Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תאונת חניה - מה יקרה עכשיו?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3651 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הדף שנתת לו שווה לו הרבה יותר מאלף שקל.

אם הבחור נתנייתי יש לו עכשיו קארט בלאנש לקבל על הרכב מחירון (שובר אותו עם טרקטור, יש לו הודאה שלך, לך אין תמונת או עדים מהזירה)

תתכונן נפשית לכל שטות שיכולה לצוץ, תתקין גם אפליקציה להקלטת שיחות.

תדע שיש אנשים כאלה, מקווה שהוא טיפה יותר הגון.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

והכי חשוב - תסלח לעצמך. אף אחד לא נולד "מומחה" לדברים האלה. היית בלחץ שזה מצב נורמלי לחלוטין בנסיבות האלה. יש דברים הרבה יותר גרועים בהקשרים האלה. חכמים ממני אמרו ש"מטעויות לומדים".

בסופו של דבר - לא קרה כלום. יש סיכוי גדול שתפול על אדם הגון (שרק נסע על רכב חברה ורצה להבטיח שיצא נקי מהסיפור ובצדק). אני עוד מאמין שטבע האדם טוב מסידו.

בשורות טובות ותחזיר את החיוך לפנים.

פורסם

גם אם הכל יתנפח ויגדל, לא קרה שום דבר והעולם לא ימות מחר ידידי.

קודם כל, אתה מבוטח. גם אם חתמת על הודאה או לא, יש לך ביטוח, ושינסו להתנער כמה שהם רוצים.

אין לך נסיון בתחום, היית בלחץ, מבוהל מפוחד והגיע אדם מבוגר ממך והפעיל עלייך לחצים, קל מאוד לוהכיח את זה משנות הנהיגה שלו והגיל שלו לעומת שלך וכמובן, כמות התביעות שלך מול שלו.

בבירור מדובר על אדם צעיר שלא התעסק בתאונה כל חיו, נפל עליו המקרה, לא קרה שום דבר.

אתה מבוטח, תהיה מבוטח ויש לך ביטוח וגם אם הבן אדם ימציא נזק של 100,000 שקלים? יש לך השתתפות עצמית ובית המשפט שיזמנו אותך אליו להעיד אם צריך במידה ו ועורכי דין.

כפי שהמליצו לך, פנה לסוכן הביטוח, ספר את כל המקרה, תן להם לעבוד, סביר להניח שאותו אדם כבר פנה אלייהם.

להבא, עשה לך מנגנון לא לשכוח דברים חשובים, יש טיוטות באינטרנט לגבי תאונות, אילו פרטים צריך לקחת מה לעשות, הכל רשום.

שווה לשמור את הדף הזה בתא הפפות וכו'.

כמו כן, הטרנד כיום שמאוד מאוד מומלץ, תשקיע כמה מאות שקלים למצלמת רכב ( כדאי גם אחורית על הדרך) ובהשקעה הזאת, במידה ואתה לא אשם, המצלמות האלו יכולות לחסוך לך השתתפות עצמית במידה ואתה צודק וחף מפשע בכל דבר.

פורסם
ידידי, יש לפניקס הסבר כללי כיצד כדאי לנהוג במקרה של תאונה, עם הסברים.

http://www.fnx.co.il/insurance/car-insurance/service/what-to-do-in-case-of-car-accident.aspx

מתוך הקישור:

כמובן שאסור לחתום על שום מסמך המהווה הודאה באשמה, גם אם על פניו נראה שאתם האשמים......ובכל זאת, אם הנהג השני הסכים להודות באשמתו, יש להכין תיאור קצר של האירוע ולבקש שיחתום עליו.

ומה קורה אם שני הנהגים מבוטחים בפניקס?:shock:

פותח השרשור, חזור למרכז ביג ובדוק אם יש מצלמת אבטחה מכוונת למקום שבו חנית ואם יש צילום של התאונה. במידה וכן נסה לקבל עותק של הצילום.

מצטרף להמלצה על התקנת מצלמות נסיעה ברכב שלך.

פורסם

אם מדובר ברכב ליסינג,הם יהיו חייבים להודיע לביטוח שלהם,הביטוח שלהם יצור עם הסוכן שלך קשר אחרי בדיקת שמאי שלהם.

יתנו מחיר ותחליט אם אתה משלם השתתפות עצמית או משלם עצמאית.

Sent from my G7-L01 using Tapatalk

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם
גם כשאני אשם?

אני עמדתי לידו והסתכלתי וככה גם למדתי איך אמורים לנהוג במצב של תאונה.

הוא הבין וקלט שמדובר בבן אדם שאף פעם לא עבר דבר כזה, ושלא יודע מה אמורים לעשות.

שאלתי כמה פעמיים "מה יקרה עכשיו, ומה אנחנו אמורים לעשות"

אז הוא אמר שעכשיו צריך להחליף פרטים (רק שהוא לא נתן לי פרטים, אלא לקח את שלי, שיערתי כי אני הפוגע)

ובצד השני כמו שתיארתי הוא ניסח את אותו מכתב ואני חתמתי (למה שלא אחתום אם אני אשם?)

אם כבר אני חושב שהטעות הקריטית שלי היא שלא צילמתי את הנזק.

אבל אני רוצה להאמין שהוא לא ינסה "להלביש" לי איזה משהו שלא באמת קרה.

כי אחרי הכל קרה נזק, הוא כתב בדופן שמאל ליד גלגל שמאל, ורואים שיש שם מכה של מעיכה קטנה.

כרגע אני לומד מכל תשובה ומכל מה שתענו לי.

אני לא אוהב להיות במצב שאני לא שולט בעניינים ואני צריך להמתין לשיחת טלפון ממנו, אבל מה יש לעשות. אם ככה זה אז ככה זה.

ראשית, אתה לא אמור לחתום על הודאה אבל במקרה ברור כמו שלך, זה מתבקש ואין טעם לטרטר את הבחור שפגעת בו. למרות שזאת אשמתך כמו שאתה מודה, ברגע שחתמת על אשמה, הוא יכול להפיל עליך כל פגיעה שהוא רוצה ברכב, גם כזו שלא נגרמה באשמתך, ובעיקר שלא צילמת, אז לך תתווכח ותוכיח. להבא, אתה לא אמור לחתום על שום הודאה באשמה ולא לחתום על שום מסמך. שנית, בתיאוריה לומדים מה עושים במקרה של תאונה ואתה אמור לדעת את זה. מחליפים פרטי ביטוח ונהגים וזהו. לא חותמים על כלום. אתה מוסר לו את הפרטים שלך והוא צריך למסור לך את הפרטים שלו ושחברות הביטוח יתקוטטו ביניהן. בשביל זה אנחנו משלמים להם. מומלץ כמובן לצלם את הפגיעות, ואת הזירה

פורסם (נערך)

כמו שכבר אמרו לא חותמים על כלום! אבל חתמת אז כבר מאוחר אבל שום אסון לא נראה לי שיקרה.

בנוגע לביטוח - את חברת הביטוח לא ממש מעניין אם הייתה תאונת פח ומי אשם בה (ואין לך מה להילחץ שיעלו את המחיר בשנים הבאות) אלא מעניין אותה אם יוצא כסף מכיסה או לא, אם יוצא כסף מכיסה בגין תביעה (או שאתה תובע את הפוליסה שלך או שהוא תובע) משמע אתה מפסיד את "הנחת היעדר תביעות" למשך 3 שנים.

גם אם הוא יתבע את הפוליסה שלך אתה תמיד יכול לשלם עצמאית את הנזק ולהישאר נקי מבחינת תביעות או שתסתדרו בניכם.

לפי פרטי המקרה ולפי סכום הנזק המשוער (אם אכן כך) אז גם ככה זה פחות מההשתתפות העצמית ולכן תביעה לא תהיה ותישאר נקי כי הכל יצא מכיסך.

והכי חשוב - אל תילחץ! תאונות קורות ,קרו,ולצערי עוד יקרו ורצוי שזה יסתיים רק בנזקי רכוש.

עריכה אחרונה על ידי koko532
פורסם

לא צריך להלחץ. כתבת במדוייק איפה מוקד הנזק.

לא סביר שהוא ילך ויגרום עוד נזק בכוונה באותו מקום בדיוק בשביל שתשלם יותר. מה יצא לו מזה? כלום.

במקרה הזה על פניו נראה שזו אשמתך המלאה (אם מישהי עוד צפרה לך מספר פעמים, אז כנראה שהוא עמד שם מזמן), ומוקד הנזק קטן ומוגדר.

לכן, ככל הנראה לא נגרם שום נזק מחתימתך על ההודאה ומכך שלא צילמת.

בכלל כעיקרון, אתה לא חייב למסור לו את פרטי ביטוח צד ג' שלך, אתה יכול להחליט שאתה משלם לבד. אם כבר יש לו והוא פנה, אתה עדיין יכול לא להפעיל את הביטוח.

פורסם

חוץ מכל מה שאמרו עניין האחריות לתאונה הוא מורכב ביותר. מצד אחד האשמה אוטומטית היא של הנהג שנסע לאחור. מצד שני במגרשי חניה האשמה יכולה להתחלק במקרה שהרכב הנפגע היה בתנועה ולא בעצירה מוחלטת בעת הפגיעה.

זו הסיבה שלא חותמים על שום דבר, אתה שללת מחברת הביטוח את האפשרות להתגונן ולהגיע להסדר פשרה.

במקרה הגרוע תיאלץ לשלם את מלוא ההשתפות העצמית והפרמיה תגדל, זה הדבר הגרוע ביותר שיקרה, קח הכל בפרופורציה.

במקרה הטוב יותר - רוב הסיכויים שעלות התיקון תהיה קטנה מ-3000 ש"ח ותשלם אותם מבלי לערב את הביטוח. זכותך לעשות זאת.

תתעודד! ותתקין חיישני רוורס... כבר ראיתי בפחות מ-200 ש"ח כולל התקנה.. :wink:

Live fast, die young - leave a better looking corpse

פורסם (נערך)

תמיד אתה יכול ללכת לבית משפט ( כמובן אם מדובר בנוכל) ולהגיד שהפעילו עליך לחץ ואתה אדם נכה ולכן חתמת על המסמך.

תוסיף לזה שהו סירב לתת לך פריטים.

במצב כזה כל שופט יתייחס למסמך כזה כסחיטה.

עריכה אחרונה על ידי shaulc
פורסם

מה בית משפט? איזה בית משפט?

הבנאדם נסע לאחור. הרכב הנפגע ככל הנראה עמד במקום כי צפרה לו מספר פעמים נהגת אחרת שצפתה את הפגיעה.

אשמתו ב-100%. מה יש לגשת לבית משפט?

פורסם

פותח"ש כותב שהנפגע הולך לפנות לשמאי - רק מחיר השמאי וירידת הערך תעלה יותר מ 1,000 ש"ח

וזה עוד לפני עלות התיקון.

נשמע שלנפגע אין שום רצון להתעסק בזה ולכן הוא לקח מיד את פרטי הביטוח ולא רצה אפילו את

הטלפון שלך - מדובר ברכב של העסק; ככל הניראה הוא רוצה לבוא ל"בעל הבית" ולומר לו שנכנסו בו

והנה בבקשה טופס הודאה באשמה של הפוגע ופרטי הביטוח. מכאן והלאה הנהג ה"נפגע" יכול לשכוח מהמקרה.

פורסם (נערך)
מה בית משפט? איזה בית משפט?

הבנאדם נסע לאחור. הרכב הנפגע ככל הנראה עמד במקום כי צפרה לו מספר פעמים נהגת אחרת שצפתה את הפגיעה.

אשמתו ב-100%. מה יש לגשת לבית משפט?

התכוונתי במקרה שמדובר בנוכל שמנסה להלביש עליו תיק.

זה שהוא אשם לא אומר שהוא לא יכול לבל פרטים ואפשר לעבוד עליו.

ד"א גם נאשמים ברצח מצליחים להוכיח שהודו כי הופעל עלהם לחץ ואז העדות שהם חתומים עליה לא שווה כלום, לכן לדעתי אין שום חשיבות לדף כזה שאתה מודה באשמה במצב של לחץ, תמיד תוכל לטעון לסחיטה.

עריכה אחרונה על ידי shaulc
פורסם

בסדר חברים, די להפחיד אותו. הבחור נסע לאחור, טעה.. נכנס ברכב ובסהכ הודה באשמה.

זה בדיוק כמו שיש עדים ואנשים מגיעים לחברת הביטוח להודות באשמה, וזה קורה המון.

למה לא להודות באשמה אם יש עדים ואחר כך לצפות לתביעה כזאת או אחרת כנגדתך על נזקים והוצאות אחרות (ויש כאלו והייתי בכזאת כבר).

בסהכ תאונה ראשונה, ישלם השתתפות עצמית... יתקין מצלמה/ות ברכב !!! זה הכי חשוב וחיישני רוורס ב 200 שקלים ובזה נגמר הסיפור.

להבא, הוא ידפיס טופס מסודר של מה לעשות בעת התאונה וישמור עט ומחברת קטנה ברכב וזה הכל, נגמר.

יש קצת פרופורציות בחיים.

פורסם
בסדר חברים, די להפחיד אותו. הבחור נסע לאחור, טעה.. נכנס ברכב ובסהכ הודה באשמה.

זה בדיוק כמו שיש עדים ואנשים מגיעים לחברת הביטוח להודות באשמה, וזה קורה המון.

למה לא להודות באשמה אם יש עדים ואחר כך לצפות לתביעה כזאת או אחרת כנגדתך על נזקים והוצאות אחרות (ויש כאלו והייתי בכזאת כבר).

בסהכ תאונה ראשונה, ישלם השתתפות עצמית... יתקין מצלמה/ות ברכב !!! זה הכי חשוב וחיישני רוורס ב 200 שקלים ובזה נגמר הסיפור.

להבא, הוא ידפיס טופס מסודר של מה לעשות בעת התאונה וישמור עט ומחברת קטנה ברכב וזה הכל, נגמר.

יש קצת פרופורציות בחיים.

להפך מנסים להרגיע אותו , באמת לא קרה כלום.

• תוכן חדש...