים רגילה ושיפטים מאחורי ההגה כמו גם מוט בלם יד. הסימולטור שוקל 900 קילו (!!!) וכרגע ככל הידוע לי מותקנים עליו הסימולטורים LFS ו iRacing.

עוד לא נעשתה השקה רשמית לסימולטור אך בהחלט כבר ניתן לנהוג עליו, וממעט הדקות שביליתי בחברתו אני יכול לומר ש:

א. הדבר הזה קשה ומאתגר, 10 דקות עליו לא שונות ממקצה קארטינג מבחינת הכוח שמופעל ומפעיל הגוף.

ב. שום משחק מחשב מעולם לא העביר בי תחושות מציאות כזו, איזה עוד משחק מחשב גורם לכם לעצום עיניים לפני התנגשות בקיר?

ג. שלושה מסכי 24" מול העיניים זה דבר מטורף למירוצים, אני לא חושב שאחר כך אפשר להנות עוד מהמחשב הביתי או הפלייסטיישן.

בקיצור - המקום MUST לכל חובב הגה. לפרטים אפשר להתקשר לפרו-קארטינג שבקניון קריית אונו, קומה -5 טלפון 03-7363566

תהנו!

איתמר.

סרטון הדגמה:

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בסוףף שבוע האחרון הייתי שמה בזמן שכיוונו אותו, ומצפה ברוחכבר לפתיחה של זה ..

ללא ספק דבר מדהים

- BLUE HONDA CIVIC EX EF (ED4) D16Y8 1991

- BLUE HONDA CIVIC ES FD 2008

- Black HONDA CIVIC HATCH 5DR 2006 manual

פורסם

do_want_5.jpg

הנחה קבוצתית לחברי הפורום מישהו ? אני לגמרי בפנים אם מישהו רוצה.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם

כל ההקפצות של הגוף נראה לי קצת מענה (לא זה לא טעות כתיב). בכל מקרה עכשיו אני יודע מה הדבר הראשון שאני קונה כשאני זוכה בלוטו.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

מדהים! אז אני אהיה כמו אלה שלוחצים על המעלית אחרי שלחצו עליה כבר - כמה יעלה סיבוב? :-P

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

בתור המופרע שאחראי להבאת הדבר הזה לארץ ועובד על זה מאז פברואר, הנה כמה תשובות לשאלות:

זה מהנה אך יכול להיות גם מענה אם יש לך נטיה לקפוץ על קרבים, לעשות ספינים בדשא או לנגח קירות חזיתית ב-200+קמ"ש.

(כך או כך, עדיין תחזור הביתה שלם ובלי חורים גדולים בכיסים).

מחירים: מקצה בן 10 דקות עולה 50ש"ח, כל 5 דקות נוספות שנרכשו מראש לאותו מקצה 20ש"ח.

* יש מחירים לקבוצות ויש מחירים מיוחדים לנהיגה בקבלנות (מישהו אמר להכיר את הרינג לפני שנוסעים לשם?)

השקה רשמית עוד לא ממש היתה אך המקום כבר פתוח לקהל.

לאלו המתכננים להגיע במהלך הימים הקרובים, מומלץ להתקשר מראש לוודא שאנו לא עסוקים בכיוונונים (למרות שהעניין כבר די מכוייל).

נכון לרגע זה, יש תמיכה ב-iRacing ,LFS ו-rFactor ובעתיד הקרוב גם Dirt2 (לא יודע עדיין לגבי Dirt3) ו-Formula 2010/2011.

* למי שיש חשבון ב-iRacing יכול להשתמש בחשבון שלו ולהשתתף במירוצים מהמכשיר (בתאום מראש).

ולעניין הבקרות: הגה, גז, ברקס, קלאצ', בלם-יד, ידית הילוכים H, ידית הילוכים סיקונסיאלית ודוושות הילוכים מאחורי ההגה.

שאלות נוספות, בקשות והצעות יתקבלו בברכה.

אביב.

"Life is not the fact that your heart is beating but the number of times you miss a heartbeat"

• תוכן חדש...