Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סרטון קצר של נהיגה ''מופרעת''

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6027 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הנה 2 סרטונים רלוונטים. נכון שהנוהגים ברכבים הם נהגי דריפט מקצוענים אבל עדיין, הם מדגימים את הטכניקה המדוברת במהירות גבוהה וברכבי הנעה קדמית.

שים לב, הם משתמשים בבלם יד על מנת להכניס את הרכב להחלקה, הם לא מחזיקים אותו משוך כל הזמן (הצמיגים לא נעולים לאורך ההחלקה).

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תגובות 120
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

סרט נחמד..

רק אל תשכח לעלות לפורום גם אחרי שתפוצץ את האוטו שלך על איזה עמוד. (במקרה הטוב)

הסרטון שלך טיפשי, ולא חידש שום דבר לאף אחד מגולשי הפורום. רק מזכיר לנו למה במדינה כל כך קטנה יש כל כך הרבה תאונות- בגלל אנשים עם מאזדות כמו שלך שמחליקים על כבישים ציבוריים. (אולי עם הג'אנטים של אוטו דיפו מגיעה רוח הקרב?..)

מזל שהיו איתך "מרשלים"! (נו באמת..)

פורסם
1. אני חושב שאתה טועה. תנסה לדמיין את הכוחות שפועלים ב-120, עד לאן ייזרק הרכב וכמה היגוי נגדי יהיה צריך לתקן. עם גלגלים אחוריים נעולים לכל אורך הדרך, זה נגמר בספין (או במדרכה הנגדית). אני חושב.

ברמת העיקרון, ממש לא. כניסה ב-120 קמ"ש לדריפט נעשית ע"י משיכת בלם היד וביצוע נעילה נגדית. לא ניכנס כאן יותר מידי לטכניקה עצמה (כי זה לא חשוב, ומימילא לא ניתן להסביר זאת מעל לדפי הפורום) רק נציין שזוהי הדרך המקובלת להתחיל מסלול דריפט בתחרות מקצועית.

ברמת המעשה - תלוי ברמתו של הנהג. ביצוע נכון יגרום להחלקה תוך תנועה בקו ישר. ביצוע לא נכון... טוב יש מספיק סרטים ביו-טיוב. :puppydoge

לגופו של עניין, הדרך להתפתח בתחום היא להתאמן על מסלול. לדעתי יש לבחור פוטנציאל. מכאן והלאה זה תלוי בו.

פורסם

אתה לא קראת את מה שכתבתי. אם תשים לב לסרטון, הוא עם אחוריים נעולים כל הזמן.

פורסם
. עם גלגלים אחוריים נעולים לכל אורך הדרך, זה נגמר בספין (או במדרכה הנגדית). אני חושב.

שים לב, הם משתמשים בבלם יד על מנת להכניס את הרכב להחלקה, הם לא מחזיקים אותו משוך כל הזמן (הצמיגים לא נעולים לאורך ההחלקה).

אתה לא קראת את מה שכתבתי. אם תשים לב לסרטון, הוא עם אחוריים נעולים כל הזמן.

ואללה, איבדתי אותך לגמרי.

אני לא ממש עוקב אחריך על מי אתה מדבר ושל מי הגלגלים נעולים כל הזמן או לא.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

יפה מאוד... רואים שנהג עשה הכל בצורה מקצועית וחלקה...

אבל למרות שהסיכון יכול להפוך לאדרנלין והאדרנלין לכיף, באמת היה עדיף ובטוח יותר מגרש שומם יותר וריק ממבנים וכו'

יותר בטוח, ומן הסתם גם יותר כיף

g5t0ugivxrh4gmmqmfpt_thumb.jpg

פורסם

המאזדה 323F סובלת מאחיזת כביש נמוכה ושלדה מאד לא מאוזנת וקל מאד להגיע עמה להיגוי יתר - אבל לא במובן המהנה של המילה.

לפחות יש לה הגה מהיר וחד.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
ואללה, איבדתי אותך לגמרי.

אני לא ממש עוקב אחריך על מי אתה מדבר ושל מי הגלגלים נעולים כל הזמן או לא.

כתוב, של פותח השרשור.

פורסם

אני ממש בהלם מהתגובות של הקוראים פה בפורום, חוץ מהעובדה שהנהג נוסע בצורה לא חוקית בעליל, הוא גם מסכן את חיי כולנו. אני חושב שאין שום הגיון בלעודד את אותו נהג ועוד לפתוח דיון איך ה"ביצוע" נעשה. עם גלגלים נעולים, עם הנד ברייקס או בעדיו, מה זה משנה?!?

אבל אין מה להגיד, הנהג הוא בוגר ואחראי, כי יש לו "מרשלים" שבטח גם עברו קורס מיוחד!

פשוט בושה וחרפה, אם חס ושלום הוא היה פוגע בילד או ברכב אחר, מעניין אם גם אז התגובות היו כ"כ מפרגנות:

"כן, החלקה פשוט מצוינת, איך שהורדת את הילדון הזה שהפריע לך לנהוג בבטחה ושהמרשלים שלך לא הצליחו לעצור"

נו באמת...

אוסטרליה, אוסטרליה, ההיית או חלמתי חלום:?:

פורסם
אני ממש בהלם מהתגובות של הקוראים פה בפורום, חוץ מהעובדה שהנהג נוסע בצורה לא חוקית בעליל, הוא גם מסכן את חיי כולנו. אני חושב שאין שום הגיון בלעודד את אותו נהג ועוד לפתוח דיון איך ה"ביצוע" נעשה. עם גלגלים נעולים, עם הנד ברייקס או בעדיו, מה זה משנה?!?

אבל אין מה להגיד, הנהג הוא בוגר ואחראי, כי יש לו "מרשלים" שבטח גם עברו קורס מיוחד!

פשוט בושה וחרפה, אם חס ושלום הוא היה פוגע בילד או ברכב אחר, מעניין אם גם אז התגובות היו כ"כ מפרגנות:

"כן, החלקה פשוט מצוינת, איך שהורדת את הילדון הזה שהפריע לך לנהוג בבטחה ושהמרשלים שלך לא הצליחו לעצור"

נו באמת...

אתה צודק בכל מה שתגיד אין לי מה להגיד.

פורסם

כמו שכבר אמרתי את הלקח שלך תלמד אחרי האסון ,

השאלה היא כמה כבד הוא יהיה ?

למה אף אחד ממנהלי פורום לא מעיף כבר את השירשור החסר תועלת הזה לכל הרוחות ?

שום דבר טוב לא יכול לצאת מיזה !

פולקסווגן-כי חיים רק פעם אחת !

פורסם
כמו שכבר אמרתי את הלקח שלך תלמד אחרי האסון ,

השאלה היא כמה כבד הוא יהיה ?

למה אף אחד ממנהלי פורום לא מעיף כבר את השירשור החסר תועלת הזה לכל הרוחות ?

שום דבר טוב לא יכול לצאת מיזה !

אתה ממש אבל ממש מגזים. :shock:

פורסם
המאזדה 323F סובלת מאחיזת כביש נמוכה ושלדה מאד לא מאוזנת וקל מאד להגיע עמה להיגוי יתר - אבל לא במובן המהנה של המילה.

לפחות יש לה הגה מהיר וחד.

אתה כל כך טועה...

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

• תוכן חדש...