Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משענת יד לספארק החדשה - כדאי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3653 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום,

התחדשתי בשברולט ספארק חדשה, קצת מציק לי שאין משענת יד והתחלתי להתעניין בהתקנת אחת כזו, מבירורים קלים שעשיתי לא מצאתי משענת מקורית אלא אוניברסלית אבל דורשת התקנה עם קידוחים בפלסטיקה, ועכשיו השאלה:

האם כדאי לי לפגוע בפלסטיקה המקורית ע"י הקידוחים?

האם זה מרשם לרעשי קרקושים למיניהם?

יש לציין כי אני יכול לחיות גם בלי משענת יד אבל זה פשוט עניין של נוחות.

תודה לעוזרים.

פורסם

אישית לא אוהב קידוחים בפלסטיקה, במיוחד ברכב חדש, חפש מדריך להתקנה של מקורית אם קיימת או לחלופין אוניברסלית שלא דורשת קידוחים.

פורסם

בסיאט שלי גם לא היה...הלכתי למתקין מערכות בחנות הראשונה שמצאתי ליד העבודה הוא הוציא לי אחד הכנסנו אותו בלחץ וזה עבד טוב..בלי קידוחים אלא פשוט נכנס בלחץ וזה עובד דיי טוב(אסור קידוחים גם אם הייתי רוצה כי זה לא רכב שלי).

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

• תוכן חדש...