Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סרטון קצר של נהיגה ''מופרעת''

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6027 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לך סה"כ שליטה יפה,אם למדת את כל זה מLFS אשריך,בלי צחוק זה משחק (שעם הגה נורמלי) מדמה את המציאות 1:1

אבל כמו שאמרו היה קטע שנראה כאילו עוד שניה היית גומר בעמוד על הצד

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

• תגובות 120
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מה לא מובן ?

מלא שאתה רשלן ומסכן את עצמך , אתה חסר ניסיון ( 3.5 שנים של נהיגה במאזדה כדבריך),

מפתח תאוריות לא נכונות (ובכך מטעה רבים) , מצלם סירטונים שנותנים מוטיבציה לחסרי ידע (אם אתה יכול למה שילד בן 17 שהוציא רשיון לא יוכל ?) , מציג בפורום לתפוס עוד כמה קורבנות ולשמוע תגובות מפרגנות שיגרמו לך להרגיש שאתה צודק ולהמשיך להיות רשלן ,

מה עוד צריך להגיד ?

למה אתה מייחס נסיון לגיל? אתה יודע בן כמה לואיס המילטון?

אתה לא מכיר את הבן אדם ורוב הצילום שם באמת נעשה באיזורים בו הוא לא מסכן אף אחד חוץ מאת הרכב שלו.

פורסם

באוף-טופיק קצרצר, למרות גילו הצעיר של המילטון, אל תבלבל גיל צעיר ביחד עם חוסר נסיון כי ה"ילד" אוכל מירוצי מכוניות מגיל 13 בתוכנית ההעשרה לנהיגת מירוצים לנוער של מרצדס ומקלארן.

אז נסיון, למרות גילו הצעיר, זה לא מה שחסר להמילטון :wink:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אבל לזה בדיוק התכוונתי. שאין קשר בין נסיון לגיל...

אומנם אני בטוח שאף אחד בארץ לא עשה הכשרות נהיגה מגיל 13, אבל אפשר להספיק הרבה גם ב4 שנים.

פורסם

ברגע שראיתי את הסרטון, אני לא ידעתי מה להגיד,

ואחרי שראיתי תגובות כמו " הנעה אחורית יותר קשה" הבנתי עם מי אני מתמודד.

גם אני מתאמן בLFS, וזה אכן משחק שמאמן אותך בהחלט טוב למציאות, אך לקחת אוטו, שבעצם לא ממש בנוי לזה בשום אופן של המילה , אפילו ברטוב, זה משאלת מוות.

לא מבין איך בכלל התחלת לעשות את זה במהירות כאלה בכביש עם מדרכות.

בעניין של הציבורים, אני ממש גם לא בעד, אך אני לא יגיד שאני לא עושה את זה מדי פעם ואני בטוח ש99 אחוז מפה לפעמים נוהגים "לא רגיל" אז אני לא יגיד על זה שום דבר. אבל לא בכבישים שקיים איזה שהו סיכון ואכן יש כזה כביש בסרטון, העיקול הארוך , מאוד מסוכן ועוד במיוחד עם מכוניחות אחרות.

אני מעוניין לשמוע איך לאזאזל חשבת שאם תשים שם שני מרשלים זה יעזור לך במשהו?

אני מתאמן הרבה מאוד במגרש סגור אי שם בארץ עם הרכב שלי, ולוקח מספיק זמן אם מישהו מודיע לי לעצור, הרי אני מתרכז בנהיגה, אז עד שאתה קולט שהוא אומר לך משהו, הרכב יהיה כבר מספיק קרוב בישביל שלא תעשה דברים כאלה אם תרצה או לא.

קח את זה לתשומת לבך.

חזרה לנושא " הנעה אחורית יותר קשה"

אוקי אני איך שהוא מבין למה אתה אומר את זה , הרי לא התנסית בהנעה אחורית. אבל זה כל כך לא נכון. אומנם זה קצת יותר מסובך לשלטת גם על הגז , גם על ההגה. אבל זה הרבה יותר נשלט כי הרי הנעה קידמית אם אתה מגיע לזווית גדולה מדי אין לך מה לעשות כל כך, וזה כל כך לא יציב שזה מפחיד, גם לי היה פעם הנעה קידמית , עוד צרפתיה שבכלל עם זנב בורח.

הנעה אחורית הרבה יותר נשלט בישביל זה עושים תחויות דריפטים עם הנעה אחורית. כי אתה באמת שולט על הרכב , בניגוד למה שאתה עושה שרואים בבירור שהאוטו מתיישר לבד ואתה לא שולט על כלום, ועוד זה בגשם.

בכל מקרה. ממליץ לך להביא הנעה אחורית כי אכן כמו שאמרו יש פוטנציאל. אך ממש וממש לא בכיבישים כאלה גם אם הנעה אחורית . זה סכנת נפשות לא משנה מה תגיד,

אחרי שאני אמרתי את שלי, אתה מוזמן לעשות מה שאתה רותה , רק מקווה לא לקרוא בעיתון על ילד שנדרס למוות על ידי נהג "מתפרע"

A.R.T Performance

פורסם
כולנו היינו בגיל הזה, וכולנו למדנו מה קורה כשמושכים בלם יד ברכב (חוץ מחבר שלי שניסה לעשות את זה עם סובארו ליאונה שם בלם היד נועל את הגלגלים הקידמיים :?).

העניין הוא, שכשאני הייתי בן 17 (לפני 18 שנים), לא היו פורומים, טרם הוקמו בתי ספר לנהיגה מתקדמת בארץ, ואפילו מסלולי קארטינג לא היו בנמצא. אז למעשה, לא היתה שום דרך אחרת לעשות דברים כאלו מלבד להסתכן ולסכן על הכביש.

היום כשאני חושב על זה לאחור, אני רואה בזה נס בכך שלא פגעתי בעצמי או במישהו אחר, ואין לי אלא להצטער על שלא היתה בי החוכמה שיש לי היום. אבל חוכמה בדיעבד אינה שווה הרבה.

שום דבר כמובן לא מצדיק את השטויות שאני ודומי עשינו בגיל 17, אלא שהיום קיימים מקומות שבהם ניתן ללמוד ואף לתרגל החלקות, ועל כן יש לנצל זאת.

דני G.

+1 על מה שדני אומר.

בהחלט בעייתי לצפות מהנהלת הפורום לנעול/למחוק משהו כזה, כאשר כל אחד ממנהלי הפורום כנראה עשה דברים כאלה בעצמו בשלב כזה או אחר (ועם חלקם יצא לי גם לעשות דברים כאלה יחד). יעמוד לזכותם שהם ניחנים ביושרה ולא בצביעות.

כשהייתי בן 17 אכן לא היו פורומים, מצלמות וידאו זולות, מגרשי אימון וכו', אבל גם בגיל 30+ מצאתי את עצמי עושה דברים כאלה במקומות שבהם מצאתי לנכון.

רק שלא צילמתי את זה ורצתי לפרסם בפורום. איזה מן מסר זה יעביר לגולשי הפורום שאותו אני מנהל?

גם אני בטוח שכשאני עשיתי דברים כאלה, עשיתי את זה בתנאים בטוחים, והייתי רוצה לחשוב שכל מי שעושה דברים כאלה גם יעשה את זה בתנאים בטוחים.

במקרה הנ"ל, התנאים שבו צולם הסרטון לא היו עומדים בדרישות שלי של תנאים בטיחותיים.

והיום, כשיש אפשרות בארץ לעלות על מגרשי אימון בתשלום לא גבוה, ואפילו לקבל הדרכה לביצועים הרבה יותר "שווים" מההנדברקסים שראינו בסרטון, אני לא רואה סיבה לעשות דברים כאלה במקומות כאלה.

אם באמת רוצים, אפשר למצוא מתחמי אספלט יותר רחבים ונטושים שיאפשרו להשתעשע/להתאמן בצורה בטוחה יותר.

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם
אבל לזה בדיוק התכוונתי. שאין קשר בין נסיון לגיל...

אומנם אני בטוח שאף אחד בארץ לא עשה הכשרות נהיגה מגיל 13, אבל אפשר להספיק הרבה גם ב4 שנים.

בטוח שגם הנהג בסרטון לא, כי אף אחד לא מלמד לקחת פנייה עם אחוריים נעולים לכל אורך הדרך...

השרשור לא נמחק כי הדיון חשוב, כולל הביקורת.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
תגיד לי, אתה אמיתי? :shock:

נוזף בפותח השרשור וממליץ על תירגולים במגרש בזמן שאתה בעצמך עושה הכשרות נהיגה מתקדמת בכבישים ציבוריים ועוד קורא לאזור בשם המפוקפק "נס הרים רינג"?

דיבור של פרטים מסויימים מתוך פוזיציה תמיד משעשע לקרוא.

אני מת על ההלקאה העצמית של אותם פרטים על שטויות העבר כילדים, לדעתי זה טוב ואף מומלץ לשיחה של שעה עם פסיכולוג.

לומר שהיום יש מסגרות לעשות זאת, אין בעיה רק רצוי לציין אם יש לכבודו (כבוד ה- G) אינטרס.

אני בעד אימונים במקומות מבודדים וסטרילים יחסית, לא, לא כמו בסרטון שהובא כאן.

גילוי נאות, גם אני הייתי ילד ועשיתי שטויות במגוון נושאים כמו שעשו אבותי וכנראה יעשו גם נכדי אחרי, לי זה נראה טבעי למדי :-D

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם

בכל מקרה לדגם 323F הייתה גרסת GT 1.8L עם סט בולמים וקפיצים לא כמו ב-323F הרגילה (כזו שרואים בסרטון המדובר).

פורסם

כי יש לנו יבואן ***. בקושי את המיאטה הוא הביא, אז שיביא את "האקזוטיות" מבית מאזדה ?

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

אני מת על ההלקאה העצמית של אותם פרטים על שטויות העבר כילדים, לדעתי זה טוב ואף מומלץ לשיחה של שעה עם פסיכולוג.

לומר שהיום יש מסגרות לעשות זאת, אין בעיה רק רצוי לציין אם יש לכבודו (כבוד ה- G) אינטרס.

אני בעד אימונים במקומות מבודדים וסטרילים יחסית, לא, לא כמו בסרטון שהובא כאן.

נכון קל להקליד ? זה לא מצריך לחשוב או לברר את העובדות קודם ...

ודווקא עליך אני מתפלא מכיוון שאנחנו מכירים, אבל לימדתי אותי משהו עליך.

ולעניין,

מכיוון שהדרכות הנהיגה בהן אני עוסק אינן עוסקות בתחום ההחלקות ואין ברשותי מגרש לאימונים מסוג זה, הדברים שכתבת שמים אותך במצב קצת מגוחך. לא רק שאין לי אינטרס אלא מה שכתבתי עומד בניגוד לאינטרס שלי, היות ואני ממליץ לו לגשת למתחרים. אבל כמו שכתבתי, למה לבדוק ? כשאפשר פשוט לא לתת לעובדות לבלבל.

דני G.

פורסם

השרשור לא נמחק כי הדיון חשוב, כולל הביקורת.

הביקורת על מה? על איך נותנים לדבר כזה במה במקום ששמו הולך לפניו, או ביקורת על ביצועיו של עבריין (אין מילה אחרת, איך שלא תהפכו את זה) בכדי שילמד להבא כיצד להשיג ביצועים מרשימים יותר?

הרי אם היה נפתח פה שירשור על איזה בחור שמספר שנסע במהירות מופרזת, נסע בשיכרות, שיפר את רכבו בצורה לא בטיחותית, עשה שטויות על הכביש וכד' - - והיה נעצר על-ידי שוטר ונענש, כל התגובות כאן היו בסגנון של: "מגיע לך!", "הלוואי וישללו לך את הרשיון לנצח...", "הלוואי ותקבל כמה שיותר..." וכו' כו'..

משום מה חצי מהתגובות פה יוצרות דיון מאוד מעמיק ועשיר על איך האידיוט יכול לשפר את ביצועיו כדי שבפעם הבאה הוא לא יגיע למצב שבו הוא כמעט נמרח על חנות במרכז מסחרי (מעניין לי את הת** שהוא ריק).

אחר כך מתפלאים למה בכל חופש גדול יש כאן השרצה מטורפת של בני 17-18, מפוצצים בהורמונים, שמחפשים טיפים ל- "פתיחות" עם הקורולה של אבא או להשוויץ ב- "רייסים" שעשו מול הגטס של אמא של החבר.

וזו לא העברת ביקורת על ההנהלה או משהו בסגנון - זה על כל מי שהגיב כאן בצורה אוהדת למעשיו של טיפש שהיה יכול בקלות להרוג איזה ילד קטן שבדיוק הצליח לברוח לשנייה מאבא שלו ואדון "מרשל" מדופלם לא היה קולט אותו. או באותה מידה איזה רוכב אופניים שהיה מגיח מאיזו פינה או גם איזה דו-גלגלי זריז שהיה עולה מאותו סיבוב שבו נראה רכב נוסע בנתיב הנגדי.

תמשיכו ככה, אין עליכם בתגובות לאסונות אחרי שהם קורים. אתם כותבים ממש יפה ונוגע ללב.

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

• תוכן חדש...