Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כמה אתה סומך על המוסכניק שלך?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5366 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עשיתי השבוע טיפול טיימינג ברכב שלי , במוסך גדול ומוכר.

הטיפול ערך כשעתיים וקצת מתחילתו ועד סופו - וכלל גם שטיפה מפנקת:wink:

במשך כל הטיפול לא נוכחתי במוסך מסיבות של חוסר בזמן - ואספתי אותו לאחר כשעתיים.

כשהגעתי הביתה הצד הישראלי שלי התחיל לצאת , והתחלתי בפראנויות.:roll:

אולי הרכב בכלל לא עלה על הליפט , ויצא ששילמתי 1500 שקלים על שטיפה:|

איך ניתן לבקר זאת אחרי מעשה? - או איך אוכל לדעת שאכן הוחלפה הרצועה הסוררת?

אז כבר נכנסתם למוסך עם הרכב לטיפול ,

עד כמה אתם סומכים על המוסכניק שיעשה את העבודה ולא יחפף? - האם אתם נוהגים להשאר במוסך לאורך כל הטיפול?

או שאתם מוסרים את המפתחות ו"דבר איתי כשהרכב מוכן"?

פורסם

על המכונאי שמטפל לי ברכב אני סומך בעצימת עיניים.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

אישית סומך על המוסכניק שלי בעיניים עצומות בשל האמון שנבנה לאורך כ-12 שנים ו-3 מכוניות המטופלות על ידו.

הרגל שלי להיות עם רכב בזמן הטיפולֱ.

Citroen C5 Aircross 1.5 BlueHDi/130 Feel

פורסם

פתח את מכסה המנוע והסתכל על הרצועות, אם אחת מהן נראית חדשה אז :roll:.

עם כמה שאני סומך על המוסכניק (מורשה יבואן, אגב), אני עדיין מעדיף להיות ליד הרכב ולתצפת. לא זז מהמוסך עד לסיום הטיפול. לי מספיקה פעם אחת כדי לשים עין 8).

פורסם

רעיון לא משהו, רצועת הטיימינג לרוב לא נראית לעין אלא נמצאת תחת כיסוי פלסטיק שמחוצה לו רצועת האביזרים.

לעניין שאלתך השנייה, רציתי לציין שאני סומך על המוסכניק שלי בעיניים עצומות, אני מוכן להפקיד בידיו את חיי, והייתי נותן הכל בשבילו, אפילו את אישתי. ככה זה כשאני והמוסכניק שלי הם אותו אדם.

פורסם

אני לא חושב שמוסך לא יעשה טיפול בכלל.

אני כן חושש שלא יעשה עבודה מושלמת (בוא נגיד שאני אצא מהמוסך ולא אחזור אליו בשבוע הקרוב) וכן חושש שישים חלפים זולים.

פורסם

קניתי את הרכב רק לפני חודש, עדיין אין לי מוסכניק, צריך לחפש אחד :-(

לעומת זאת - המוסכניק של הקטנוע שהיה לי, באמת שאין בן אדם שאני סומך עליו יותר ממנו עם הקטנוע שלי.

מפתח אפליקציית פרטי רכב

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.OMApp.rechev

פורסם

מבחינת עבודה אני סומך על המכונאי שלי בעיניים כמעט עצומות. הוא ישר ו"שקוף" מבחינת העבודה, ז"א שהוא מציג לפניי את האופציות מקורי/חליפי ומציע לי מה כדאי בהתאם לפער /איכות.

עובדה היא שברכב הקודם שלי הייתי נאמן למכונאי שלי שנים ארוכות מאוד, גם עכשיו אני נאמן למכונאי שלי ומגיע אליו עם דברים קטנים כגדולים.

פורסם

על המוסך שאני מטפל בו עכשו אני סומך בעיניים עצומות, ואני מרגיש חופשי להשאיר את הרכב ולהתחפף לעיסוקיי. אני יודע שהכל ייעשה במקצועיות בין אם אני נמצא ובין אם לא.

עם הרכב הקודם והמוסך הקודם לא הרגשתי ככה, אז הייתי נשאר ו"מבלה בנעימים" כמה שעות טובות במוסך.

V5

פורסם

אני גם סומך על המוסך שטיפל בדובלו,לאחר ניסיון לא טוב במוסך בעיר,הלכתי למורשה פיאט בעכו,התרשמתי מהם ולכן אין לי בעיה עכשיו לעזוב את הרכב,אגב במוסכים מורשים לא גם לא נותנים להיות ליד הרכב.

שמה אבל היינו ליד ולא אמרו כלום.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני אישית לא סומכת על אף אחד כשזה נוגע לדברים שחשובים לי מאוד ובאמת.

כשהרכב במוסך אני נשארת שם עד שהטיפול נגמר, גם אם אני נשארת שם חצי יום, וקרה לא פעם

Peugeot 206 1.4 automatic '01

פורסם

אני מוסר את רכבי למישהו שעבודתו היא לקחת ממני את הרכב, להכניס אותו למוסך ולהיות נוכח בזמן הטיפול.

אני סומך עליו בעיניים עצומות- גם בבחירת המוסך, גם באיכות העבודה וכמובן גם בתנאי התשלום.

אני מקבל את הישנים שהוחלפו ובמקרה של טיפול רציני, התהליך אף מצולם.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

סומך מאוד על המוסכניק שלי, ובנוסף אני לא משלם על עבודה, ולפעמים גם לא על חלקים.

(אבל שהוא עובד על הרכב ואני לידו, אני מקבל נזיפות על כך שהרכב קוריאני)

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

פורסם

לא סומך על אף אחד, לא מוכן לזוז סנטימטר מהרכב כל עוד מכסה המנוע פתוח. (או כל חלק אחר, לצורך העניין)

אם משהו לא מתבצע לשביעות רצוני - מעיר באותה שניה על הבעיה.

היו לי כבר מספיק מקרים בעבר שחיובתי על דברים ש"שכחו להחליף בטעות" או נזקים שנגרמו ע"י המכונאי בגלל שקיצר תהליך כזה או אחר, לא מוכן לקבל את העובדה שמישהו "מחפף" אצלי ברכב. לא במחירים של המורשים בארץ.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• תוכן חדש...