Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3652 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים שלום ,

מבקש יעוץ , יש צורך בהחלפת 4 צמיגים בגיפ שלי , מותג מוכר וידוע יעלה 800 / 760 לצמיג .

4 סיניים ואחריות ל 4 שנים מבקשים 1300 - 1400 ש"ח כולל עבודה והכל .

הפער אדיר , הגיפ לא נוסע בשטח , נסיעות קצרות אך לא רוצה לסכן חיים .

רוב מי ששאלתי אמר סיני זה בסדר גמור , הגיפ הגיע עם צמיגים קוריאנים שהחזיקו מעמד יפה .

מה עושים ?

תודה מראה על העזרה .

פורסם

מה המידה?

ולא הייתי מתפשר על סיני בשום מצב.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

"סיני" ביום-יום יסע כמו כל צמיג אחר, אבל במקרה של בלימת חרום אתה לא יודע איך הוא יתנהג, אין עליו תקן, לא עשו עליו בדיקות.

עדיף לקחת מותג, לא חייב הכי יקר.

תבדוק באתרי השוואות מחיר של הצמיגים מה הם באמת הבדלי המחירים, ולא לפי הצעות מפנצריה כזאת או אחרת.

פורסם

הייתי ב7 מקומות וקיבלתי שלל הצעות

הכי יקר לא המפתיע פי 3 מכל מקום אחר ACE אוטו סנטר

גם החברים בטייבה / קלנסוואה לא היו זולים

בנתניה 6 מקומות שהלכתי צמיג מותג כגון , דנלופ , גוד ייר , וכו ... 780 - 800 לצמיג

בעוד 4 סיני 1300 כולל הכל !

זה הפרש אדיר לכן ההתלבטות.

פורסם

נכון,זה עולה הרבה כסף וזה מעצבן.

אבל זה הדבר היחיד שמחבר אותך לכביש,אם תיקח את כל המכלול

שנקרא רכב,הצמיג הוא הראשון שבגללו אתה נוסע ממקום למקום.

לדעתי עדיף שיהיה, גם תקין רוב הזמן וגם "טוב" או "טוב מאוד" ואולי

אפילו "מצוין" ויש לזה מחיר וזה עולה ברוב המקרים אולי 1000 שח יותר.

אפשר למצוא גם ב2500 ואפשר יקר יותר.

פורסם

מה הבעיה להחליף 2 ואחרי חודש/חודשיים עוד 2 ככה בעתיד יהיה יותר קל כספית. עדיף מותג מאשר סיני בלי אבא ואימא. אפילו אני יגיד ככה שהסינים לא נוסעים עם סיני ראיתי הרבה הנקוק, מישלין ודנלופ.

נשלח ממקום סודי.

פורסם
אבל במקרה של בלימת חרום אתה לא יודע איך הוא יתנהג, אין עליו תקן, לא עשו עליו בדיקות.

מאיפה אתה מביא את הקביעות הנחרצות הלא נכונות האלה??

נכון שיש מותגים סיניים שקיבלו ציונים גרועים במבחני בלימה אבל מה הקשר אין עליו תקן? על איזה תקן אתה מדבר?

כל צמיג שמיובא לארץ חייב לעבור בדיקות איכות ולעבור את כל תקני הבטיחות.

מעבר לכך, יש מותגים סיניים עלומי שם ויש מותגים סיניים גדולים מאד ואפילו טובים לדוגמא Landsail או GT.

אז נכון שאולי עדיף להשקיע אקסטרא ולקחת מותג איכותי אבל גם לא צריך לשלול את כל הצמיגים הסיניים באופן גורף.

פורסם

לפי tires4u יש לך מקסיס החל מ 428 שקל לצמיג.

בלי קשר לא הייתי שם צמיג שאינו מחברה מוכרת, גם אם היה עולה לי פי שתיים במחיר.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
מעבר לכך, יש מותגים סיניים עלומי שם ויש מותגים סיניים גדולים מאד ואפילו טובים לדוגמא Landsail או GT.

אז נכון שאולי עדיף להשקיע אקסטרא ולקחת מותג איכותי אבל גם לא צריך לשלול את כל הצמיגים הסיניים באופן גורף.

גדולים אולי כן, אבל טובים? לא יודע איך לג'יפים, אבל כשבדקתי לפרייבט שלי הסיניים היו גרועים, גם ה-GT.

פורסם

ג'יפים וג'יפונים שמרכז הכובד שלהם מלחתחילה גבוה, גם ככה פחות יציבים מרכב פרטי ממוצע.

תוסיף למתכון צמיגים סיניים שאת הסיבות למחירים שציינת אפשר למנות על לפחות שתי ידיים ויש לך אחלה רכב בצורת רולטה רוסית.

נולדת בישראל? אם כן, אתה בטח יודע שאין מתנות חינם.

מחיר של 50% מצמיג ממותג בד"כ אומר:

תכנון בסיסי למדיי בלי להתחשב בפרמטרים השונים של משתני הדרך, חומר גלם ממעלה שניה-שלישית, בקרת איכות נמוכה עד לא קיימת, היעדר אחריות יצרן (במקרה שהצמיג החליט להתקלף ללא סיבה נראית לעין וגרם לתאונה עם נפגעים חו"ח) היית רוצה שיהיה לך לאן לפנות בשביל לקבל דין וחשבון, וחוות דעת לא קיימות ברחבי הרשת.

המפעל בסין מייצר סדרה היום, נסגר, ומחר מייצר סדרה אחרת תחת שם חדש ולך חפש אותו בסיבוב.

כל זאת, ועוד לא דיברנו על החשיבות של בטחונך ומשפחתך. כאמור הצמיג משמש כמתווך ראשון בין רכבך לאספלט. לא היית רוצה מתווך לא אמין בנקודה הקריטית הזאת. נכון?

ואחרי כל זה, הפן הכספי - אתה מדבר על הפרש של 1600 ש"ח לסט צמיגים ממותג לרכב.

בהנחה שסט כזה מיועד להחזיק במקרה הרע מינימום 3 שנים על הרכב ובמקרה הטוב של חניה מוצלת ושמירה קבועה על לחצים אפשר להגיע גם ל 4+ שנים לסט.

מדובר על, שים לב(!) הפרש של 1.43 ש"ח ליום. זה באמת שווה את ההימור הזה בכל יום שאתה עולה על הכביש?

לא נראה לי...

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם

צמיגים נחותים לא יחזיקו 3-4 שנים, אלא כנראה הרבה בפחות, ולכן פער המחיר לא באמת קיים.

איך אומרת סבתא שלי ממקום מושבה הקבוע - אתה לא עשיר מספיק כדי לקנות דברים זולים.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

תבדוק בבקשה את המידה ברשיון.

המידה עבור ספורטאז' 2013 (לפי הודעות עבר) אמורה להיות לדעתי 225/60R17 99H.

אם הרכב הינו בעל מערכת הנעה 4X4 קבועה, חייבת להתבצע החלפה של כל הרביעיה ביחד (מענה למי שהציע להחליף רק זוג בדירוג).

אם אני צודק במידה, יש לך למשל פאלקן ZE914 ב-490 ש"ח ועוד 7% הנחה לרביעיה -

http://www.tireclub.co.il/catalog/225/60R17-99H-TL.html

ביד2צמיגים יש עוד כמה אפשרויות במחירים שפויים יחסית:

http://tires.yad2.co.il/compare?diameter=8&aspectRatio=14&width=20

ובצמיגיות סביר שתמצא עוד אפשרויות ומחירים טובים.

כמדומני באזור נתניה מומלצים צמיגי מלי.

אגב, הרכב אולי הגיע במקור עם צמיגים קוריאנים, אבל אאל"ט הספורטאז' בשנה הזו מיוצר במפעל בסלובקיה.

• תוכן חדש...