Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סרטון קצר של נהיגה ''מופרעת''

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6026 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למה עבריין בפוטנציה?

אם זה במגרשי חניה שוממים ויש 2 "מרשלים" אז איפה בדיוק הבעיה?

כנראה שאתה לא מכיר את הנפשות בפורום כמו שאתה חושב.:wink:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 120
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שאילה בקשר לביצוע.

בשניות 47-49 - רואים איבוד שליטה בפניה שמאלה (כמעת נכנסת בעמוד ליד מק' דונלדס).

האם באותו רגע ניסית להאיץ על מנת למשוך את הרכב לפנים הסיבוב?

KIA NIRO PHEV 2020

טויוטה קורולה HYBRID 2019

פורד פוקוס 1.6 PS 2012 - פ, LR DISCOVERY 3 2006 HSE

פיאט טיפו 2.0 16V ידנית - מתגעגע

פורסם

לי יש תגובה רעה: המוזיקה איומה ונוראה.

וברצינות: הביצוע אמנם יפה, אבל נסה להמנע להבא מלבצע את זה שלא במגרשי חנייה נטושים (כלומר - לא לעשות את זה על הכביש). זה גם יהיה יעיל יותר לרישיון שלך (לך תדע מאיפה יקפוץ שוטר).

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לא שיש לי משהו נגד סרט כזה, בהנחה שאכן דאגת להציב לפחות שני אנשים שיוודאו שלא תהיינה הפתעות לא נעימות, רק שמוזר לי שדווקא אתה כותב משפט כזה:

חברה רק שתידעו שזה דבר מאוד מסוכן ודורש הרבה מיומנות והכרות של הרכב ולא לנסות בבית!

כשבתכל'ס, זה בדיוק מה שאתה עשית...

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אהבתי.

אם היית מושך עוד טיפה בחלק מהפניות היה יוצא ביצוע מושלם.

לא נורא, עם הזמן.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
בהתחלה זה התחיל בחניה פתוחה עם הזמן עבר לפניות רחבות.

חברה רק שתידעו שזה דבר מאוד מסוכן ודורש הרבה מיומנות והכרות של הרכב ולא לנסות בבית!

אהה טרוי הרבסט כותב בפורום ולא ידעתי?

אבל תכלס, ביצוע מעולה!!!

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם

כשהודעת בפתיחת השרשור על הסרט ישר נכנסתי לכוננות ספיגה.

אבל, אתה יודע מה? לא רע בכלל!

המהירות, השליטה, החלפת הכיוונים - ראיתי בימי דברים גרועים בהרבה. :-)

מה שאתה צריך עכשיו זה לעבור למכונית אם ההנאה במקום הנכון ולרדת מהכביש ומגרשי חניה לטובת מסלולים סגורים.

אני לא מאמין שאני אומר את זה אבל (לדעתי) יש פה פוטנציאל.

פורסם

מסכים עם קודמי.אתה מוכשר ורואים את זה.

קח בחשבון דבר אחד,על כביש לח סיבוב בירידה אין מספיק טווח ביטחון,

לעומת זאת במגרש בתל חנן-אין בעיה כשהוא ריק.

בהחלט ההייתי מפתח ומלטש את היכולות!

בהצלחה,שמור על עצמך.

פורסם

הביצוע יפה למדי. אני אומר נהנית - תדע מתי להפסיק. זה עלול חלילה להגמר בנזק לרכב או לגוף.

פורסם
למה עבריין בפוטנציה?

אם זה במגרשי חניה שוממים ויש 2 "מרשלים" אז איפה בדיוק הבעיה?

כנראה שאתה לא מכיר את הנפשות בפורום כמו שאתה חושב.:wink:

אני רואה שמאוד משעמם בשפינצק. :roll:

כל עוד זה מבוצע באיזור מבוקר וסגור ללא תנועה, אני בעד.

מעולה, אז לשיטתכם כאשר ארצה לעבור באדום או על פס לבן במקומות שוממים אני אפתח שיטות לבדיקת סיכונים בעצמי, אקח את החוק לידיים ואתרום ליעילות המערכת.

אני לא מתחסד ובהיותי חובב רכב מושבע אני "נקרע מבפנים" מחוסר היכולת לספורט ופעילויות מוטוריות חוקיות בארצנו האהובה.

אבל מכאן ועד לצילום של השתללויות שכאלה על רקע מוזיקת "בום בום" וקבלת תמיכה מפה לפה בפורום מכובד, קיים מרחק גדול.

אגב, ישנם קטעים שמדובר בכביש ולא ב"מגרש חניה". בנוסף, הקירבה שה"דריפט" למדרכה לא מעידה על אחריות או זהירות יתר של הנהג.

חוץ מזה, ה"ביצועים" אכן הצטלמו נחמד.

פורסם
מעולה, אז לשיטתכם כאשר ארצה לעבור באדום או על פס לבן במקומות שוממים אני אפתח שיטות לבדיקת סיכונים בעצמי, אקח את החוק לידיים ואתרום ליעילות המערכת.

אני לא מתחסד ובהיותי חובב רכב מושבע אני "נקרע מבפנים" מחוסר היכולת לספורט ופעילויות מוטוריות חוקיות בארצנו האהובה.

אבל מכאן ועד לצילום של השתללויות שכאלה על רקע מוזיקת "בום בום" וקבלת תמיכה מפה לפה בפורום מכובד, קיים מרחק גדול.

דיי עם ההתחסדות הזאת. :roll:

• תוכן חדש...