Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סרטון קצר של נהיגה ''מופרעת''

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6027 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 120
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הבחור התאמן במקום שנמצא רחוק לאנשים ולרכבים חולפים, לדעתי זה עדיף מאשר להתאמן בנס הרים וכו'.

לכן אני רואה את זה עדיף, מאשר לנסוע לעשות דברים כאלה בכבישים ראשיים וכו'.

JEP.

פורסם

כולנו היינו בגיל הזה, וכולנו למדנו מה קורה כשמושכים בלם יד ברכב (חוץ מחבר שלי שניסה לעשות את זה עם סובארו ליאונה שם בלם היד נועל את הגלגלים הקידמיים :?).

העניין הוא, שכשאני הייתי בן 17 (לפני 18 שנים), לא היו פורומים, טרם הוקמו בתי ספר לנהיגה מתקדמת בארץ, ואפילו מסלולי קארטינג לא היו בנמצא. אז למעשה, לא היתה שום דרך אחרת לעשות דברים כאלו מלבד להסתכן ולסכן על הכביש.

היום כשאני חושב על זה לאחור, אני רואה בזה נס בכך שלא פגעתי בעצמי או במישהו אחר, ואין לי אלא להצטער על שלא היתה בי החוכמה שיש לי היום. אבל חוכמה בדיעבד אינה שווה הרבה.

שום דבר כמובן לא מצדיק את השטויות שאני ודומי עשינו בגיל 17, אלא שהיום קיימים מקומות שבהם ניתן ללמוד ואף לתרגל החלקות, ועל כן יש לנצל זאת.

על אף שנסיעה היתה איטית ובמקום נטול אנשים כמעט לחלטין, אני לא חושב שיש לה מקום בסביבה הנ"ל, ואני אומר זאת דווקא משום שמדובר בנסיעת החלקות.

אם היה מצלם קטע של נהיגה רהוטה בכביש מפותל, בו רואים שלנהג יש שליטה מלאה על הנהיגה ונשמרים מרווחי בטחון טובים, לא הייתי אומר כלום. הבעיה היא שהחלקה שנגמרת מטר ממדרכה או מרכב אחר, יכולה בקלות להשתבש גם אם לא מדובר בהשתוללות לשמה.

בקיצור,

לך תעשה קורס החלקות באחד מבתי הספר להנהיגה מתקדמת שיש ברשותן מגרש חניה גדול. שם תוכל גם להינות וגם לשפר את הרמה שלך עוד.

דני G.

פורסם
שאילה בקשר לביצוע.

בשניות 47-49 - רואים איבוד שליטה בפניה שמאלה (כמעת נכנסת בעמוד ליד מק' דונלדס).

האם באותו רגע ניסית להאיץ על מנת למשוך את הרכב לפנים הסיבוב?

אולי פותח שירשור פיספס את השאילה שלי, מקפיץ. :idea:

KIA NIRO PHEV 2020

טויוטה קורולה HYBRID 2019

פורד פוקוס 1.6 PS 2012 - פ, LR DISCOVERY 3 2006 HSE

פיאט טיפו 2.0 16V ידנית - מתגעגע

פורסם
אלא שהיום קיימים מקומות שבהם ניתן ללמוד ואף לתרגל החלקות, ועל כן יש לנצל זאת... לך תעשה קורס החלקות באחד מבתי הספר להנהיגה מתקדמת שיש ברשותן מגרש חניה גדול. שם תוכל גם להינות וגם לשפר את הרמה שלך עוד.

דני G.

תגיד לי, אתה אמיתי? :shock:

נוזף בפותח השרשור וממליץ על תירגולים במגרש בזמן שאתה בעצמך עושה הכשרות נהיגה מתקדמת בכבישים ציבוריים ועוד קורא לאזור בשם המפוקפק "נס הרים רינג"?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
ממש שאילתה לנשיא.

פורום שלם מתלהב מילד שמרים בלם יד במזדה לנטיס בת 13 על כביש רטוב.

מה שבטוח, זה לא מוסיף לרמת החברים.

זאת לא לנטיס :] זאץ 323F :-D, לאנטיס הוא הסדאן.

מה שעצבן אותי בתגובה שלך היא ההדגשה, "שמרים בלם יד במזדה לנטיס בת 13", אתה יודע לא לכולם יש כסף לקנות Z4 ועוד במחירים של הארץ שהם מבוססים על, נגיד את זה ככה - כלום.

ככה שמה שהוא עשה לא קשור בכלל לרכב שיש לו, כל אחד ומה שיש לו, אבל הזלזול שלך לא במקום.

או שאולי פשוט לא הבנתי אותך נכון.

פורסם

לא הבנת נכון.

זה כמו ארז מהאח הגדול שכל דבר שאומרים לו הוא אומר "זה בגלל שאני לקוי שמיעה". אז כאן אתה אומר "זה בגלל הרכב שלך".

גם אם הייתי נוהג בחיפושית 71 זה לא קשור.

הרציונאל הוא שפורום "חובבי רכב" שמתלהב ועושה עניין מדבר כזה מעיד על רמתו.

מזכיר לי כתבה בעיתון אוטו על פרארי אספנות משנות ה70, התייחסו לרכב כאילו הם הגיעו לשיאם המקצועי ומולם עומדת פרארי FXX, לא פחות. זה אולי טוב למשוך קוראים (שגם לא מבינים יותר מדי) אבל מעיד על רמה נמוכה.

פורסם

אותי דווקא מפתיע כמות ההתעסקות במשהו שמרים בלם יד במגרש חניה ריק.

על זה נאמר: "נעזוב את המניין וניגש לעניין".

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
פורום שלם מתלהב מילד שמרים בלם יד במזדה לנטיס בת 13 על כביש רטוב.

זאת לא לנטיס :] זאץ 323F :-D, לאנטיס הוא הסדאן.

אם אין לה על החרטום פרופלור כחול לבן (לא כחול לבן תוצרת הארץ), הוא לא רואה אותה ממטר.

...מה שבטוח, זה לא מוסיף לרמת החברים..הרציונאל הוא שפורום "חובבי רכב" שמתלהב ועושה עניין מדבר כזה מעיד על רמתו... אבל מעיד על רמה נמוכה....

אם יש לך בעיה עם רמת הפורום ורמת המשתמשים, אתה תמיד מוזמן "לתת גז" (פורום רכב, או לא?) ולחפש לך איזה פורום איליטיסטי של בעלי רכבי יוקרה אקדמיים ולהפסיק לקדוח לנו על רמת הפורום.

חלקנו פה, מה לעשות, עמחה ישראל, מאושרים בלנטיסים ובגולפים(רכב חרא) שלנו.

פורסם

דרך אגב על איזה הגה אתה משחק ב live for speed? ובאיזו גירסה של המשחק (אם כבר השכרת את המשחק).

REALITY BEATS FICTION BY FAR!!!

פורסם

על המשחק תדברו בה"פ ו/ או באוף טופיק ו/ או בבית.

פה, אין לזה מקום.

פורסם
כולנו היינו בגיל הזה, וכולנו למדנו מה קורה כשמושכים בלם יד ברכב (חוץ מחבר שלי שניסה לעשות את זה עם סובארו ליאונה שם בלם היד נועל את הגלגלים הקידמיים :?).

דני G.

לכל אחד היה לפחות חבר אחד כזה...:roflmao::roflmao::roflmao:

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...