Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סרטון קצר של נהיגה ''מופרעת''

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6027 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יצא ממש ארוך ונחמד כל הכבוד!

אין הרבה מסלולים להתאמן בהם, ובגלל זה נאלצים לעשות את זה במגרשים\כבישים שוממים.

נשר זה גן משחקים בגשם, אני זוכר שפעם היינו בנשר ואז ראית אותנו. :lol:

BMW E30 325i Coupe

• תגובות 120
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מעולה, אז לשיטתכם כאשר ארצה לעבור באדום או על פס לבן במקומות שוממים אני אפתח שיטות לבדיקת סיכונים בעצמי, אקח את החוק לידיים ואתרום ליעילות המערכת.

אני לא מתחסד ובהיותי חובב רכב מושבע אני "נקרע מבפנים" מחוסר היכולת לספורט ופעילויות מוטוריות חוקיות בארצנו האהובה.

אבל מכאן ועד לצילום של השתללויות שכאלה על רקע מוזיקת "בום בום" וקבלת תמיכה מפה לפה בפורום מכובד, קיים מרחק גדול.

אגב, ישנם קטעים שמדובר בכביש ולא ב"מגרש חניה". בנוסף, הקירבה שה"דריפט" למדרכה לא מעידה על אחריות או זהירות יתר של הנהג.

חוץ מזה, ה"ביצועים" אכן הצטלמו נחמד.

קודם כל נתחיל מזה שראיתי אותך לא פעם בחיפה מדביק את דושת הגז בz4 בציר מוריה כשמסביב יש לא מעט רכבים מה שהרבה יותר מסוכן ממה שניראה בסרטון!:evil:

תמיד יכול לקפוץ לך ילד, זקן או אפילו כלב(נשמע מוכר?) לכביש.

חוץ מזה חבל שלא לימדו אותך להסתקל לשני הכיוונים כשאתה נכנס לצומת,אפילו שיש לך ירוק, כמו שלימדו אותך לא לעבור פס הפרדה רצוף. אולי אז לא היית פוגש אף אחד בפינת שמשון-יותם.:bugeyed:

פורסם

יפה מאוד,ביצוע יפה,וגם כל הכבוד שמצאת מקום בלי אנשים ואז עשית.

יפה.

אלי כתב: הנהלת האתר מגנה בכל תוקף תחרויות בכבישים צבוריים,או כל סוג אחר של התפרעות ועבירה על חוקי התנועה!

*אבל אם אתם לוחצים, בחיית צלמו שנראה.

פורסם
לדעתי דווקא עם הנעה אחורית הרבה יותר קשה לעשות את זה.

מצד שני, דווקא עם הנעה אחורית זה דריפט אמיתי. אם הכביש לא היה רטוב, לא היה יוצא לו כלום. עם הנעה אחורית אתה לא חייב לחפש אחרי כבישים רטובים.

פורסם
אי אפשר לערוך אז סלחו לי

ואי אני מה-זה מקנא זה נראה ממש כיף חח, והיום בלילה ראיתי את הסרט TOKYO DRIFT

איך למדת לעשות את זה? אני מבין שבגשם זה יותר קל.

הרכב שלך אוטומט?

הנה ^ הסיבה שלא צריך לפרסם דברים כאלה בפורום :roll:

צפו שרשור בפורום "הרמתי ארמברקס, הלכו הג'אנטים, מה עושים?" :?

פורסם

אז שישברו לו הג'אנטים לאלף רסיסים!

מה זה נוגע לך?

מה זה נוגע לי?

כל עוד הוא מבצע את העניינים במגרשי חניה ריקים ועם "מרשלים", שיהנה מהחיים.

אתה יודע כמה פעמים הגעתי למגרשי חניה ריקים וחברה התאמנו שם?

פעם אחת היו איזה 3 חברה שסגרו פינה במגרש עם 2 רכבים ועם הרכב השלישי (מיאטה) התאמנו על לעשות דונאט פעם אחרת, התאמנו לקחת בהחלקה איזה סיבוב ספציפי שהם סגרו מ2 הצדדים עם רכבים שלהם (שוב, מדובר בחניון ריק לגמרי), למי זה צריך להפריע?

כל עוד זה נעשע בבטיחות המתאימה והם מסכנים מקסימום את עצמם, שיהנו מהחיים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
יגידו מה שיגידו, מבוצע יפה מאד. המלצה שלי - להבא לך ליום מסלול. יותר בטוח, יותר מהיר, יותר כיף ואולי גם תלמד משהו חדש.

נעזוב את ענייני הבטיחות וכו' (להגיד שלא עשיתי כאלו שהייתי צעיר וטיפש אני יכול, אבל אז אהיה שקרן), אין כאן ביצוע יפה. יש כאן משיכה של בלם היד כשהאחיזה נמוכה (רכב ישן יחסית בכביש רטוב) ותיקון היגוי יתר עם ההגה. זה עובד כשהמהירות נמוכה והחיכוך גם כן. כטכניקה זה לא שווה כלום (אין לזה שימוש מעשי).

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
זה עובד כשהמהירות נמוכה והחיכוך גם כן.

כטכניקה זה לא שווה כלום (אין לזה שימוש מעשי).

1.בקשר למהירות - לא מסכים, נהג מיומן יכול לקחת את אותו סיבוב (בכביש בנשר)עם אותו רכב ובדיוק באותה טכניקה, גם ב 120 קמ"ש.

2.בקשר לטכניקה - מסכים לחלוטין, זה יפה לעיין אבל ללא שום שימוש לא בנהיגה יום יומית, לא בנהיגה ספורטיבית ולא בנהיגה תחרותית. המקום היחידי לקדם את העניין הוא תחרויות דריפט (שלא ממש פעילות בארץ).

פורסם

1. אני חושב שאתה טועה. תנסה לדמיין את הכוחות שפועלים ב-120, עד לאן ייזרק הרכב וכמה היגוי נגדי יהיה צריך לתקן. עם גלגלים אחוריים נעולים לכל אורך הדרך, זה נגמר בספין (או במדרכה הנגדית). אני חושב.

פורסם

המזדה הנל אוהבת לקשקש בזנבה ה-323 סדאן שהייתה לי הייתה זורקת בכל הזדמנות

בהחלט נשלט ואין צורך בארמברקס במיוחד בכביש רטוב.

רק תנהג בזהירות חבל לעקם שאסי בגלל עליה על מדרכה.

כבר חודש בלי קיק דאונים - ככה מתמודדים עם מחירי הדלק:idea:

פורסם

הנה 2 סרטונים רלוונטים. נכון שהנוהגים ברכבים הם נהגי דריפט מקצוענים אבל עדיין, הם מדגימים את הטכניקה המדוברת במהירות גבוהה וברכבי הנעה קדמית.

ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

http://www.youtube.com/watch?v=JQMQkMvRG3I&feature=related דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

פורסם
המזדה הנל אוהבת לקשקש בזנבה ה-323 סדאן שהייתה לי הייתה זורקת בכל הזדמנות

בהחלט נשלט ואין צורך בארמברקס [הנד ברייק או בלם יד] במיוחד בכביש רטוב.

רק תנהג בזהירות חבל לעקם שאסי בגלל עליה על מדרכה.

יש צורך או אין צורך, אני לא יודע, בסרטון נעשה שימוש בבלם יד.

• תוכן חדש...