Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3668 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשעות היום האוטו שלי רותח והמזגן לא הכי חזק שיש ובפועל צריך לחכות בערך 10-15 דקות לקירור הולם.

אני מאוד מתעניין במערכת מאובטחת מוחכת וכו שאני יכול דרך הסמרטפון להניע ולהדליק מזגן.

כמובן שהמערכת תיהיה בטוחה למקרי קיצון כמו התחממות מנוע וכו'

הרכב שלי מונדאו 2011 אוטומט 2.3.

אם יש פתרון יותר מאשמח לשמוע עליו.

ומה בכלל בעניין החוקיות של הדבר?

תודה.

פורסם

אצלי במונדאו אני פשוט פותח את כל החלונות מרחוק בעזרת השלט. עד שאני מגיע לאוטו הוא אמנם עדיין חם אבל לא רותח,וממש נסבל.

Ford Mondeo 2.0T + Bluefin Remap - נמכרה

Infiniti G37 2013

פורסם

עדיף להשקיע בכיסוי לרכב שמגן מפני השמש מחומר מבודד, הוא שומר על טמפרטורה תקינה בתא הנוסעים לאורך כל היום ושומר על הריפוד והדשבורד.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

קיים בדגמי קאדילק החדשים.

בכל מקרה כדי לשלב הילוך ולנסוע יש להפעיל הקודן, כך שלדעתי זה פתרון בטיחותי וחוקי.

מבחינת נצילות אנרגיה הפתרון העדיף הוא כמובן פתיחת החלונות.

אם הרכב עמד בשמש הטמפ בפנים יכולה להגיע ל-80 מעלות צלזיוס.

עדיף לפתוח החלונות ולתת לחום להשתחרר (הטמפ תרד לכ-30 מעלות) ואז להפעיל את המזגן.

בהתנעה מרחוק ללא פתיחת חלונות, המזגן מתחיל לקרר אוטו שנמצא ב-80 מעלות, גם אם תפעיל מרחוק עדיין תיכנס לאוטו רותח.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

איזה הבדל ירגיש אדם שהחלונות שלו מושחרים אבל השמשות (קדמית ואחורית) חשופות והרכב הוא רכב גדול החשוף ועומד תחת השמש לאורך זמן מה? שום דבר.

השחרה טובה בזמן הנסיעה לנוסעים ותוך כדי הנסיעה עם מזגן דלוק.

השחרה לא תפחית חימום ישיר מהשמשה הקדמית כמו כיסוי לדש בורד וכו', הרכב יספוג את החום גם ככה מהחלונות הקדמיים והשמשה הקדמית ואחורית, מדובר על מונדאו, השמשות גדולות מאוד.

כפי שהמליצו, קודם כל, מומלץ לבצע בדיקת מזגן באופן כללי, האם יש גז בכמות הנכונה? ועד כמה הוא מקרר?

במידה וישנה בעיה כזאת או אחרת, טפל בה, עשה וואקום ומילוי מחדש לפי הכמות הנדרשת.

החלף פילטר מזגן גם כן, יעזור לך לדחוף יותר אוויר (ייתכן ולא החלפת מזה זמן מה).

השתדל לחנות את הרכב במקום מוצל ככל האפשר, לעיתים יש כאלו מקומות.

הפתרון הנכון כפי שהמליצו... זה פשוט לפתוח את כל החלונות, כפי שגם אני עושה כשהרכב חונה תחת השמש, אין ברירה.

• תוכן חדש...