Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש להקטין רעש צמיגים 185/60R15 84H

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3654 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נשמע שהפתרון הוא לא בלחץ האוויר אלא בהחלפת הצמיגים או בשיפור בידוד הרעשים, אבל לפני כן רק כדי לוודא:

האם הלחץ שמילאת היה לחץ קר? אחרי נסיעה (אפילו יחסית קצרה) לתחנה, הצמיגים עשויים להתחמם וצריך לנפח בהם לחץ גבוה יותר ב-5-10%. ייתכן שהלחץ שמילאת היה חסר, שכן הלחץ שממליץ היצרן הוא לחץ קר.

אם גם זה לא עובד, נסה למלא עוד 2PSIg עוד כשהצמיג קר. כלומר, 2PSIg יותר מדי.

אם כלום לא עוזר - הבעיה בצמיג עצמו, ויש צמיגים "בעייתיים" כאלו.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
נשמע שהפתרון הוא לא בלחץ האוויר אלא בהחלפת הצמיגים או בשיפור בידוד הרעשים, אבל לפני כן רק כדי לוודא:

האם הלחץ שמילאת היה לחץ קר? אחרי נסיעה (אפילו יחסית קצרה) לתחנה, הצמיגים עשויים להתחמם וצריך לנפח בהם לחץ גבוה יותר ב-5-10%. ייתכן שהלחץ שמילאת היה חסר, שכן הלחץ שממליץ היצרן הוא לחץ קר.

אם גם זה לא עובד, נסה למלא עוד 2PSIg עוד כשהצמיג קר. כלומר, 2PSIg יותר מדי.

אם כלום לא עוזר - הבעיה בצמיג עצמו, ויש צמיגים "בעייתיים" כאלו.

דווקא היום המשאבה בתחנה שצמודה לבית שלי היתה לא תקינה. אז מילאתי בתחנה הבאה, אבל זה היה כבר אחרי 20 דקות נסיעה. אבל בפקקים שחבל על הזמן, בקושי 10-15 קמ״ש.

אני אנסה לבדוק שוב מחר בבוקר אבל בינתיים זה מה היה לי.

מה שכן מעניין אותי זה

א. האם האבחנה שלי לגבי שני סוגי הרעשים נכונה ?

ב. מה בדיוק בתיאורים שלי גורם לך להבין שהבעיה היא אכן הצמיג ? מה זה אומר צמיג ״בעייתי״ מהבחינה הזו ? ואיך אני יודע שזה לא רק עניין של - זה האוטו וזה או לבודד או להחליף ;)

תודה.

פורסם

הכוונה היא שזה (כנראה, כי לא כל האפשרויות נשללו) פשוט צמיג שעושה הרבה רעש יחסית.

יש כאלה...

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

+1

בהחלט יש צמיגים רועשים משהו..

אני עכשיו הולך לזרוק לפח זוג צמיגי מקסיס בני שנה וחודשיים ( עברו מקדימה 35 אלף קילומטרים ) - נשברתי מהרעשים שהם מפיקים על אספלט פחות טוב. הם נקנו מחוסר ברירה ( אשתי היקרה הרסה צמיג גודייר יחסית חדש בערב יום העצמאות, והרכבתי את מה שהיה במלאי ביפו בגלל המידה הבעייתית שיש לרכב שלי ) היו רועשים מהתחלה, וזה רק החמיר . אתמול המכונאי שעשה סיבוב על הרכב אחרי החלפת בלמים לא האמין שאני נוסע ברעש כזה. הוא היה בטוח שצריך להחזיר את הרכב למוסך ולהחליף מייסבים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)

אתה צריך גם ככה להחליף צמיגים, נכון?

אז יאללה, 1500 ש"ח (ועוד 5% הנחה בעקרון בפניה לנציג בפורום) ואתה מקבל גם מד לחץ אוויר דיגיטלי ותרסיס פאנצ'רים:

http://www.itire.co.il/search.php?searchBy=tier&searchNow=1&widthTire=185&heightTire=60&koterTire=15

* יתכן וניתן למצוא יותר בזול. ובכל מקרה, יש לוודא שהמבצע שם שכולל את המד והספריי עדין בתוקף.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם

לי יש נסיון טוב עם גודייר אקסלנס מבחינת רעש . הקודמים היו קונטיננטל 3 ומורגש שיפור לאחר ההחלפה ובמקרה זה גם הנתון ב DB יותר טוב

פורסם
אתה צריך גם ככה להחליף צמיגים, נכון?

אז יאללה, 1500 ש"ח (ועוד 5% הנחה בעקרון בפניה לנציג בפורום) ואתה מקבל גם מד לחץ אוויר דיגיטלי ותרסיס פאנצ'רים:

http://www.itire.co.il/search.php?searchBy=tier&searchNow=1&widthTire=185&heightTire=60&koterTire=15

* יתכן וניתן למצוא יותר בזול. ובכל מקרה, יש לוודא שהמבצע שם שכולל את המד והספריי עדין בתוקף.

איך פונים לנציג בפורום ?

תודה

פורסם

למה אתה שואל אותנו ולא בהודעה פרטית לנציג?

למה אתה שואל אותנו ולא מתקשר למוקד שלהם לפי הטלפון באתר שלהם?

אם ההנחה קיימת, הנציג יתן לך קוד קופון.

פורסם
למה אתה שואל אותנו ולא בהודעה פרטית לנציג?

למה אתה שואל אותנו ולא מתקשר למוקד שלהם לפי הטלפון באתר שלהם?

אם ההנחה קיימת, הנציג יתן לך קוד קופון.

שאלתי כי שלחתי הודעה ולא קיבלתי תגובה (עד היום בבוקר)

וגם לא ראיתי את הטלפון באתר שלהם, שוב, עד היום בבוקר.

תודה.

פורסם
שאלתי כי שלחתי הודעה ולא קיבלתי תגובה (עד היום בבוקר)

וגם לא ראיתי את הטלפון באתר שלהם, שוב, עד היום בבוקר.

תודה.

אגב, לפי תגובת הנציג, ההנחה לחברי האתר כבר לא קיימת.

חבל מאוד.

פורסם

לא הבנתי, אז הוא הגיב לך או לא?

מספר הטלפון שלהם מופיע בגדול בצד שמאל למעלה באתר שלהם - 1-700-707-227.

בעמ' "צור קשר" שלהם יש גם את המייל של ירון - [email protected]

בכל אופן, לרוב ניתן להשיג את הצמיגים שלהם במחיר יותר זול בצמיגיות (ראה יד2צמיגים).

הימצאות הדגם באתר שלהם אמורה להעיד לכאורה על זמינות במלאי.

• תוכן חדש...