Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5343 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מזדה 6 2004 פרימיום ולדגם הזה יש מנורת קסנון מקורית.

ליפעמים אחרי 10 דקות נסיעה אחת המנורות נכבת אני סוגר את האורות ומדליק שוב והיא חוזרת לעצמה.

הייתי בחברה ובדקו את המחשב של האורות והכל תקין.

המנהל עבודה טוען שצריך להחליף את המנורה שהיא לא תקינה.

מיניסיון שלי אני יודע שמנורה או עובדת או לא, אין באמצע.

חייב לציין שוב שזה מנורה על גז כלומר קסנון.

עלות של מנורה בחברה 1000 שח וקיים תחליפי בסביבות ה 300

מישהוא מכיר את הבעיה ?

יכול להיות שבאמת קסנון תקין ליפעמים ניכבה ?

בדקו לי מגעים וחופשים ואין.

ביזמן עמידה במקום עם הרכב אני רואה שאלומת האור כאילו מקפצת (הרכב לא רועד) הבחור טוען שזה מצב לא תקין והמנורה דורשת החלפה.

אשמח לעזרה.

רז...

פורסם

יכול להיות ששני הנורות בקרוב ישבקו.

הנורות הותקנו באותו יום ופועלים באותם התנאים כך שאורך החיים שלהם זהה.

אם אמרו לך להחליף נורות הייתי מציע לך להחליף רק אחת חדשה, ותיסע כמה ימים, אם רק בצד אחד האור יתכבה אז האבחנה נכונה וכל שנותר לך הוא להחליף את השניה

שקול להתקין חליפית.

פורסם

תזהר לא לגעת בגוף הנורה כי זה יחסל אותה.

מהניסיון שלי אני יכול להגיד לך שהנורות שלך קרבות ליומן האחרון.

תכין את הארנק, במורשה (אם אני זוכר נכון) כל נורה עולה 1500 ש"ח, באיביי אפשר למצוא חליפי החל מ-50$ אבל תאלץ להביא במזוודה כי במכס אין אישור להכניס אותם לארץ.

אני מצטרף לאחרים וממליץ לך להתכונן להחליף את 2 הנורות כי אורך החיים שלהם דומה (ורק שתדע שמהניסיון שלי אורך החיים של הנורות החלופיות הוא כ-3 שנים לעומת המקוריות שאצלך באוטו החזיקו 8 שנים).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

הבחור שקניתי מימנו טען שהחליף מנורה ליפני חודש בערך

ואמת יש הבדל בצבע של האור .

אחת מהמנורות לבנה לבנה והשניה קצת יותר צהובה.

ודווקה זאת עם האור הלבן עושה בעיות (יכול להיות שזאת הישנה דווקה כי לא מאמין שהבחור השקיע 1500 שח על מנורה)

פורסם

זה כי המנורה ה"לבנה" היא המקורית (בגוון 4300K) והמנורה ה"כחולה" היא חליפית (גוון 6000K).

מה שרשמת מוכיח את מה שרשמתי לגבי אורך החיים של המנורה (בערך אותו הדבר במנורות שהורכבו ביחד).

פורסם

כן, אתה תגלה בזמן הקרוב שהמנורה מתחילה להבהב יותר ויותר עד שהיא לא תדלק יותר לעולם.

פורסם

היתה לי מאזדה 6 כזו בדיוק, וגם אצלי המנורה פעם נדלקה ופעם נכבית, אז בדקתי בחברה כן היא עולה 1200 ש"ח ומצאתי בחנות חלפים מנורה של FLUSER אאל"ט קניתי אותה ב 400 ש"ח ובזה גמרתי את הפרשה והיא עבדה מצויין.

והכי חשוב לקנות באותו גוון כי אחרת זה יפריע לך בנהיגה בלילה.

אם אתה מגיע עד חיפה אני אתן לך את שם החנות.

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

פורסם

תודה לעוזרים.

אתמול ניסיתי לפרק את הנורה ולהחליף בינה לבין השניה .

אלוהים ישמור איך יסתבכתי, לקח לי אולי 3 שעות רק להבין היא יושבת במקום אחרי שפירקתי גלגל, ביטנה, טמבון ,גריל ואת אחד הפנסים.

שום גישה -צריך להיות אתלט בישביל להחליף שם נורה.

חשבתי כבר להחליף את הפנסים לרגילים בלי כאבי ראש.

שגם ככה אינני רואה הבדל באור חוז מיזה שהוא לבן יותר.

רז...

פורסם

אני חושב שיש הבדל בפנס עצמו (רפלקטור) בין קסנון לרגיל (אבל אני לא בטוח בזה).

אם אתה רוצה לשים נורה רגיל אתה תאלץ קודם לפרק את המגברים שמחוברים כיום לנורות קסנון (נורות קסנון עובדות במתח מאוד גבוה ולכן יש להם מגברים מיוחדים).

• תוכן חדש...