Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6075 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ב2005 היו כל שלושת הגירים - אוטומטי רציף, אוטומטי רובוטי וידני.

המחירון משוקלל בהתאם לעברו של הרכב בהשכרה?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
ב2005 היו כל שלושת הגירים - אוטומטי רציף, אוטומטי רובוטי וידני.

המחירון משוקלל בהתאם לעברו של הרכב בהשכרה?

אז איך באמת אוכל לדעת שהגיר רציף ולא אוטומט רגיל?רק לפי בדיקה של מד הסל"ד?

המחירון משוקלל לפי ליסניג,הוא מתעקש שזה לא השכרה.הבאתי לו 200 שקל וחתמנו זיכרון דברים קצר,האם זה מחייב אותי במשהו?

מצאתי רכב אחר,דינמיק מבחורה,שנת 2004 יד שניה בתוך המשפחה,80k ק"מ,רוצים עליו מחירון.

הטלפון הבחורה אמרה לי שהיתה תאונה אחת ושתיקונה הצריך החלפת מכסה מנוע.

האם לברוח?או שזה יכול להיות סתם דפיקה בלי פגיעה בשילדה?

כמו"כ,ב2004 יש רק גיר רציף ואין אוטומט רגיל,נכון?

אגב,בשני הרכבים מדובר בדגם המאובזר יותר 16v שאמרו לי שאין בו אטומט רגיל אלא רק ברמות אבזור האחרות..זה לא נכון?

פורסם

אני הייתי קונה את הפיאסטה אם אין פגיעת שילדה.

בגלל שני דברים:

1) קשה להאמין שהרכב באמת היה ליסינג, כי מה שנפוץ בליסינג אלה רכבי 1600 אוט'.

2) גם אם נניח שמקוריות הרכב ליסינג, ברוב המקרים רכבים פרטיים מטופלים טוב יותר מרכבי ליסינג. (אגב, שמעתי גם על סיפורים שהרכב היה במקור ליסינג, ומי שחכר את הרכב בחוזה ליסינג, הייתה חברת השכרה, כדי לא להפחית מהמחירון ביום המכירה, אבל לא ממש בדקתי את זה, ואין לי מושג כמה זה נכון).

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

המחירון משוקלל לפי ליסניג,הוא מתעקש שזה לא השכרה.הבאתי לו 200 שקל וחתמנו זיכרון דברים קצר,האם זה מחייב אותי במשהו?

מצאתי רכב אחר,דינמיק מבחורה,שנת 2004 יד שניה בתוך המשפחה,80k ק"מ,רוצים עליו מחירון.

הטלפון הבחורה אמרה לי שהיתה תאונה אחת ושתיקונה הצריך החלפת מכסה מנוע.

האם לברוח?או שזה יכול להיות סתם דפיקה בלי פגיעה בשילדה?

כמו"כ,ב2004 יש רק גיר רציף ואין אוטומט רגיל,נכון?

אגב,בשני הרכבים מדובר בדגם המאובזר יותר 16v שאמרו לי שאין בו אטומט רגיל אלא רק ברמות אבזור האחרות..זה לא נכון?

מעניין, לי היא גם אמרה שמדובר ביד שניה בתוך המשפחה, לחבר שלי היא אמרה שזו יד שניה מאדם זר שעשה את התאונה, ושהיא לא יודעת מה הלך שם ולכן לא מוכנה להתחייב בבדיקה על כלום..

פורסם

אמרו לך את זה שאין לשום פונטו גיר אוטומטי רגיל.

בגיר רציף כשהרכב יאיץ הסל"ד יהיה קבוע (תחושה מוזרה וצריך להתרגל) וברכב עם גיר רובוטי אתה תרגיש את העברות ההילוכים וגם הסל"ד ייעלה עם התאוצה (וירד עם ההחלפת הילוך) כמו בכל רכב עם גיר רגיל או אוטומט.

פורסם

ברמת האבזור הגבוהה ביותר של הפונטו שנמכרה (ELX או דיינאמיק) היה גיר אוטומטי רציף או רגיל בלבד. רמת האבזור הזאת היא היחידה שהגיעה עם מנועי ה16V כך שבסך הכל הכללי - מנועי 16V תמיד יגיעו עם גיר ידני או רציף.

החלפת מכסה מנוע לא מעידה על פגיעה בשלדה. בהחלט יתכן שהפגיעה היתה בחלק העליון של הרכב ולא נפגעו קורות השלדה. אם התשובות שלה לשאר השאלות הרגילות היו סבירות - גש לבדוק את הרכב ותיהיה חכם יותר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

תמונת מצב:

הרכב עם מכסה המנוע שהוחלף ירד מהפרק,

נשארו לי 2 רכבים:

1)ספייס elx 2005 עם 107k ק"מ,יד שניה.טסט עד 4/10

ברישיון כתוב שהיד הראשונה השכרה והוא אומר שזה השכרה תפעולית של נהג יחיד.

הוא רוצה 34,500 ואמר שיתגמש אם יהיה ליקויים בבדיקה.האוטו נראה טוב וגם נסעתי עליו.

2)ספייס elx 2002 עם 137k ק"מ,טסט עד 8/10 יד שלישית כולם פרטיות(יש דרך לוודא את זה?)הרכב אצלה רק 8 חודשים,מה שקצת מחשיד אך היא אומרת שהיא צריכה את הכסף ללימודים והיא לא מצליחה להחזיק את הרכב

עכשיו,היא רוצה עליו 25,500 והיא די גמישה,ובטח אם ימצאו ליקויים בבדיקה היא תוריד עוד במחיר

כמו"כ,יש לה קבלות על טיפולים שעשתה ב8 חודשים האחרונים הכוללים טיימינג,החלפת 2 גלגלים אחוריים,מצבר וברקסים קדמיים.

אין ספר של הרכב,ובפיאט היא לא מצאה מידע על הרכב,אז היא אמרה שכנראה טיפלו בו במוסכים אחרים

היא אומרת שהיא יכולה להתחייב על שאסי כי לא מזמן קונה פוטנציאלי עשה בדיקה,לבסוף הוא לא קנה את הרכב בגלל שהעגלה לא נכנסה בבגאז'(כך היא טוענת..).עוד לא ראיתי את הרכב ואראה אותו הלילה.

מה נשמע יותר טוב?מה מומלץ יותר לקחת לבדיקה?

פורסם

שכחתי לציין,2 הרכבים אוטומטיים,אז אני מניח שהמחירון הוא יותר מ 19,000 ברכב השני.עוד לא בדקתי את המחירון המדוייק שלו,אני לא ליד מחשב כעת

פורסם

הייתי הולך על השני, לא משנה מה הסיבה בגללה היא מוכרת את הרכב, אם יש משהו חשוד יגלו בבדיקה.

בנוסף היא חסכה לך לךק מיישור הקו שצריך לעשות, כי יש קבלות על הטיפולים האחרונים, שכוללים החלפת טיימינג, שהוא טיפול יקר.

הנעלם היחיד זה גיר ומנוע, יכול להיות שהיא קיבלה הצעת מחיר של 6000 ש"ח לשיפוץ גיר, ולא בא לה על הוצאות נוספות כי אמרו לה שפונטו זה רכב שהאחזקה זולה, והיא לא יודעת להבחין בין טיפולים שוטפים / תקלות יקרות, וזה אחרי 8 חודשים שהרכב אצלה. מי יודע ?

אם היא מוכנה לתקן את הליקויים שיתגלו בבדיקה, קח את הרכב למוסך מורשה פיאט, וקבל הצעת מחיר על הליקויים שיתגלו.

אתה יכול לסעם איתה שאם יש פרט מהותי שהיא לא גילתה לך, (מנוע / גיר גמורים או פגיעת שילדה) הבדיקה עליה.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

תודה על היעוץ

אז ככה,ראיתי עכשיו את הרכב,נסעתי עליו ודברתי עם המוכרת.היא נראית אמינה והרכב נראה ונוסע טוב.

היא הראתה לי את הרישיון שלה ואת הרישיון של היד הקודמת,אבל את הרישיון של היד הראשונה לא.יש דרך לדעת אם היד הראשונה לא היתה השכרה או ליסניג?כי היא אומרת שכולן היו פרטיות..

כמו"כ היא הראתה לי חלק מהקבלות מה שהיא מצאה(טיימינג וצמיגים)

יש לציין שהרכב לא טופל במוסכים של פיאט.זה חיסרון רציני?

• תוכן חדש...