Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סרטון קצר של נהיגה ''מופרעת''

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6027 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בלי להתייחס לסוגיית "סיכון הסביבה" הביצוע לא רע בכלל, קבל פרגון.

למרות שראיתי כמה קטעים שהיו קרובים מדי למדרכה לטעמי.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

• תגובות 120
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קשה לי להאמין שב 20-40 קמ"ש הוא היה יכול להתקע במדרכה ולמות, מקסימום ג'אנט עקום ותפוח שבור.

עם זה שווה לו זה כבר שיקולים שלו.

אני אהבתי את הסרטון.

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

Front AMP:Rockford Punch 500a2|

פורסם

קרוב למדרכה רחוק למדרכה , איך שאומרים מי שמסתכן לא מרוויח.

אני חוזר ואומר שכל מה שהיה שם זה רק סכנה לאוטו .

הכל צולם לא יותר מ 40 קמ''ש ובמקומות שאני יודע אותם כבר בפעל פה

זה לא שבאתי לפניה ואמרתי יאללה בוא ננסה ונצלם את זה.

ובקשר להנעות אחוריות , אני מאוד מקווה שבתקופה הקרוב הצתייד ב 318 ידנית.

פורסם

או ילד קטן שעמד על המדרכה וצפה !!!

אני חושב שזה חוסר אחריות מצידך, לא יודע מהו גילך אבל אני משאר שהוא הסיבה לחוסר האחריות.

אומנם ביצועים יפים אבל אני ספק על רמת השליטה שלך ברכב הנעה קדמי עם גלגלים אח' נעולים,

שלא כמו בדריפט (הנעה אח' שיש לך שלטה עליו בדוושת הדלק) אתה מציג זריקת זנב על כביש רטוב שאומנם נראת טוב בסרטון אבל מעניין איך ניראו שאר הנסיונות עד לערכית הסירטון הנ"ל ,

שלא תבין אותי לא נכון אני חושב שיש בך פוטנציאל אבל זהו לא המקום הנכון "להתאמן" נקרא לזה כך ,

כמו שכבר צינתי החלקה ברכב הניעה קידמי היא לא דריפט ומצריכה מיומנות רבה יותר מפאת חוסר השליטה ברכב ,

מקווה שבפעם הבאה זה יהיה במקום המיועד ,

דרור.

פולקסווגן-כי חיים רק פעם אחת !

פורסם

דרור ,

תקשיב יש לי את האוטו חצי שנה לפני האוטו הזה היה לי מזדה 323 שנת 2000 1.6 אוטומט

כ3 שנים , בלי עין הרע פעם אחת לא נכנסתי בשום עמוד \ מדרכה .

הכל התחיל בהדרגה כמו שאמרתי עד לפניות רחבות עם חבר ששמר שלא יבואו הפתעות.

ובקשר להנעה אחורית אני בחיפושים כחודש אחר 318 ידנית שמורה יחסית .

כמו שאמרו מעליי הנעה אחורית בהרבה יותר קשה ומסוכן .

נ.ב הכל התחיל ונלמד ממשחק LIVE FOR SPEED וזה אמיתי!

פורסם

דעתי לא תשתנה ,

למה לא ציינת את גילך ? כמה שנים יש לך רשיון ? מהו הניסיון שלך ?

3 שנים עם מאזדה בכבישים ציבוריים הם לא נסיון !! במקרה שלך הם נס ,

לא צריך להיות גאון גדול כדי להבין מדבריך מהו הניסיון שלך בנהיגה מהסוג הזה.

אני אחזור שוב על דברי בקשר לסוג ההניע, נעילת גלגלים היא חוסר שליטה בחלקו האח' של הרכב בטח שלא דריפט ,

ברכב בעל הניע אח' השליטה שלך על הסרן האח' מתבצעת ע"י דוושת הדלק ועל הסרן הקדמי ע"י גלגל ההגה ודוושת בלם ,

ברכב בעל הניע קד' השליטה שלה על הסרן האח' היא קיצונית (או אחיזה או חוסר אחיזה ע"י בלם יד) בלי אפשרות האצה או האטה כך שברגע שהתחלת החלקה האפשרות שלך לקבל החלטה ולשנות משהו בזמן ההחלקה דורשת ניסיון רב ומיומנות רבה יותר מזו שברכב הניע אח',

כמו שציינתי יש בך פוטנציאל אני ממליץ לך בחום לילמוד קצת על מערכות הרכב כדי להבין יותר מהם היגוי יתר/חסר ,

ולהתאמן במקומות המיועדים עם בעלי ניסיון ,

בתקווה שתשמע לעצתי ולא יהיה מאחר מדיי (בדרך כלל אנשים לומדים לקח אחרי אסון)

חבל שהרמה של הפורום יורדת .

פורסם

אתה באמת חושב שמה שעשיתי שם זה היה מזל חד פעמי?

אין לי כוח לפתוח וויכוח איתך כאן אבל תדע לך יש לך הרבה מה ללמוד מהנעה קידמית

ואני כולה בן 21 ויודע ידע על מכאונאות ומוטוריקה יותר מאשר אנשים ש40 שנה על הכביש.

הביצועים בסרטון הם נראים כל כך קלים ופשוטים לביצוע שכל אחד פשוט חושב שהוא יודע לעשות אותם.

בהנעה אחורית שנכנסת להיגוי יתר יותר מדי אין לך שום אפשרות לחזור בהשוואה להנעה קידמית

שנכנסת להיגוי יתר כי החזקת את הבלם יד יותר ממה שצריך אתה נותן טיפת גז עם סיבוב ההגה לכיוון הנסיעה

והאוטו חוזר לך . כל השליטה שלך זה ההגה הדוושת גז \ ברקס והבלם יד .

פורסם

נחמד מה שהצלחת בעיקול הראשון, אני גם נגד להשתולל אבל זאת החלטה שלך, לדעתי עשית את זה ברמה בטיחותית יחסית למקרים שרואים לפעמים במפגשים ליד מלא מכוניות חונות ואנשים.

לפחות הוא לא אידיוט כמו אלו:

http://www.youtube.com/watch?v=nXXHVoc5hOc דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

http://www.youtube.com/watch?v=XylRZKYdIH0 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

הסרטון הראשון כל כך מאפיין אמריקאים צעירים.

ובשני יש מגרש חניה חלומי לחלוטין.

אגב, אם חברינו היה פוגע באיזו מדרכה ומעקם ג'אנט או גרוע מכך, הוא היה נכנס לא רע בקטגוריה של החבר'ה מעל.

פורסם

זה בדיוק הבעיה ,

אתה מודע לכמה הם מסוכנים ועדיין אתה עושה אותם בשטח ציבורי, מצלם ומפרסם אותם בפורום שהמטרה שלו היא לעזור לאנשים,

מחר ילד בן 18 או 21 יראה את הסירטון שלך יעלה על האוטו ויהרוג ילד קטן חף מפשע,

ציטוט שלך : "הביצועים בסרטון הם נראים כל כך קלים ופשוטים לביצוע שכל אחד פשוט חושב שהוא יודע לעשות אותם" ,

זו אחריות ? זה המקום ?

זה שיש לך ידע במוטוריקה ובמכונאות אין אם זה שום בעיה להפך אני חזרתי על עצמי כמה פעמים שיש בך פוטנציאל, השאלה אם זו הדרך לבטא אותו ?

פורסם
זה בדיוק הבעיה ,

מחר ילד בן 18 או 21 יראה את הסירטון שלך יעלה על האוטו ויהרוג ילד קטן חף מפשע,

חסר סרטונים דומים ברשת?

בעצם למה ללכת רחוק? כל זב חוטם ראה "מהיר ועצבני 1,2,3,4".

זה לא שורש הבעיה.

זה כמו להגיד שאחרי שמשחקים הרבה בGTA יוצאים לרחוב עם M16 ומתחילים לגנוב טנקים.

הבעיה היא בחינוך.

• תוכן חדש...