Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3672 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ידעתי שתבואו ותגידו שזו מרצדס לעניים (עד כמה ש-250K זה לעניים), אבל למרות

שאני לא לקוח פוטנציאלי כרגע, החבילה הכוללת די אטרקטיבית וקורצת לי הרבה יותר מרכבים אחרים.

אחרי מספר ימים עם אחת בחו״ל לפני שבועיים (220D), אני יכול לומר שאין מצב שבמחיר שלה הייתי מעדיף אותה על 318 שנמכרת במחיר דומה (מחירון, בפועל פחות), שלא לדבר על 320 שכרגע גם נמכרת במחיר כזה במבצע.

ואני מסכים אתך, 250k זה ממש לא לעניים...

פורסם

יש לי כזאת ומה שיש בתוך המרצדס הזאת מבחינת פנים ואיכות חומרים, אין בהרבה מכוניות אחרות.

והיה לי גם במוו.. הבמוו מבפנים מאזדה 6 לעומת המרצדס.

פורסם
יש לי כזאת ומה שיש בתוך המרצדס הזאת מבחינת פנים ואיכות חומרים, אין בהרבה מכוניות אחרות.

מבחינת איכות חומרים אתה טועה big time הבמוו איכותית יותר אך פחות מצועצעת ומאובזרת בכאילו שופוני, ואני עוד נסעתי במשך שעתיים על cla45 amg... דרך אגב גם את הדגם הבכיר שעליו נהגתי בחיים לא הייתי קונה, במחיר שהוא עולה (450K ומעלה), יש אופציות הרבה יותר טובות.

פורסם

תמיד יצחיק אותי כל מבקרי הרכב בפורום שיש להם "פזם נהיגה" של שעה נהיגה על הרכב וביום יום נוסעים על משפחתומטית ממוצעת ופוסלים רכב שהם לא יכולים להרשות לעצמם. "רציתי מרצדס ולא יכלתי להרשות לעצמי" כן כי לכל ערס ממוצע יש 300 אלף שקל לשים על רכב.

Tesla Model 3 AWD stealth Performance

Lexus GX460 Luxury

פורסם (נערך)

אחד המשפטים היפים שקראתי פה בפורום היה ״האם כדי שאני אוכל להגיד שעזריאלי מכוער אני צריך שיהיה לי גורד שחקים?״

אבל בלי קשר, אני חושב שיש כאן די הרבה מגיבים שיש להם רכב באותו טווח מחיר ושקלו את ה-cla והבינו שהתמורה של ה-cla בעיקר ברמה הבסיסית מאוד נמוכה.

עריכה אחרונה על ידי hdal
פורסם

תמורה נמוכה ברמה הבסיסית?

קודם כל זה מרצדס איפה התמורה הנמוכה?

דבר שני היה לי גם BMW ולכן אני יכול להשוות, מבחינת עיצוב פנים ה-BMW משעממת ברמות וחוץ מ-"אני זקנה" לא משדרת כלום והיה גם לאחי BMW X6 וגם שם אותו הסיפור. נכון שבדור החדש BMW עשו מלא שינויים והאוטו נראה יותר טוב ויותר "חי". אבל להגיד שזה מתעלה על מרצדס? ממש לא. על אוודי אני אפילו לא מתחיל לדבר.

נכון שהמרצדס CLA יקרה והמחיר קצת לא הגיוני אבל מבחינת תמורה? אתה מקבל תמורה יפה מאוד.

כל אלה שרשמו שזה לא מרצדס שיילכו לעשות שיעורי בית. זה מרצדס לכל דבר.

פורסם

בתור אחד שכמעט רכש כזאת אחד הדברים שגרמו לי לא לקנות אותה זה האיכות חומרים בפנים. מבייש את המותג.

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

ניב, מה הבעיה באיכות החומרים? איך זה בא לידי ביטוי?

אני שואל לגמרי ברצינות בתור אחד חסר נסיון בתחום רכבי היוקרה.

פורסם

לא מכיר את האוטו, אבל המראה שלו מעורר את אותה תחושה נדירה יחסית של חיקוי למרות שזה מקורי לגמרי. אם אני מוכרח מרצדס, אני ללא ספק זונח את האוטו הזה לטובת יד שניה נורמלי מאותו מותג. כל פעם שאני רואה אחד והוא נראה מבחוץ כזה צפוף, דחוס ומעצבן למראה, לא יכול שלא להרגיש השתתפות בצער זה שנורא חשוב לו להרשים, אבל לא באמת יכול. ולמען הסר ספק, מדובר בתחושה פרטית מאוד ולא מייצגת כמובן.

פורסם

שב ב-C קלאס ואז תעבור לשבת בCLA. תבין. C זו מרצדס, CLA זה פח אשפה. (בהקצנה בכוונה)

שוב פעם, כאוטו זה אוטו לא רע. משפחתית איכותית עם עיצוב לא רע. אבל הבעיה היא כשמתחילים לעשות ממנה משהו שהוא לא.

ומר orha ו-lesto, אני אישית בודק רכבים כרגע בתקציב הנ"ל ובחיים לא אתקרב ל-CLA. בואו נגיד שלמעט פוזה, עדיף לקנות סופרב חדשה מכל הסיבות בעולם, על פני CLA. וזה גם ממש לא קשור. גם אם אני אתנייד ברכב זול ולא אוכל להרשות לעצמי כזו, אני עדיין יכול לומר מה אני חושב עליה. או שרק לאדון lesto הנכבד שיש תקציב לקנות כזו יש גם את הזכות לבקר את הרכב? איזה שטויות במיץ. אגב אם אינני טועה אדוני מתגורר בארה"ב, נכון? משמע הרכב שם זול משמעותית ממחירו בארץ. כך שאולי גם לך אין את הזכות לבקר את האוטו לפי אותו היגיון?

פורסם
שב ב-C קלאס ואז תעבור לשבת בCLA. תבין. C זו מרצדס, CLA זה פח אשפה. (בהקצנה בכוונה)

שוב פעם, כאוטו זה אוטו לא רע. משפחתית איכותית עם עיצוב לא רע. אבל הבעיה היא כשמתחילים לעשות ממנה משהו שהוא לא.

ומר orha ו-lesto, אני אישית בודק רכבים כרגע בתקציב הנ"ל ובחיים לא אתקרב ל-CLA. בואו נגיד שלמעט פוזה, עדיף לקנות סופרב חדשה מכל הסיבות בעולם, על פני CLA. וזה גם ממש לא קשור. גם אם אני אתנייד ברכב זול ולא אוכל להרשות לעצמי כזו, אני עדיין יכול לומר מה אני חושב עליה. או שרק לאדון lesto הנכבד שיש תקציב לקנות כזו יש גם את הזכות לבקר את הרכב? איזה שטויות במיץ. אגב אם אינני טועה אדוני מתגורר בארה"ב, נכון? משמע הרכב שם זול משמעותית ממחירו בארץ. כך שאולי גם לך אין את הזכות לבקר את האוטו לפי אותו היגיון?

הרכב החלופי שלי כשיש לי פאנצ׳ר או משהו בסגנון הוא c קלאס חדשה, החומרים אותם חומרים חוץ מהדמוי עץ (אם פלסטיק זה מה שקונה אותך שיהיה לך לבריאות). לגבי השורה האחרונה, אני גר בארהב והמחיר לגרסא שיש לי בארהב הוא סביב ה45 אלף דולר (אם זה מעניין אותך אחפש את הסטיקר). אגב אם אינני טועה אדוני גר בארץ ישראל איפה שכולם חיים על האשראי של הבנקים, אם אתה לוקח הלוואה בשביל האוטו אין לך כסף לקנות אותו ולכן גם לך אין זכות לבחון אותו. לדעתי האנשים שמרשים לעצמם לקטול רכב מנסיעה של דקה וחצי על הדגם בסיס זה אנשים שלא מבינים שום דבר ברכב, אלה הם אנשים שרוצים להראות את ה״ידע״ שלהם על גבי הפורום כי הם לקחו סיבוב על אוטו שהם לא יכולים לקנות. לעומת זאת, יש פה אנשים שחיים עם האוטו (יכולתי לקנות גם c קלאס אם זה נורא מעניין אותך ויש לי ניסיון יום יומי איתה) שאומרים אחרת, אבל אין מה לעשות ככה זה כשיש פה קהילת רכב של אנשים שאוהבים יותר ללכלך על רכבים מאשר להגיב בצורה מלומדת.

Tesla Model 3 AWD stealth Performance

Lexus GX460 Luxury

פורסם

זה רק אני? הדגם הזה עולה החל מ-199 אלף. לפני הנחות כמובן...

איך 250K? יש שם תוספות מיוחדות?

זאת סה"כ A קלאס עם בגאז'. נראית יותר טוב כמובן.

זאת רמת כניסה, אין מה לצפות יותר מידי, בסכומים כאלה אפשר לקנות רכבים כמה רמות מעל.

אבל, למי שסמל עושה את זה (לא מעט אנשים) הם קונים מרצדס חדשה שנראית מצוין ב-200 אלף, לא רע.

בנוגע ל-C קלאס מול CLA, אין מה להשוות בכלל...

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

Orha12 אם היה לך במוו אין לי מושג איך אתה לא מרגיש בהבדל באיכות חומרים לטובת הבמוו, כנראה ששופוני זול עושה לך את זה וזה בסדר. המרצדס בגרסאות a,cla,gla זה באיכות חומרים מאוד נמוכה יחסית למותג פרימיום.

מצחיק אותי שאתה אומר שהאאודי בכלל לא נחשבת מבחינתך אבל מבחינת איכות חומרים אאודי מתעלה אפילו על במוו..

Leston46 שמע, נכון שנסיעה של שעתיים זה לא כמו להחזיק את הרכב ביומיום, אבל בדיקה של איכות חומרים אפשר לעשות אפילו בדקה ישיבה באולם תצוגה.. מה שהכי ״מדאיג״ זה שישבת ב c חדשה ולא ראית הבדל באיכות, זאת כנראה הסיבה שאתה חושב שהcla זה איכות גבוהה..

דבר נוסף, אתה שופט אנשים אם הם יכולים או לא יכולים לקנות רכב בסכום הנ״ל בלי להכיר אותם בכלל, זה לא חכם במיוחד. דרך אגב כנס להודעות הקודמות שלי ותראה איזה רכב מכרתי לפני חודש בערך.

פורסם

Leston אני בניגוד אליך לא טענתי שיכולת כלכלית היא הגורם שמאפשר לי לשפוט או לא לשפוט רכבים. או לשפוט רכבים שרק נמצאים בהישג ידי. אני קונה רכב בהלוואה מבחירה, למרות שיש בידי את הסכום. למה ? כי לטעמי זה חכם יותר.

לא שמת לה להבדל בין סי קלאס לרכב שלך? הסיבה היחידה לכך היא שאתה כבר עשית את

הבחירה שלך ועכשיו אתה מנסה לשכנע את עצמך שהרכב כה נפלא. שוב פעם, הרכב הוא לא רע. איכות טובה עיצוב נחמד ומנועים סבירים. אבל בין זה לבין ״מרצדס״ וכל מה שמסביב (איכות, כוח ואף הפוזה) יש מרחק עצום.

• תוכן חדש...