Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבחן דרך - פורד אדג' החדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3652 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזה כיף שבימינו בהמה כזו עם כוח כזה יכולה להוציא צריכת דלק שפויה כל כך.

עד לפני עשור היינו מסתכלים פה על ליטר ל5-6 ק"מ.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

השינמוך בעיניי הוא בעיקר בעיצוב.

ממש הליכה של כמה שנים לאחור.

וכמובן שינמוך בתמורה למחיר.

ב 217 אפשר היה להוציא את הדגם הקודם על הכביש.

עכשיו להוציא 265 בשביל אותו דבר (בניכוי מערכות לא קריטיות) כמעט ועוד בלי פנסי ערפל...

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

פורסם

לגבי צריכת הדלק. במבחן של מגזין אחר, icar, הוציאו ממנו 7 ק"מ לליטר.

זה יותר ריאלי מאשר ה 17.6 ה"פריוסים" האלו?

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

פורסם

דובר פה על שיוט על 90 קמ"ש. חבל שלא הביאו צריכת דלק כוללת. 7 ק"ם לליטר בעיר או בתנאים הרריים בהחלט נשמע ריאלי.

פורסם

יואב, איך הוא בהשוואה לסורנטו? אמנם בחנת את הבנזין וההשוואה הנכונה היא לדיזל המאובזרת, אבל בכל זאת (מבחינת התנהגות וכו', אתה יודע, דברים של אוטו).

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

רועי,

לא נהגתי בסורנטו החדש אז אני לא יכול להשוות.

בהיבטי התנהגות כביש האדג' לא גרם לי לרצות לבדוק את המגבלות שלו או אפילו קרוב לכך.

מהיכרותי המצומצמת עם רכבי קיה, אני מאמין שבאדג' יש תחושת פרימיום יותר מאשר בסורנטו.

בנוסף, לגבי ההתנהגות וגם בצריכת הדלק - כל המכוניות ננהגות אצלי כמו שאני נוהג ברכב הפרטי שלי, אני שומר עליהן מאוד (רכוש שאינו שלי הוא משמעותית יותר יקר מרכוש שלי ), אני לא מתחרע או קורע אותן, לא מחפש את המגבלות או להיות 'על הקצה'.

צריכת הדלק - אין ספק שנהיגה אגרסיבית ברכב תביא לצריכת דלק של מתחת ל 10 ק"מ לליטר, אבל זה לא יהיה נעים. המנוע יצטרך להיות בסל"ד גבוה יחסית, בניגוד מוחלט לאופי של האוטו.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...