Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5654 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם, חברים נכבדים!

אני שייך למעמד הבינוני, ואני חולם תמיד על רכב מנהלים מרווח ומפנק, אולם זה חורג מתקציבי לסעיף הרכב.

לאחרונה צדה את עיני, מודעות, למכירת פורד מונדאו בשנתונים 2002-2006 במחירי ריצפה 30000-50000 שקל, מה שמשקף ירידת ערך של כ 500 שקל לחודש, לא יותר מירידת הערך של רכבי המשפחתומט 1600...

זה נראה לי הזדמנות להתפנק כאדם מבוסס, במחיר של אדם מן השורה!

מהי המלצתכם? יתרונות, חסרונות.

אני נהנה מאד מן הרמה הגבוהה של הפורום.

תודה רבה!

פורסם

בוא נאמר את זה ככה

טנק שרמן

רכב יפה (בעיני מאוד יפה)

מפנק מאוד בנוחות הישיבה והנסיעה שלו, מאובזר בצורה בסיסית לפי מה ששמתי לב.

תא מטען גדול.

נתון אמינות טוב מאוד.

אני חושב שהוא יזלול דלק בעיקר בנסיעות קצרות ונסיעות עירוניות כי הוא מאוד מאוד כבד - באמת, מאיץ כמו טנק קטן ואני לא אתפלא אם בתוך העיר הוא בקושי יעשה לך 1:8

כמו שזה הרגיש לי כשעשיתי נסיעת מבחן על אחד הוא עלול לצרוך 1:7 או אפילו טיפה יותר גרוע בתוך העיר.

אבל מחוץ לעיר כשהרכב כבר צבר תאוצה אני בטוח שהנתון הזה צריך להשתפר לאזור ה1:10 לפחות.

אני ממליץ לך מאוד לבדוק גם קיה מג'נטיס, יונדאי סונטה ושברולט אפיקה על הדרך

לגבי החסכוניות יותר בחבורה - אתה תצטרך ללכת לכוון של מאזדה 6, סובארו B4, טויוטה אוונסיס.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

חסכוניות שבחבורה - מאזדה 6 ,סובארו B4???

אלו רכבים ששותים לא פחות דלק מן המונדיאו.

הרכב נהדר,היה ברשותי תקופה של שנתיים ללא תקלות חוץ מאלטרנטור (זאת המחלה שלהם) שהלך אחת לשנתיים,ברכב שלי היו מותקנים הרבה צורכי חשמל נוספים שייתכן והאיצו את הבלאי.

הרכב שלי היה בעל דלקן ולכן נושא הדלק פחות העסיק אותי,אך הניהגה בה כיפית,הגה מעולה,ישיבה ואחיזה טובים.

פנים הרכב נעים לשהייה ומאובזר,מאוד שקטה.

פורסם

מה עם הצרפתיות?(C5 ו407) הם ממש זולות, ולדעתי מעוצבות יותר מהמונדאו הישנות. אני בטוח שאם תמצא רכב שמור ולא מוזנח תקבל תמורה טובה במחיר זול יותר, שווה לך לחשוב על זה!

פורסם

אבא שלי מכר השבוע מונדיאו 2002 שהייתה בבעלותו 5 שנים ויותר מ-100,000 ק"מ.

הוא היה מאוד מאוד מרוצה מהרכב סוס עבודה אמיתי כהגדרתו.

מכרנו אותה עם כמעט 170,000 ק"מ ואפילו הגיר יצא תקין בבדיקה.

הוחלף אלטרנטור,והמנוע של הכסא החשמלי וזהו בעצם.

ותבין שאבא שלי נשבע אמונים לתוצרת יפן.(ולא היה מוכן לפזול לאירופאיות לפני המונדיאו)

עכשיו אני מחפש בשבילו עוד פעם מונדיאו הבעיה היא שבשנתונים המתקדמים הרוב עברו בליסינג ונקרעו או סתם נסעו הרבה.

צריכת הדלק הממוצעת הייתה אצלו בסביבות ה-9.5 לליטר הרוב בבינעירוני.

מי שמחפש רכב אירופאי אמין ומפנק במחיר רצפה,פורד מונדיאו זה ה-רכב.

turboy

פורסם

יש לי את הרכב יותר משנה.

צריכה בעיר עומדת על כ 1-7.5/8

מחוץ לעיר 1-10.

כל הנסיעות רגועות.

הרכב מאוד נוח ומפנק, מרגיש הרבה הרבה יותר יקר ממה שהוא באמת מתומחר במחירון.

יש לבדוק טוב טוב את הגיר, הגירים שם די חלשים ומיושנים (מנסיון).

לכל הרכבים האלה יש בעיה כרונית שלא הצליחו לתקן כמו שצריך עד היום, יש להם בעיה שהפרפרים בתוך סעפת היניקה עם הזמן והבלאי משתחררים ועפים לתוך המנוע אם לא שמים לב בזמן, שזה בעצם משבית את המנוע (סיפור יקר מאוד).

כשקניתי את הרכב כבר ידעתי על הבעיה וישר טיפלתי בה בכך שהוצאנו לגמרי את הפרפרים וסתמנו את החורים עם חומר מיוחד, שזה לא פתרון נהוג במוסכים מורשים אבל לפי פורומים בחו"ל ועצות ממספר אנשי מקצוע הפתרון הכי נכון.

במידה ותחליט לא לעשות מה שאני עשיתי ותרצה סעפת משופצת יעלה לך באזור ה 2000, חדשה כ 3500.

סך הכל לדעתי הרכב שמציע חבילה הכי טובה במחיר מצחיק.

אם אתה צריך עזרה כלשהי אתה מוזמן לפנות אלי.

בהצלחה!

פורסם

בתור בעליה של מונדיאו 2005 - מאד ממליץ על הרכב.

אני מוכר עכשיו (יש מודעה בלוחות עם תוצאות בדיקה) אז אם מעניין אותך - תפנה בפרטי או תתקשר.

כדי לחסוך בבלבולי מוח לי - בטרייד אין נותנים לי 42000 (מחירון 48000), כל שקל שיתנו לי יותר מכך יקחו את המפתחות...:-)

פורסם

מנסיון עם סובארו TOP B4 -

1:9 עד 1:10 בתוך העיר

מחוץ לעיר הרכב מגיע עד 1:14

-- האוונסיס - 1:9 בתוך העיר 1:13 מחוץ לעיר

הפורד - כמו שכבר ראיתם עושה בתוך העיר 1:7 ומחוץ לעיר 1:10 - יש כאן הבדל ניכר בצריכת הדלק לעומת היפניות באותה קטגוריה.

הפורד רכב מאוד נוח - נהגתי וממש נהניתי מהישיבה ברכב הזה וגם מאוד אוהב את הצורה החיצונית שלו אבל הוא טנק לעומת המתחרות שלו.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...