Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

בחיפוש,במחסן נתקלתי בהתקן הבא

image.thumb.jpeg.eb21243fc8d4acea316566109febec92.jpeg

מדובר במגבה (ג'ק) המונח מתחת לרכב ומנופח על ידי גזים מהמפלט.

מישהו השתמש בהתקן כזה? ראה אותו בפעולה?

הדבר הזה נמצא במחסן הרבה שנים, האריזה המקורית התקלרלה והושלכה, ומעולם לא עלה בדעתי להשתמש בו. אבל אולי למישנו ניסיון או דיעה אחרת.

image.jpeg

• מעניין 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ראיתי כמה סרטונים ביוטיוב של טיפולי חצר שמשתמשים בו להרמת הרכב ואז שמים בוקים מתחת. כמובן שאין להשאירו כתומך לבד ברכב אבל נראה סה"כ שעושה את העבודה.

פורסם

מעניין אם זה יהיה יעיל על רכבים מודרניים, גם על אלו עם מנועים קטנים יותר, ואחרי שלל תקנות הפליטה החדשות- אם הייתי צריך לנחש, הייתי מנחש שזה מתוכנן לעבוד על גז בצפיפות מסויימת, ובלחץ מסויים- שלא בטוח שקיים ברכבים של היום. מעניין זה הצעצוע הזה. 

עד היום כל מה שראיתי בהקשר הזה היה חיבור האגזוז בפורמט של מטהר אוויר לנהג, אבל אלו לא היו מקרים של טיפול ברכב. יותר כמו טיפול בנהג. הטיפול האחרון שיצטרך.

מוכרים מוצרים דומים גם היום באמאזון.

• מצחיק 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אגב, מה מנגנון עצירת הניפוח? שסתום? חנק המנוע?

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

שסתום שחרור לחץ (שכ"א), אני מניח, שמופעל כשהמיכל מגיע למקסימום לחץ פנימי מוגדר. לפחות אני מקווה שזה קיים - זה לא מופיע בתיאור המוצר באמאזון. 

מצד שני שסתום שכזה יקבל מידע מזוייף בשעת העבודה, כשמשקל הרכב יושב עליו. אלא אם תוכנן לזה... 

ספריאל, תפתח, תפעיל, תחזור עם חוויות. יותר פשוט. מקסימום תכניס את זה לציוד הרשמי והסטנדרטי שלך או שתוציא אזהרת מסע שלא לגעת באחד כזה משנות ה (הכנס שנת יצור כאן). בכל מקרה רק מהפתיחה שלו אתה תראה איך זה בנוי, מתחבר, עובד. חיבורים וכו. אמור להיות מצוייר עליו גם ההוראות, כמו שמצוייר עליו דברים אחרים שרואים בתמונה. 

אני לא ממליץ להכניס ענתיקה כזו לשימוש, שיהיה ברור. לך תדע מה עבר על החומר ואיך הוא שרד את כל השנים האלו. 

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

היה אצלי כזה/דומה בשנות ה90  לשימוש ברכבים שהשתתפו במירוצי עפר, זה היה נוח להרים רכב כשאין אחיזה טובה של ג׳ק רגיל בקרקע.

שימש גם על מנת לחלץ רכבים ששקעו בחול ופעם אחת על מנת להפוך חזרה רכב שהתהפך על צידו.

לא מומלץ לצורך עבודה רציפה ללא תמיכה קבועה (בוקים או דומה) .

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
לפני 3 שעות, sperial כתב:

ומעולם לא עלה בדעתי להשתמש בו

כך כתבתי בהתחלה. מוצר ישן שאיני יודע מה מקורו - אני חושד שהגיע עם ה_SX4 ב-2010, אבל לא בטוח - נראה שמקומו באשפה.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...