Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3676 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נשמע באמת אותו הדבר כמו הפולו BBY שלי, חלפים קצת יקרים (לדוגמא חיישן חמצן מקורי 1300 ש"ח) אבל מפצה על כך באמינות ובצריכת דלק כמו שציינת.

מה עם אחיך לא קיבל את הירושה? :oops:

פורסם
נשמע באמת אותו הדבר כמו הפולו BBY שלי, חלפים קצת יקרים (לדוגמא חיישן חמצן מקורי 1300 ש"ח) אבל מפצה על כך באמינות ובצריכת דלק כמו שציינת.

מה עם אחיך לא קיבל את הירושה? :oops:

זה היה התכנון, אבל היה לי הרצון להתחדש והוא עוד טיפה רחוק מ17, התכנון היה לפרסם במחיר טוב, אם ימכר ימכר במידה וארד הרבה להוריד מהכביש ולחכות לו, בסוף נמכר 3300 מעל המחירון אמרתי יאללה נשחרר אותו, עשה את שלו במשפחתינו

פורסם
אתה חייב להיות סוכן מכירות.

גם את שאר הרכבים שלך מכרת מעל המחירון לא?

לא מבין מי ישלם מעל המחירון על סיאט איביזה 1.4 עם 200 אלף קילומטר.

רוב המכוניות שלי נמכרו מעל המחירון ( מלבד המאזדה 3 שאת זה אי אפשר למכור מעל המחירון )

למה שישלם?

הרכב עבר פחחות וצבע ונראה כמו 2016 (בלי שריטה) והצבע היה לא בגלל תאונה יש תמונות מלפני ,פשוט בגלל שהלכה התחילה להתפוצץ.

מערכת ברמה מאוד גבוהה.

קלאץ חדש מקורי של LUK

מטופל לפי הספר ( וזה נדיר לרכב בן 14)

עובר ווקס פעם בשלושה חדשים, גאנטים מגנזיום חלונות שחורים.

הרכב בלי פיפס, סע תחפש איביזות בשנים האלה, אתה תמצא אותן שחוטות ( זה עובדה ) אדם שמחפש כלי טוב ומוכן לשלם מקבל אחלה רכב.

בעיקרון רכב שהוא עם נתונים טובים ונראה טוב והוא ישן אין בעיה למכור מחירון ( הייתי כלכך בטוח בסיאט הזאת שאפילו הרשיתי לעצמי לקנות מחליפה עוד לפני שמכרתי אותה, היה לי ברור שתמכר תוך ימים, וגם זה לראשון שיבוא לראות אותה)

אגיד לך יותר מזה, במידה והייתי מחפש רכב במסגרת התקציב הזה, אני לא חושב שיש אלטרנטיבה טובה יותר לחובבי הידניות

פורסם

מצב הפלסטיקה היה מעולה ( היד לפניי החליפה את הפלסטיקה של המרימי חלונות וצבעה אותה צביעה איכותית) מלבדה הכל היה במקום כל הכפתורים עובדים.

ריפודי דיפון מקדימה מצוין

הגג גם מצוין

מאחורה רופף ( מצד שני אני אישית מעולם לא נכנסתי מאחורה ולכן זה אף פעם לא הפריע לי )

עוד משהו בנוגע לזה שרשם על המכירה מעל המחירון

חייב להגיד עוד משהו, רכשתי מאזדה 3 לאחרונה אני ועוד חבר טוב מהלימודים.

אני קניתי ספיריט הוא קנה 1600 שניהם שנתון 2008 עם נתונים יבשים יחסית טובים

לי אישית אין בעיה לשלם מחירון על רכב שמור, הוא לעומת זאת מאלה ש"בחיים לא ישלם מחירון גם עם הרכב עשוי מזהב"

אצלי אחרי הבדיקה הרכב יצא תקין ( דברים קטנים מינוריים שהסתדרתי עם המוכר במחיר) הוא התעקש למצוא אחת טובה ובזול! ומצא קנה אותה 8000 ש"ח מתחת למחירון על פניו נראית עסקה משתלמת. אבל בבדיקה החלפת 2 תושבות מנוע ותושבת גיר, הוספת גז למזגן, רפידות, טסט ו 4 צמיגים חדשים. הביאו אותו להוציא תוך פחות מחודש מזמן הקניה כמעט 7000 ש"ח.

שאני שואל אותו אם היה לא היה עדיף לו לשלם מחירון ולקחת רכב שהוא מוכן קומפלט הוא טוען שלא כי זה אחזקה וזה לא נחשב בקניה של האוטו ( עכשיו לך תתווכח עם בן אדם שמאמין בשטויות שהוא אומר!) לכן לי אין בעיה לשלם מחירון על רכב ששווה אותו, ובגלל זה גם אין לי בעיה לדרוש מחירון על רכב ששווה אותו! ולא בשביל משהו עוד לא קרה שניסיתי למכור רכב מעל חודש והוא לא נמכר ( הרנו שמפורסמת עכשיו היא לא שלי אלא של חבר טוב)

• תוכן חדש...