רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,576 נושאים בפורום הזה
-
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 4.5 אלף צפיות
נהג פגע ברכב של זוגתי בפגוש האחורי. מדובר במהירות איטית, אולם הטמבון האחורי פשוט נשבר בנקודה מסוימת לאורך כ 50 ס"מ. נדרש להחליף פגוש. אינני יודע אם יש נזק לפח שעליו יושב הפגוש. האם לדעתכם החלפת פגוש אחורי (בהנחה שאין נזק אחר) גורמת ירידת ערך (שכן הפגוש המוחלף כבר אינו מורכב מקורי במפעל)? האם ניתן לדרוש זאת מהביטוח? מה מקובל במקרים כאלו? האם מחליפים מקורי או תחליפי? מדובר על I20 שמור בן כ 3.5 שנים. תודה
הודעה אחרונה מאת Eily, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 628 צפיות
אהלן חברים, אני לפני רכישת פולו ברמת אבזור הגבוהה ביותר. החשש היחידי שעוד נותר לי הוא סיפורי האימה שקראתי כאן בפורום. בגדול הרכב מתוכנן להיות מוחלף בעוד 3 שנים ועומד להרכש חדש מהיבואן. האם יש משהו שאני צריך לקחת בחשבון כשאני קונה את הרכב? ירידת ערך קיצונית או בעיות שנתקל בהם?
הודעה אחרונה מאת falou, -
-
- 13 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
לפני חודש חזרתי מביקור נוסף במסלול שכלל 3 ימי נהיגה, 3 רכבים שונים (פיאסטה ST, מגאן קאפ וM135) ו- 400 ק"מ של נהיגת מסלול טהורה. ויש גם סרטון מאחת ההקפות עם המגאן קאפ. לצערי עם מעט הפרעות, ואידיוט רציני בסוף ההקפה אבל לא נורא (8:47 באחת מההקפות, רק שהצילום יצא שרוף ) https://www.youtube.com/watch?v=8WK1BcZXobA מוזמנים על הדרך להנות גם מסרטונים מהמסלול בקפריסין שיש בערוץ. עדכונים נוספים מהביקור הבא בספטמבר הקרוב
הודעה אחרונה מאת Jeka.E, -
יש כתבה בYNET: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4817374,00.html היצרנים פונים לראש הממשלה בבקשה לעצור את קידום החוק שמחייב את היבואנים לקחת אחריות על רכבים ביבוא מקביל. מצד אחד החוק כביכול אמור להטיב עם הלקוחות, אפשרות לתחרות, אולי אפילו הוזלה במחירי הרכב. מצד השני, אני חושש שהוזלה ממשית לא תיהיה ואף ראינו שלא הייתה שום הוזלה בינתיים חוץ מהטבות מס (כמו על היברידיות למשל). מחירים זה דבר אחד, אבל מה שאומרים היצרנים זה הדבר שמדאיג אותי באמת. הם בסופו של דבר צודקים: היצרנים מייצרים רכבים במפרט שונה לשווקים שונים, זה יכול להשפיע על אמינות, ביצועים וכד'. שלא לדבר על ריקולים. למשל ביצועי מזגן למזגן אויר קר (אצלי במרצדס היה תנור בנזין אוטונומי), מערכת קי…
הודעה אחרונה מאת dorki, -
הגעתי עם הרכב למרכז ביג בעיר לאסוף את אחי. חניתי בחניית נכים בכדי שיוכל לרדת ולעלות ישירות אל המעלית ולרכב. איפה שהמדרכה מונמכת. אחרי שאחי עלה, חגרתי אותו, והתחלתי לנסוע אחורה נכנסתי ברכב מסוג רנו קונגו אני חושב, אני לא כל כך מבין ברכבים. זה מה שהבחור כתב על הדף. הרנו היה עם הצד של הרכב לגב של הרכב שלנו, והוא נסע ואני נכנסתי בצד שמאל שלו עם החלק האחורי שלנו. נהייה לו שקע קטן בצד שמאל בגלגל אחורי שמאלי, בדופן. שאלתי מה עכשיו? כי זו תאונה ראשונה שלי. הוא ביקש פרטי ביטוח. הלכתי והוצאתי הכל. נתתי לו ביטוח + רישיון רכב. הוא כתב הכל על דף לבן מס' פוליסה מס' ביטוח, תעודת זהות, שם שם משפחה, חברת ביטוח. בצד השני הוא כתב "הנדון: תאונה בנסיעה לאחור" וכתב בכמה מי…
הודעה אחרונה מאת Eily, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
שואל עבור חבר - משהוא יודע את המחיר שבו מציעים בתקופת המבצע את המאזדה 3 ספיריט (5 דלתות) מנוע 2000? האם המחיר המוזל כולל גם הטבות איבזור? תודה
הודעה אחרונה מאת xena, -
- 2 תגובות
- 643 צפיות
אהלן, הגדלתי את הרשיון לאופנוע בתאריך 20.03. קיבלתי רשיון נייר עליו רשום שהרשיון הקבוע עם דרגות הרשיון מעודכנות אמור להגיע בדואר. למותר לציין שאין לו זכר כעבור שלושה חודשים. על הרשיון מופיע מספר אליו ניתן להתקשר במקרה שרשיון הנהיגה לא מגיע. כמובן שהמספר (08-99479700) לא זמין. האגרה משולמת עד 2017, כך שלא זו הבעיה. האם אני צריך לצפות לבעיות ברכיבה עם רשיון הנייר (כמובן, בצמוד לרשיון הפלסטיק הישן שעדיין בתוקף)? התוקף עליו הוא לחצי שנה, כלומר עד ספטמבר. האם יש דרך אחרת (מלבד מספר לעיל) לוודא מה עלה בגורל הרשיון? תודה. Sent from my Le Max using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת m1011409, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
אז כמו בכותרת, אשתי ואני החלטנו לנסוע השנה לרומא, ונזכרתי שיש מסלול מרוצים חביב לא רחוק משם- Vallelunga. המסלול עצמו נחשב למסלול ה"מקומי" של רומא (סה"כ מרוחק ממנה כחמישים קילומטר). בדיקה מהירה בלוח האירועים של המסלול גילתה לי שיש מרוצי Superstars בסופ"ש האמור, שזו אליפות מכוניות הסאלון האיטלקית המשולבת גם עם GTs. האליפות מאד פופולארית שם, עד כדי כך שהיא יוצאת את גבולות איטליה, ומתחרים בה כמה אקסים של פורמולה 1. הנה, תראו פה. כל הנ"ל אומר שהיה עלי לשכור רכב, ולנהוג שם. באתר של "הרץ" (העסקה נעשתה מישראל, לפני הטיול) היה דיל של פורד פוקוס במחיר פיאסטה, כמובן ידני ואפילו עם מזגן. כשהגענו לאסוף את הרכב, קיבלנו אופל אסטרה... שזה הרכב שלנו פה בארץ (טורבו 1400). אנחנו כמובן …
הודעה אחרונה מאת shaulc, -
-
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
היי, היה לי טסט והכשילו אותי על צמיג אחורי ימני. קניתי צמיג חדש שמו לי אותו והנורית של הלחץ האוויר נדלקה פתאום. אין חוסר אוויר הכל מלא כמו שצריך כולל הצמיג החדש. מה עושים אם הנורית דולקת קבוע? זה מציק לי בעין! תודה.
הודעה אחרונה מאת Ron Poh, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 21 תגובות
- 5.2 אלף צפיות
גליתי שאני יכל לעשות שברגע שאני מתחיל נסיעה כל הדלתות נסגרות אוטומטית, ואני לא מעוניין לבטל את האופציה הזאת אבל עלתה לי מחשבה בראש. במקרה של תאונה עם לכודים הנעילה הזאת מתבטלת? שלא יקרה מצב שהיית תאונה (חס וחלילה) והדלתות של הרכב שלי נעולות והדרל היחידה לפתוח אותן רק בעזרת הכפתור של הפתיחת דלתות או פתיחת הדלתות מבפנים. הרכב אופל קורסה 12
הודעה אחרונה מאת חן ג., -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 25 תגובות
- 7.6 אלף צפיות
חברים שלום , מבקש יעוץ , יש צורך בהחלפת 4 צמיגים בגיפ שלי , מותג מוכר וידוע יעלה 800 / 760 לצמיג . 4 סיניים ואחריות ל 4 שנים מבקשים 1300 - 1400 ש"ח כולל עבודה והכל . הפער אדיר , הגיפ לא נוסע בשטח , נסיעות קצרות אך לא רוצה לסכן חיים . רוב מי ששאלתי אמר סיני זה בסדר גמור , הגיפ הגיע עם צמיגים קוריאנים שהחזיקו מעמד יפה . מה עושים ? תודה מראה על העזרה .
הודעה אחרונה מאת PUMADOG, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
שואל בשביל חבר, הבן אדם נסע אחרי רכב השכרה של אלדן כנראה לא שמר מרחק ונתקע בו בזמן בלימה פתאומית, להלן תמונת הנזק, (שפשוף קל בטמבון) וזאת הדרישה של החברה, נזק ישיר - 2200 ש''ח, ירידת ערך -2781 ש''ח, שכ''ט שמאי - 400 ש''ח, גרירה - 239 ש''ח, עכשיו תסבירו לי למה רכב אחרי שפשוף צריך גרר, ולמה תיקון שריטה בטמבון עולה 2200, ואיפה בדיוק הירידת ערך של האוטו אם אפשר לקנות פשוט טמבון חדש. מה עושים? תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת KipodYam, -
-
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אם קניתם ספארק חדשה המידע הבא רלוונטי בדיוק לכם: מזה כמעט שבוע שאני אם הספארק החדשה ובשבילי האוטו פשוט מושלם פרט ל..: הפריע לי מאוד שיש רעש של ויברציות מהחלק האחורי של הרכב וזה בעיקר אם נוסעים על כביש מקורצף/פסי רכבת/וכיוצא בזה. אתמול החלטתי שדי! היות ואני מאוד סובל מרעשי דרך הזעקתי את אחי הקטן ממני לנסיעת מבחן מתוך תקוה שיאתר את מקור הרעש בנסיעה תוך כדי שהוא יושב מאוחר וקשוב לכל רעש, הרעש הסורר מין חיכוך כזה של פח בפלסטיק, לפני הנסיעה פרקתי מהרכב את כל ציוד הגלגל הרזרבי כולל משולש,גלגל וכ'ו ונשארתי עם תא מטען ריק ע"מ לשלול רעש ממקור זה והתחלנו נסיעה, היות ואני גר בירושלים אז ישר עליתי על מפגש עם פסי הרכבת הקלה והופ! הרעש הסורר התעורר, נעצרנו, חזרנו לבית והחזרנו את …
הודעה אחרונה מאת itsik170, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 13 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום. בפעם הבא שאני עושה ביטוח לרכב, אשמח לבטח בחברה נורמלית ( בתקווה שיש כזאת ). היום אשתי נתקעה עם הרכב בשעה 12:30 בכביש 1 ליד חמד והזמינה גרר מחברת מ.מ.ס.י ( ביטוח גרירה כתוספת למקיף ). כמיטב המסורת הבטיחו לה גרר עד 16:00. בשעה 14:00 התקשר נהג והודיע שיגיע תוך 5 דקות - הגיע אחרי 50 דקות. אשתי ביקשה שיוריד אותה במבשרת ציון וימשיך למוסך בחולון. הנהג אמר שיוריד אותה במחלף חמד ( אין תחבורה ציבורית ). אחרי דין ודברים בסוף הסכים לנסוע עוד כמה קילומטרים בודדים למבשרת. בשעה 15:00 הנהג הבטיח להביא את הרכב לחולון עד שעה 17:00. התקשרתי למוסך שימתין לרכבי. בשעה 18:00 , כאשר הבנתי שהרכב לא הגיע למוסך, התקשרתי לנהג הגרר - ענה לי מישהו אחר - הנהג שגרר את הרכב שלי סיים את…
הודעה אחרונה מאת Ahbarony, -
-
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום , אני מחפש סוכני ביטוח שמבטחים רכבי יוקרה בארץ , התפלאתי לראות כי כמעט ואין כאלה ושחברות הביטוחים מתנגדות לבטח רכבים מסכומים של מעל ל 300,000-4. אני מחפש סוכני רכב שמבטחים בסכומים גבוהים של מעל ל 500-1.5M [מרצדס S קלאס וGT-R] אלף ושדורשים מחירים הגיונים. אשמח להמלצות , תודה.
הודעה אחרונה מאת aviv21, -
-
- אחראי פורום
- 21 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
פורד אדג' הוא סוג של גרסת "הכל כלול" של עולם הג'יפונים הגדולים. מטראז' מכובד, מנוע גיבור, אבזור מקיר לקיר והמון נוכחות. כשיואב יצא לחופשה משפחתית, הוא היה בן לוויה מושלם לדרך. את מה שהוא חושב עליו תוכלו לקרוא כאן
הודעה אחרונה מאת discoTD5, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
בשעות היום האוטו שלי רותח והמזגן לא הכי חזק שיש ובפועל צריך לחכות בערך 10-15 דקות לקירור הולם. אני מאוד מתעניין במערכת מאובטחת מוחכת וכו שאני יכול דרך הסמרטפון להניע ולהדליק מזגן. כמובן שהמערכת תיהיה בטוחה למקרי קיצון כמו התחממות מנוע וכו' הרכב שלי מונדאו 2011 אוטומט 2.3. אם יש פתרון יותר מאשמח לשמוע עליו. ומה בכלל בעניין החוקיות של הדבר? תודה.
-
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 8 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם, מבקשים להסב את תשומת לבכם ליוזמה של מנהלי המותגים שלנו, רועי (שפגשתם) ועדי (שעוד תפגשו), בהמשך לשרשור הזה, בעקבותיה התארגנו ממש מהר להציע לגולשי קארספורום הצעה חריגה. מבצע למכוניות רגע לפני שחולפת שנה. שלכם, צוות לובינסקי
הודעה אחרונה מאת dr6633, -
-
אתחיל בתודה. תודה לסיטי קאר וקארספורום על היוזמה המגניבה הזאת, ותודה לכם על שבחרתם בי כראוי לעלות לגמר והצבעתם עבורי. בא בחור פשוט וצנוע וקיבל לידיו מרצדס CLA ל-5 שעות ועכשיו הוא רק בא לספר איך היה בצורה הכי שטחית וממוצעת שיש. כך שאל תצפו לסקירה מקצועית על סוג הפלסטיק בדשבורד או על התנהגות הרכב באייפקס. איסוף הרכב היה מלב בני ברק, פעם ראשונה שנאלצתי לנהוג שם ולחנות שם. מכיוון שחניתי די רחוק והייתה הליכה די ארוכה ברגל לסניף עצמו, הרגשתי ממש בחו"ל. הכל הרגיש לי זר לגמרי. כשהגעתי לסניף מיד קיבל אותי בחור נחמד (ששכחתי את שמו לצערי), החתים אותי על חוזה ויצא איתי לרכב להסביר לי על פעולות בסיסיות. לאחר כמה דקות, קדימה לפקקים של הבוקר. אז כאמור הכלה הייתה מרצדס CLA …
הודעה אחרונה מאת tzvipper, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 25 תגובות
- 4.5 אלף צפיות
האם יש יתרון לרכב שמגיע עם גלגל חלופי בגודל מלא? הרי גם ככה מחליפים והולכים לפנצ'ריה לתקן...
הודעה אחרונה מאת shaulc, -
-
- 5 תגובות
- 2 אלף צפיות
לאחרונה שמתי לב, שבכל יציאה מעט מהירה ממצב עמידה כגון הנעה ברמזור ירוק וכדו', הצמיגים חורקים כביכול מדובר ברכב ספורט שמגיע מ-0 ל-100 ב-5 שניות. זה נראה לי מוזר, בדקתי את עומק החריצים והם תקינים לחלוטין! 100 % כמו שצריך להיות. גם לחץ האוויר תקין! בנוסף, בכל נדנוד של הרכב, נניח כשאני יושב בפנים ומנענע את הגוף (ששוקל מעט יותר מהנורמה) בחזקה, האוטו חורק. מה זה יכול להיות? והאם יש קשר בין 2 הדברים הנ"ל?
הודעה אחרונה מאת חן ג., -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 20 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
לפני כחצי שנה רכשתי סיאט איביזה שנת 2003, ( http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?558345-%D7%A9%D7%A8%D7%A9%D7%95%D7%A8-%D7%94%D7%AA%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%95%D7%AA-%D7%95%D7%A9%D7%99%D7%95%D7%A4%D7%95%D7%A5-%D7%A7%D7%9C-%D7%A1%D7%99%D7%90%D7%98-%D7%90%D7%99%D7%91%D7%99%D7%96%D7%94-2003-%D7%95%D7%99%D7%A9-%D7%92%D7%9D-%D7%AA%D7%9E%D7%95%D7%A0%D7%95%D7%AA/page2&highlight=%D7%A1%D7%99%D7%90%D7%98+%D7%90%D7%99%D7%91%D7%99%D7%96%D7%94+2003), בכל מקרה הרכב המדובר נקנה עם קצת פחות מ 174000 קילומטר בשעון. היום עומד על 187000 פחות או יותר. קצת רקע הרכב ידני נפח 1.4, הדגם עם ה75 כ"ס. הרכב יד 5, אומנם היה אצל הבעלים הקודם 7.5 שנים, היה מטפל בו באופן קבוע במוסך מורשה,…
הודעה אחרונה מאת OranKimhi, -
-
- 42 תגובות
- 10.1 אלף צפיות
שלום לחברי הפורום, התחדשתי לפני 3 חודשים בסיאט איביזה רפרנס עם צמיגי הנקוק OPTIMO K415 במידה 185/60R15 וקוד עומס ומהירות 84H. אמנם האיביזה לא מוצלחת בבידוד רעשים, אבל נראה לי שחלק ניכר מהרעש הוא מהצמיגים ושעם החלפתם אוכל להקטין אותו משמעותית. שמתי לב שבכל פעם שאני נוסע על משטחי כביש חדשים הרעש כמעט ונעלם. הבעיה שלי היא שאין לי מושג איזה צמיג נחשב לשקט יותר מה-הנקוק האלו. מבדיקה באתר של הנקוק הצמיגים האלו מדורגים ב-69dB. שזה נחשב לשקט יחסית. אבל ממה שהבנתי, מדובר ברעש חיצוני ושחלק מהיצרניות מתעלות את הרעש לתוך הרכב כדי להקטין אותו בחוץ, לכן אני לא בטוח שהציון הזה עוזר לי בבחירת הצמיג. קראתי גם ביקורות ותוצאות מבחנים ב tyrereviews.co.uk אך לא הצלחתי להגיע למס…
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
פולו 1.4 2011 1 2
מאת yovel1500- 16 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
אהלן חברה,אני חדש כאן בפורום הייתי בפורומים אחרים צברתי די הרבה ידע והבנתי שכאן יש אנשים מקצועיים ולכן כדיי לקבל ייעוץ מקצועי עד כמה שאפשר ולהרחיב את האופקים בנושא שאני כל כך אוהב חשבתי שהגיע הזמן להיכנס לליגה של הגדולים אז לפני כמה חודשים קניתי פולו 1.4 DSG נהניתי ממנו רכב מצויין חסכוני בדלק,אין תלונות. אבל כשפתחתי את המכסה מנוע ראיתי את כל התא של המנוע מאובק מאוד,דבר שהעיד על זה שהרכב נסע בשטח ושמתי לב לכמה דברים: הרכב די קופצני ובבאמפרים ממש מרגישים את הקפיצה כל בור קטן בכביש מורגש ואצל אח שלי שמחזיק איביזה עם צמיג בחתך נמוך מאוד (35/40) ההרגשה פחות או יותר דומה,משהו שלא אמור לקרות בפולו עם חתך רגיל,למיטב ידיעתי,בנוסף שומעים צלילי חריקה כאשר נכנסים לאוטו והוא קצ…
הודעה אחרונה מאת mishka.p, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
החלטתי שאני רוצה להיות מהנדס רכב (לא מכונות) ולאחר קריאה וסריקה ברשת עלו לי כמה שאלות שאשמח אם למישהו כאן יש תשובה הידע המקדים הנדרש הוא obvious. האם ניתן ללמוד פיזיקה, כימיה והשלמת מתמטיקה במסגרת "מכינה" בלימודים בחו"ל? האם ידוע לכם על מדינה/אוניברסיטה מומלצת ללימודים אלו? מעבר לכך, מה עליי לעשות בשביל להתחיל לסובב את הגלגלים ולהזיז עניינים לקידום המטרה? תודה רבה לכם חברים
הודעה אחרונה מאת sperial, -
- 3 תגובות
- 849 צפיות
שבת שלום, התחדשתי בשברולט ספארק חדשה, קצת מציק לי שאין משענת יד והתחלתי להתעניין בהתקנת אחת כזו, מבירורים קלים שעשיתי לא מצאתי משענת מקורית אלא אוניברסלית אבל דורשת התקנה עם קידוחים בפלסטיקה, ועכשיו השאלה: האם כדאי לי לפגוע בפלסטיקה המקורית ע"י הקידוחים? האם זה מרשם לרעשי קרקושים למיניהם? יש לציין כי אני יכול לחיות גם בלי משענת יד אבל זה פשוט עניין של נוחות. תודה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת koko532, -
מה יותר נכון לרכב ידני (סיטרואן קקטוס 1.2 אטמ')? טורים נמוכים מידי או טורים גבוה מידי 1 2
מאת booki222-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 20 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
למשל שאני בעליה עם הקקטוס שלי, אין לרכב יותר מידי כח ואני מוצא את עצמי כל שנייה מעלה ומוריד הילוך. השאיפה היא כמובן לא להזיק לרכב. השאלה היא האם עדיף בהילוך נמוך עם עם טורים גבוהים או הילוך גבוה במצב שפחות סוחב ועם טורים ממש נמוכים. :
הודעה אחרונה מאת falou, -
-
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום חברים (מקווה שזה פורום מתאים, לא הצלחתי להחליט איפה לפתוח את הנושא), הרכב שיש לי כיום הוא ניסאן טידה 2009 5 דלתות, שאבא שלי קנה בבאדג'ט לפני 3.5 שנים. הוא קנה את הרכב בזול, כאשר אני גיליתי בדיעבד שהרכב עבר תאונה. אני מניח שהוא הסתכל על המסמכים שהם הציגו לו, אבל הוא לא לקח כלום מהם. בזמן שהרכב היה אצלי לא קרה לו כלום והוא במצב מעולה מבחינה מכנית (גיר, מנוע וכו') כאשר ניסיתי למכור את הרכב לפני שנתיים הגעתי פעמיים עם קונה למוסך. הקונה הראשון אמר שהוא היה סוחר רכב בעברו, העמיד את הרכב מעל הבור והסתכל בעצמו על השלדה מלמטה והיה מרוצה. העסקה לא התבצעה בגלל פערי מחירים. הקונה השני לקח את הרכב למוסך, שם הסתכלו גם מלמטה וגם פתחו את מכסה המנוע, ואמרו שהייתה תאונה ו…
הודעה אחרונה מאת A_lex, -
-
- אחראי פורום
- 32 תגובות
- 6.4 אלף צפיות
שיטפו את עיניכם במתיחת הפנים לנושאת דגל האפרוריות. (במקרה (או שבכוונה) היא מוצגת בצבע זה. מה חדש? פנסי לד חדשים, עיצוב חדש לפרונט , עוד שלושה צבעים חדשים (בעולם לפחות). מערכות בטיחות אקטיביות תוצרת טויוטה, ולפחות מהידיעה עליה התבססתי אין בשורה בתחום ההינע. קרדיט לNCS
הודעה אחרונה מאת Life_SyStem, -
-
אני רק מניח את זה כאן : אחרי 13,000 ק"מ התחיל רעש מתכתי קטן,היום עברתי נסיעת מבחן עם הבוחן,הוזמן סט חדש. המשך שבוע נעים לכולם
הודעה אחרונה מאת Kayben,
-
מי מחובר 50 משתמשים רשומים, 5 אנונימיים, 187 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- yahaga
- נולד לליסינג
- אהרן ג
- מיץ פטל
- פינדר
- Ron Poh
- orankohn
- pooh-bear
- שביט
- Rongaflugen
- yoav911gt2
- flytomars