Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סרטון קצר של נהיגה ''מופרעת''

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6027 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה לא מובן ?

מלא שאתה רשלן ומסכן את עצמך , אתה חסר ניסיון ( 3.5 שנים של נהיגה במאזדה כדבריך),

מפתח תאוריות לא נכונות (ובכך מטעה רבים) , מצלם סירטונים שנותנים מוטיבציה לחסרי ידע (אם אתה יכול למה שילד בן 17 שהוציא רשיון לא יוכל ?) , מציג בפורום לתפוס עוד כמה קורבנות ולשמוע תגובות מפרגנות שיגרמו לך להרגיש שאתה צודק ולהמשיך להיות רשלן ,

מה עוד צריך להגיד ?

פולקסווגן-כי חיים רק פעם אחת !

• תגובות 120
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

דרור ממש אבל ממש לא מגזים.

איזה חניון ואיזה נעליים, רואים רכב חולף בברור.

לא חוקי, מסוכן .זה קצת צבוע מצד מנהלי הפורום.

נתקלתי פה בכמה שרשורים שננעלו (בצדק ) כשזלגו לפסים מאד לא חוקיים.

אם מישהוא היה מפרסם דרך לגנוב תכנת ECU אני בטוח שהשרשור היה ננעל ונמחק מיד.

בצורה דומה ננעלו שרשורים של אנשים שהציעו דרך למציאת בעלי רכב ע"פ מספר.

כביש ציבורי, רטוב, מדרכה ואבני שפה, עמודים, כל אלה הם ממש לא חניון פתוח ומבודד.

השרשור הזה היה צריך להמחק.

בתור חובבי רכב ומי שרוצה לעודד ספורט מוטורי חוקי אנחנו אחרים גם לתיקון התדמית שיש לחובבי רכב ונהיגה ומציג את כולנו באותו אור - מסכני חיים, פורעי חוק חסרי אחריות.

פורסם

חברה הגזמתם... באמת שהגזמתם...

מה אתם שופטים?

אתם בחיים לא עשיתם כאלה דברים? תחזרו שנייה אחורה... לגיל 18,19,20

בחיים לא עשיתם כאלה שטויות?

אתם רוצים להגיד לי שאף אחד מכם אף פעם לא הרגיש את האדרנלין הזה?

וחוץ מזה הוא כתב במפורש שהיה בנאדם שישגיח שאף רכב לא בא

אני כמובן יכול לעלות על דעתי מצב יותר בטוח שהיה מאפשר את הכיף הזה,

אבל לא להגזים באמת..!!

אתם נשמעים כמו שוטרים...

g5t0ugivxrh4gmmqmfpt_thumb.jpg

פורסם

כל עוד זה נשאר בתוך מגרש מבודד זה מצויין, מפרגנים הכי שבעולם.

כשזה מגיע לכביש (כל עוד זה עם מטרה וכוונת תחילה, לא שופט בן אדם אם קורה שהוא עולה על שלולית שמן ומחליק, קרה לי והשתלטתי בלי בעיה מיוחדת) אני מקווה שגם אתה מבין שזה לא מתאים, לא חוקי ומסוכן.

גילוי נאות,

גם אני עושה כמה החלקות פה ושם אבל רק במגרש מבודד, גדול, ללא שום מכונית וללא אנשים כמו רבים פה.

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

לא תמימים, ריאלים.

אם זה היה נשאר בגבולות מגרש- רק תהנה.

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

חבורה של ילדים, חשבתי שאנשים פה יותר בוגרים ,

או יותר נכון מספיק בוגרים כדי להבין שמה שרואים פה זה סרטון עלוב, מתחיל להזכיר לי את הסרטונים של הערבים בערב הסעודית ובכווית שמרוב שיעמום עושים "דריפטים " (אם אפשר לקרוא לזה כך) עם פרייבטים הניעה קידמית (קאמרי וכאלה) ,

אין לי יותר מה להגיד אני יודע שעוד שנתיים שלוש אתה תבין לבד למה אני מתכוון ומה הסיבה שלא פותחים שירשור כזה .

כנ"ל לגבי כל מי שחיזק את החוסר מקצועיות שלך (זריקת זנב היא לא דריפט),

שיהיה לך חג שמח ובאמת שאני מקווה שלא תגרום נזק לאף אחד

(כולל נהגים צעירים חסרי ניסיון שראו את השירשור ויבדקו עם הפיאט אונו טורבו שלהם יכולה לעשות "דריפט").

פולקסווגן-כי חיים רק פעם אחת !

פורסם

איזו התדרדרות...

מחר מחרתיים תתלוננו שוב על איך ששמים *ין על חקיקת ספורט מוטורי ובלה בלה בלה - ואז ישלפו לכם את הסרטון האינפנטילי הזה בטענה שאם זה מה שאנשים עושים כשהם מושפעים ממשחקי מחשב, רק אלוהים יודע מה יהיה פה אם יתחילו לקום כאן מסלולים והתחום הזה יתחיל להתפתח.

אני מתפלא על המנהלים כאן שנותנים לדבר כזה יד, ואפילו מעודדים ומלטפים את הדביל.

רק חבל שעם סרטון כזה שבו הרכב נראה בבירור (כולל המספר שלו) והודאה מפורשת (שלא לומר "התרברבות") של הנהג - המשטרה עדיין לא תעשה שום דבר בנידון.

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם

החלקות יפות ורכב יפה.

הבעיה כמו שאמרת שמתחילים להתמכר...

מסיימים בבית חולים.:cry:

בנוסף אחרי כמה וכמה החלקות צריך לדעתי להחליף צמיגים לא?

עדיף במגרש פתוח לחלוטין במקום שומם

או במסלול שהוכשר לכך מראש.

הלואי והיו מלמדים כל אחד שעובר טסט להתמודד בנהיגה כזו

החלקות בכביש רטוב-ואז אין ספק שכמות התאונות היו פוחתות.

סוזוקי SX4 2008

דייהטסו סיריון2008

דייהטסו YRV-נמסר לביתי.

פורסם

חשבתי על להגיב לנושא או לתת לנושא לזרום. לאחר התגובות האחרונות שקראתי, לא יכלתי להתאפק.

אני לא מבין, באמת שלא, כל האנשים שהגיבו נגד הבחור עם טענות לא קשורות בהליל (נעזוב את זה בצד לרגע), באמת אתם חושבים שאתה צדיקים? בחיים שלכם לא נסעתם בכביש של 90 במהירות של 110 וצפונה? בחיים לא עברתם את המהירות המותרת?

אני מבין אם הבחור היה עושה החלקות בכבישים שעמוסים בתנועה ואנשים, אז כל הטענות וכל התגובות היו באמת הכרחיות.

כמו שראיתי בסירטון, אין הולכי רגל בסירטון שהנהג יכול לסכן או רכבים שעוברים כל כמה שניות.

בכל מקרה, ממליץ להתאמן על דברים כאלה עם FWD במגרשים ולא בכבישים שרכב יכול לבוא ממול.

מניסיון, אתה יכול לתפוס Fishtail רציני שאפילו אם תוכל להשתלט עליו, זה יהיה מאוחר מידי ותפגוש רכב ממול.

מתי שתעבור לRWD, לא משנה כמה סוסים יש לך מתחת למכסה מנוע, סע להתאמן במקום שאין מדרכות וכו', זה עולם אחר.

:wink:

פורסם

חבל שלא נכנסת בויטרינה של BIG BOX

יו, כמה שאני שונא את החנות הזאת.

איזה צבועים, מילה שלהם זה לא מילה.

העיקר הם משקיעים בעיצוב התצוגה ובמחירים גבוהים.

שירות, אחריות? רק בדיבורים.

במעשים, כלום.

אה, כן , כבוד על הביצוע על רטוב.

אין כמו רטוב.

שומר על הצמיגים.

מאפשר ביצוע יפה במהירות נמוכה.

אני זוכר לטובה ג'ימקאנה שנערכה בערב-לילה קצת הזוי, במיתחם המיסחרי הנטוש ב צ.ירקונים לפני כ6 שנים.

למרות שאישית לא הצלחתי לעשות אפילו סיבוב אחד תקין עם מדידת זמן, בכל זאת נהניתי מאוד מההשתתפות בגשם.

הגשם השוטף שירד לפני התחרות, הפסיק מיד כשהתחילה, הרטיב לגמרי את המסלול, הפך את הנהיגה לאתגר מהנה.

בלי שחיקה משמעותית לצמיגים.

למעשה, דווקא הגשם השוטף שירד לפני התחרות, גרם לי להזיז את התחת ולצאת לדרך ארוכה מהצפון למרכז.

אם היה מזג אוויר יבש, לא הייתי טורח.

עד כדי כך אני מחבב רטוב.

יבש פשוט לא עושה לי את זה.

נהיגה כזאת על יבש זה כמו קניית קומקום חשמלי מקולקל ב BIG BOX. (במחיר מופרז).

והחלק הרע בכל העניין הוא שהם לא מוכנים לקבל אותו בחזרה לפני משורת הדין, רק כי חלפו 15 ימים מהקניה, כאשר התקנון מאשר רק 14 ימים.

חוץ מזה הם טענו שהוא לא מקולקל, לחכות 45 שניות לאחר רתיחת המים עד הפסקת הפעולה באופן אוטומטי זה תקין לדעתם.

כן, עד כדי כך נהיגה ביבש זה רע.

לעתיד,

אל תשלול את אופציית הויטרינה.

אם אתה מבין לאן אני מכוון.

(רמז: BIG BOX מתחם מיסחרי נשר)

פורסם
חשבתי על להגיב לנושא או לתת לנושא לזרום. לאחר התגובות האחרונות שקראתי, לא יכלתי להתאפק.

אני לא מבין, באמת שלא, כל האנשים שהגיבו נגד הבחור עם טענות לא קשורות בהליל (נעזוב את זה בצד לרגע), באמת אתם חושבים שאתה צדיקים? בחיים שלכם לא נסעתם בכביש של 90 במהירות של 110 וצפונה? בחיים לא עברתם את המהירות המותרת?

אני מבין אם הבחור היה עושה החלקות בכבישים שעמוסים בתנועה ואנשים, אז כל הטענות וכל התגובות היו באמת הכרחיות.

כמו שראיתי בסירטון, אין הולכי רגל בסירטון שהנהג יכול לסכן או רכבים שעוברים כל כמה שניות.

בכל מקרה, ממליץ להתאמן על דברים כאלה עם FWD במגרשים ולא בכבישים שרכב יכול לבוא ממול.

מניסיון, אתה יכול לתפוס Fishtail רציני שאפילו אם תוכל להשתלט עליו, זה יהיה מאוחר מידי ותפגוש רכב ממול.

מתי שתעבור לRWD, לא משנה כמה סוסים יש לך מתחת למכסה מנוע, סע להתאמן במקום שאין מדרכות וכו', זה עולם אחר.

:wink:

ג'ניה,

אל תעשה עצמך תמים, בחור רציני כמוך יודע (כמו שאתה אפילו רושם) שאין דין 110 קמ"ש כדין החלקות על כביש ציבורי.

הסיכון הפוטנציאלי והמיומנות הנדרשת לא דומות.

אם הדבר היה מצולם במגרש סגור אז כל הכבוד על האימון.

במקרה הזה, ממש לא בכיף

• תוכן חדש...