Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רעש דרך בספארק החדשה + פתרון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3635 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אם קניתם ספארק חדשה המידע הבא רלוונטי בדיוק לכם:

מזה כמעט שבוע שאני אם הספארק החדשה ובשבילי האוטו פשוט מושלם פרט ל..:

הפריע לי מאוד שיש רעש של ויברציות מהחלק האחורי של הרכב וזה בעיקר אם נוסעים על כביש מקורצף/פסי רכבת/וכיוצא בזה.

אתמול החלטתי שדי! היות ואני מאוד סובל מרעשי דרך הזעקתי את אחי הקטן ממני לנסיעת מבחן מתוך תקוה שיאתר את מקור הרעש בנסיעה תוך כדי שהוא יושב מאוחר וקשוב לכל רעש, הרעש הסורר מין חיכוך כזה של פח בפלסטיק, לפני הנסיעה פרקתי מהרכב את כל ציוד הגלגל הרזרבי כולל משולש,גלגל וכ'ו ונשארתי עם תא מטען ריק ע"מ לשלול רעש ממקור זה והתחלנו נסיעה, היות ואני גר בירושלים אז ישר עליתי על מפגש עם פסי הרכבת הקלה והופ! הרעש הסורר התעורר, נעצרנו, חזרנו לבית והחזרנו את כל הציוד הנפרק חזרה ואלו הם המסקנות של מקור הרעש שאותר וזה תקף לכל ספארק חדשה (גם בספארק של נסיעת המבחן צצה התופעה):

מקור הרעש: חיכוך של מסגרת לוחית הרישוי + הלוחית עצמה בפח הרכב (ניתן לשמוע גם בעת סגירת תא המטען)

פתרון: חציצה בין לוחית הרישוי והמסגרת לפח הרכב.

אופן ביצוע: (כך אני עשיתי) הוצאתי את לוחית הרישוי כשהיא בתוך המסגרת ע"י שחרור 2 ברגים,חתכתי ספוג לרצועות דקות ורפדתי את האחוריים של הלוחית + ספוג דק מאוד בין פח הלוחית למסגרת מאחור.

הברגתי בלחץ חזרה את הלוחית לפח הרכב כאשר הספוג בניהם נתמך ע"י דבק דו צדדי (שלא יפול בעת ההברגה) ואז ההברגה בלחץ עושה את העבודה במקום הדבק, לאחר חיזוקי ההברגה חתכתי בעדינות עם סכין יפני את השאריות שבכל זאת צצו מסביב והתוצאה פשות מושלמת!

רעשי פתיחה וסגירה נקיים מהרעש המטריד, נסיעה חלקה גם בעת מעבר על פסי רכבת או כביש מקורצף.

מקווה שעזרתי.

עריכה אחרונה על ידי koko532
פורסם

האמת שגם ברכב המבחן שאני לקחתי לא שמתי לב למשהו חריג

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מכיר טוב את הרעש מסוניק במשפחה, אי אפשר לפספס כשסוגרים תא מטען.. אבל, בנסיעה לא נתקלתי כלל ברעש.

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

BYD Dolphin 2024 Design 2024-Unknown

BYD Atto 3 2024 Design 2024-Unknown

פורסם

זה נטו עניין של התקנה ולא קשור לרכב. לפעמים מתקינים משאירים את לוחית הזיהוי עם ברגי פח שמשתחררים תוך כדי נסיעה. אז מתחילים רעשים וצירצורים.

פורסם

במקרה שלי הברגים היו טובים ומהודקים היטב רק הרעש של הפלסטיק של המסגרת שבא במגע עם הפח יצר רעש של זמזומים למיניהם בתני כביש מסוימים אבל בעיה זו נפתרה בקלות.

פורסם

אני חושב שזה יכול לקרות בכל רכב שבו הלוחית מותקנת על פח/תא מטען ולא רק בספארק לצורך העניין. ופחות על רכב שבו הלוחית מותקנת למטה בפגוש שהוא מפלסטיק

ולצערי גם אני מסוג האנשים שכל רעש קטן/קרקוש בנסיעה מטריף אותי

פורסם

זה לא קשור לרכב עצמו, אלא למי שמתקין את הלוחיות רישוי.

יכול להיות שעשו לך התקנה לא תקינה וזה לא קשור לשאר הרכבים.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...