רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,569 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 22 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
פורסמה היום (שבת)בערב. http://cars.walla.co.il/?w=/4700/2501934 ADZ
הודעה אחרונה מאת bagira, -
-
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום רב, שמי אלי, מפיק בחברת ההפקות "Up prodaction house", לטובת צילומים מידיים לפרסומת אני מחפש רכב פולקסווגן אספנות בצב חיצוני (וכמובן מכני) מעולה! במידה ותוכלו לעזור לי ולהפנות אותי הלאה ליצירת קשר - אודה לכם. נ.ב ראיתי תמונות של רכבים כאלה כאן בגלריה אך לוחיות הרישוי מטושטשות ואין לי איך ליצור קשר... בברכה, אלי
הודעה אחרונה מאת אלון ר, -
- עוקב אחד
- 20 תגובות
- 5.6 אלף צפיות
בקרתי היום במקום עם בני הבכור בן ה 9 הוא עשה מסלול כביש על 206 אוטומטית והצליח די יפה לשלוט ברכב ואני עשיתי סיבוב אחד על ה 206 בכביש ואחד מסלול ראלי עם אימפרזה STI . יפה לראות שהתחום המוטורי עולה עוד מדרגה כאן בארץ . נהננו מאד ובטוח שנבקר במקום שוב .
הודעה אחרונה מאת AvivB, -
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
במד מהירות ולא במד סל"ד. בד"כ מופיע ב50 קמ"ש לא מצאתי בחיפוש
הודעה אחרונה מאת John1, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 749 צפיות
משום מה לא ראיתי את הדבר המהמם הזה מופיע בפורום. אז... נראה טוב. יהיה מעניין. פרטים נוספים ועוד תמונות בלינק: http://www.fiestafly.com/forum/showthread.php?t=21152 נ.ב זה מה שקורה כשלא מרוכזים. מעלים לפורום ״חדשות״ מתחילת 2011
הודעה אחרונה מאת Caveman, -
-
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אחרי שקראתי בפורום הרבה על הצ'יטה הבנתי ששווה להחזיק מכשיר כזה, במיוחד לאור המצלמות החדשות. אבל, לרוב אני שומע מוזיקה בעוצמה שכנראה שתגרום לכך שאני לא אשמע את הצ'יטה. הבנתי שיש גם מנורות הבהוב, אך האם לדעתכם אפשר להתסמך על המנורות האלו, או האם יש פתרון אשר בעזרתו ניתן לשמוע את הצ'יטה גם אם המוזיקה ברכב בעוצמה גבוהה? בנוסף, האם כדאי לרכוש אנטנת GPS חיצונית או שהקליטה של הצ'יטה מספיק טובה בלי? תודה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת ItsikM, -
- 11 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
הונדה סיויק 93 אדומה, דלת אחת סגולה לפני צביעה, גאנטים, אנג'ל אייז, אגזוז לחץ, וילון אחורי עם סמל של הונדה, פרס כספי מובטח למוצא.. בבקשה תעזרו לי.. האוטו נגנב ממעלה אדומים, (צמוד לירושלים). בבקשה תעזרו לי 0503598765 81-686-06
הודעה אחרונה מאת yuvalkop, -
האם לדעתכם כדאי לרשום במודעה על חלון הרכב גם את המחיר המבוקש? האם זה יצמצם את כמות הטלפונים מנודניקים שרק מחפשים מציאות?
הודעה אחרונה מאת יוסי פרנקוס, -
- 6 תגובות
- 902 צפיות
בוקר טוב לכל יצרן רכב יש חטיבת ספורט - הונדה MUGEN רנו RENAULTSPORT וכו'... התוכלו לרשום את יצרני הרכב הפופולאריים בארץ ומה חטיבות הספורט שלהן (סיכום של איזה משהו ללימודים ) ? תודה
הודעה אחרונה מאת itsik170, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 777 צפיות
שבוע טוב חברים ישנה אפשרות באתר מסויים ליקנות תרסיס צבע לפי מ"ס הצבע של הרכב ולתקן עצמאית את צבע הרכב. ידוע לי שבסיאט קורדובה מ"ס הצבע של הרכב נמצא האיזור הבגז' , אבל אצלי המדבקה הורדה. איך אני יכול לדעת מהו מ"ס הצבע של הרכב ( שחור מטאל , שנתון 1999). תודה מראש גילי.
הודעה אחרונה מאת פליקס - שירות ומכירה, -
שלום לך, כן אתה אתה, זה שיושב בקופסה מוגן מפגעי מזג האויר, לצלילי המוזיקה שלך, עסוק בפיתרון בעיות העולם, ואוחז בהגה המכונה המופלאה שלך, על סוסיה, כריות האויר שבה, ריפודי העור והדיבורית. אתה שבבוקר עם הקפה ציקצקת בלשונך למראה הכתבה על האופנוען שנהרג, וחשבת מתוך חוסר ידע שלא באשמתך, כמה מסוכן האופנוע הזה. אתה רואה לא רואה אותי מדי יום בכבישים, לא פעם אנחנו משיקים מראות בפקקים ואתה קצת מתרגז שאני עוקף אותך ותופס את המקום לפניך ברמזור, עם יד על הלב, כמה פעמים רצית להתחלף אבל חששת לבטא זאת בקול? לפעמים אתה מתרגז עלי, מהיר כזה, חסר אחריות, אפילו קראת לי בשמות, "מתאבד" "תורם איברים" "ברברי", אני אפילו זוכר את הפעמים שבמתכוון גרמת לי לסטות קצת ממסלולי, דו…
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 640 צפיות
שלום רב לפני כמה ימים מכר שלי עשה תאונת דרכים נסע בכבישי רמת הגולן וקפץ לו חזיר ניסה להימלט ממנו,אך בכול זאת נכנס בו עם הצד של הקדימה. נזק לכנף פנס נשבר מכסה מנוע התעקם קלות, נדלק לו המנורה של הכרית אוויר והיה ריח של נפצים אך כרית אוויר לא התנפחה, כול מערכות החשמל ברכב נפלו עקב הכפתור חרום שקיים ברכב לחץ על הכפתור והכול חזר לקדמותו. אין נזק מכאני או חשמלי לרכב בגדול. מבחינת פחחות אין פה יותר מידי עבודה, לפי דעתי יש קצה שילדה ברכב כרגע בכול זאת הוא נכנס ב80 קמ"ש לערך בתחת של חזיר יחסית גדול. עכשיו השאלה שלי היא כזאת ממה שהבנתי כרית אוויר שנפתחת או אפילו הייתה צריכה להיפתח אך לא נפתחה זה טוטאלוס. תיקון כרית מגיע לערך 7 אלף שקל ממה…
הודעה אחרונה מאת gabi1234567, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 4.6 אלף צפיות
אני מחפש איזה רכב שראיתי לא מזמן זה מין מיני טנדר עם שני מקומות או שלושה בלבד ויש לו שטח מאחורה כמו לכל טנדר חח אני חושב שהוא של חברה לא כל כך ידועה ברכבים חשוב לציין שהוא ממש קטן ודי מצחיק אם יש למישהו איזה השערה למה אני מתכוון בערך אשמח לתשובה בהקדם תודה מראש נ.ב השטח מאחורה אני חושב שנקראה קבינה?
הודעה אחרונה מאת ItayZz123, -
-
- 4 תגובות
- 689 צפיות
הייתי אצל אודי היום ונאמר לי שהדגם a3 1.4tsi אזל במלאי וכרגע הם לא רואים שיש עוד משלוח.. עכשיו לפי מה שאני יודע נכנס דגם חדש באמצע שנה הבאה.. אז השאלה שלי היא האם לפי ההיגיון יעשו עוד משלוח של הרכב כי הוא רק יומים שלוש בארץ והוא כבר נחתף כמו סוכריות דא מחיר הרכב על הכביש 152אלף מאוד התלהבתי מהמחיר ומהאוטו אז מה דעתכם חברה
הודעה אחרונה מאת machinehead, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 28 תגובות
- 4.6 אלף צפיות
יש לקמור רכב שעוד מעט פג תוקפו והם מעיפים אותו בהנחה משמעותית. קרוב משפחה שלי שוקל לקחת, אבל מוטרד מהדימוי. מדובר בצבע שחור והוא גם מתגורר בבת ים. מה עולה לכם לראש לגבי מי נוסע ברכב כזה? אני אישית אמרתי לו שעוד לא שמענו על כדור טועה לכוון לקסוס...
הודעה אחרונה מאת amiger, -
-
קרוב משפחה שלי מחפש רכב. במסגרת החיפושים התעניין ברכישת סיטרואן C4. הבוקר אירע האירוע הבא (מצוטט ישירות מאת הלקוח המאוכזב): "הוצעה לי על ידי מוסך לובינסקי באשקלון סיטרואן C4 מתוך מלאי הטרייד-אין שלהם. הסתבר שמדובר בתיבת ההילוכים הרובוטית ובקשתי נסיעת מבחן ברכב בטרם רכישתו. נסעתי אל מתקן לובינסקי בפתח תקווה וזאת כדי שלא לגרום ללובינסקי הסעת הרכב במובילית לאשקלון כשאינני יודע בוודאות שארכוש הרכב משום תיבת ההילוכים בעניינה חלוקות הדיעות במספר מבחני דרכים. ביקורי תואם עם אחד מעובדי המקום. טרחתי ונהגתי את הדרך מאשדוד לפתח תקווה בתנאי דרך איומים- גשם זלעפות לאורך כל הציר. כשהגעתי אל מגרש הטרייד-אין נוכחתי לדעת שאין אפשרות לחניה,עמדתי מול פתח משרדי החברה כשגשם שוט…
הודעה אחרונה מאת amiger, -
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אהלן ח'ברה, לפני כשעה עברתי תאונת שרשרת בכביש 40 מכיוון נתב"ג לרמלה. מהלך התאונה: נסעתי בנתיב השמאלי במהירות של כ-70 קמ"ש (גשם) ולפני 3 רכבים. לפתע הרכב הראשון פשוט בלם (!!!) באמצע הכביש המהיר, הרכב שלאחריו בלם בחזקה אף הוא והרכב השלישי גם כן אך גם סטה במהירות לימין (לשוליים). ברגע שראיתי את מהלך הבלימות בלמתי גם אני, אך הרכב החליק במהירות בגלל הגשם וההגה לא הגיב, ופשוט החלקתי (טווח יחסית ארוך) ופגעתי ברכב השלישי בצד וממנו המשכתי בכניסה יפה וחזקה לרכב השני, כאשר בזמן הזה הרכב הראשון כבר נעלם מהאופק. נמצא כי אני זה שפגעתי ב-2 הרכבים שמלפניי, ונותרנו שלושתנו לחילופי פרטים בשוליים, כאשר האשם האמיתי ברח לו בצורה אלגנטית ויפה מאוד. אני מבוטח חובה + צד ג' בלב…
הודעה אחרונה מאת נהגת שודים, -
-
- אחראי פורום
- 18 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
הי לכולם,, כשקמתי בבוקר לפני מס' ימים גיליתי שמישהו (רכב כחול), שרט לי את האוטו החדש (בן שבועיים, ) והשאיר מכה קטנה מאוד בכנף מעל לגלגל הימני האחורי. בדקתי את המצלמות שיש בסביבה ולצערי הגדול, המצלמה אשר מכוונת למקום אינה עובדת (אין לי מושג מי עשה את זה ).. פניתי למוסכי צ'מפיון (סגול- כרמיאל /מורג -נהריה) והם ביקשו כמו 1400 שקל עבור החזרתו למצב "המקורי",, מה אני יכול לעשות???אני יכול לתבוע את הביטוח (השתתפות 1100 שח??? שווה??) כדאי לתקן את זה (אני מעלה תמונה מחר) ???
הודעה אחרונה מאת moshe21586, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 822 צפיות
יש לי שאלה במה הבלמים נשחקים יותר מהר במכונית ידנית או באותו מכונית אוטמטית ? אם אפשר גם הסבר בבקשה ויש לי עוד שאלה האם הבלימה באוטו בירדה אומטית על ידי שילוב טפטרוניק זה כמו באוטו ידני ? וזה אותו שליטה על המכונית הבלימה בהילוכםי ?
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
חברים אני צריך את עצתכם. במרץ השנה אחי היה צריך להחליף צמיגים ברכב שלו( מרצדס S-550) בגודל: 255/40/19 קדמיים ו 275/40/19 אחוריים. הוא פנה ליוסי שדמן, הבעלים של שדמן צמיגים שנמצא בתחנת דלק השחר בנתניה, יוסי הציע לו לשים צמיגים RUN ON FLAT של GOODYEAR בגלל שלא היו לו צמיגים רגילים במלאי. יוסי אמר לו שזה יותר טוב מצמיגים רגילים ( וגם עולה בהתאם ). אח שלי שלא מבין בזה קיבל את העצה שלו וקנה את הצמיגים תמורת 9200 ש"ח. למחרת אח שלי הרגיש שהאוטו נהיה הרבה יותר קשה, אז הוא חזר ליוסי, יוסי הזמין נציג של היבואן שנסע ברכב ואישר שבאמת האוטו קשה. בגלל שלא היו להם צמיגים רגילים במלאי, אמרו לנסוע בינתיים במה שיש ובעוד חודש כשיגיעו צמיגים רגילים יחליפו אותם וגם יזכו אותו על ההפ…
הודעה אחרונה מאת dj-jack, -
- 8 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום לכולם, אני אמור לקבל את הרכב הנ"ל בשבוע שבועיים הקרובים, בצבע שחור, רמת גימור טרנד. שמתי לב שברמות גימור גבוהות יותר קיים "פס עיטור כרום לחלונות צד" שנמצא לאורך כל הרכב מתחת לחלונות. האם אפשר להזמין את החלק הזה מאייביי? משום מה אני לא מצליח למצוא/לפענח איך נקרא באנגלית. מצ"ב תמונה להמחשה. תודה לכל העוזרים
הודעה אחרונה מאת sharon9476, -
- 1 תגובות
- 779 צפיות
שלום, איני מוצא זאת בשרשור אבל אני בטוח ששמעתם לגבי הבעיה הקיימת ברוב הטויוטות לנד קרוזר במודלים 2003-2009 . תוך זמן קצר יחסית מופיעים סדקים אשר לעיתים קרובות גם מסוכנים מבחינת המגע עם כריות האויר. היבואן תיקן ל-55 בעלי טויוטות את הדשבורג בעלות של 1500 ש"ח אך כעת כשקבוצה גדולה יותר של 95 בעלי רכב פונים אליהם, הם מתנערים ודורשים סכום גבוהה יותר, דבר שהוא לא הגיוני. אנא תמכו בנו וכנסו לפייסבוק ל-" דשבורד סדוק לנדקרוזר טויוטה" והצביעו לייק. היום זה אנחנו מחר זה מישהו אחר, הבה נעזור אחד לשני. תודה
הודעה אחרונה מאת vladclar, -
- 4 תגובות
- 810 צפיות
בוקר טוב לקרובת משפחה יש פג'ו 206 אוט' 1.6 XT 02 . רשיון יש לה 3 שנים. היא ניסתה עכשיו לחדש את הביטוח, וכרטיס האשראי לא עבר (סיבות שלא ניכנס אליהם עכשיו ). היא בביטוח "חבר אלון", והביטוח עולה 4006 ש"ח כולל מע"מ . הביטוח לא מקבל צ'קים, ולא מזומן, רק אשראי. יש לכם המלצות מה עושים? אולי לחברת ביטוח אחרת? תודה לעונים נ.ב. - הוא נגמר ב-30/1/12 .
הודעה אחרונה מאת COMMANDER, -
- 2 עוקבים
- 32 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
היום בסביבות שבע בערב הגעתי למרכז הטניס בחיפה (זה שליד חוף הכרמל, מי שמכיר), השארתי את האוטו בחניון כמו תמיד ונכנסתי להתאמן. כשיצאתי בתשע, האוטו (גולף לבנה) לא היה שם, אלא רק רסיסי זכוכית מאחד החלונות לא הייתי טורח לכתוב את ההודעה (בכל זאת, רכבים נגנבים מדי יום, וזה לא שזה איזה רכב ספורט מיוחד או רכב שהשקעתי בו, סתם גולף לבנה הכי פשוטה שיש, ככה שאני לא מקווה אפילו למצוא אותו. מזל שיש ביטוח), אם לא הטיפול המסור של המשטרה. התקשרתי למוקד וציפיתי שיגידו לי לבוא להגיש תלונה. במקום זאת, שלחו לי ניידת שהגיעה תוך כ-45 דקות. בזמן שישבתי בניידת עם אחד השוטרים שמילא לי במקום תלונה (כך שלא אצטרך להגיע בכלל לתחנה), השוטר השני עשה סיור - בדק את הזכוכיות, סרק אם יש מצלמות ביטחון וכ…
הודעה אחרונה מאת amirkor, -
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
על כל שינוי ברכב כגון התקנת ארגז לטנדר (PEAK-UP) חייבים לנסוע למרכז כדי להבדק ב"מעבדה מוסמכת" , יש נהגים שמפרקים את הארגז שהרכיבו זמן רב לפני הטסט השנתי וכאשר מועד הטסט מגיע הם נגשים לטסט השנתי ולאחר מכן מרכיבים בחזרה את הארגז .
הודעה אחרונה מאת barzelay, -
- 1 תגובות
- 4.8 אלף צפיות
התחלתי ללמוד נהיגה והטופס הירוק אבד לי מה עושים!? תודה!
הודעה אחרונה מאת arale, -
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום, רציתי לדעת האם צפויה איזו שהיא ירידת מחירים "דרסטית" ברכבים המשומשים, עקב עליית המחירים בתחילת השנה. תודה ושבוע טוב.
הודעה אחרונה מאת NIKIG, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 874 צפיות
שלום לכולם. יש לי רכב פיגו 206 2004 והמושב שלו רק המושב לא הגב בלוי עד כדי כך שאני כבר מרגישה הברזל בלבד. שמתי עליו מין משטח תחליפי כזה שזה קצת מגביה אותי ולא נוח כל כך. האם יש פתרון לזה האם ניתן להחליף רק את המושב ? מישהו יודע האם ההגה מתכוונן?
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 18 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
שווי המכוניות יותר מ 6 מיליון דולר. מספרי הרשוי היו: GOOD EVIL CEO GOD GUILTY MAFIA HACKER 2010 Maserati GranCabrio, VIN ZAMKM45B000051328, License PlateNo. "M-FB 212" or "DH-GC 470", registered to FINN BATATO;67. 2009 Mercedes-Benz E500 Coupe, VIN WDD20737225019582, LicensePlate No. "FEG690" 2005 Mercedes-Benz CLK DTM, VIN WDB2093422F165517, LicensePlate No. "GOOD" 2004 Mercedes-Benz CLK DTM AMG 5.5L Kompressor, VINWDB2093422F166073, License Plate No. "EVIL" 2010 Mercedes-Benz S65 AMG L, VIN WDD2211792A324354, LicensePlate No. "CEO" 7071. 2008 Rolls-Royce Phantom Drop Head Coupe, VINSCA2D68096UH07049; License Plate No. …
הודעה אחרונה מאת ac cobra, -
-
את מיקומי הגאטסו החדשות כבר כולם מכירים, פרסום מאתר גלובס וכתבה נוספת מציג כי בכל 1 קמ"ש מעל המותר המדינה תגזור קופון תוך הדגשה שנהג שיבחר לערער על הקנסות ויימצא כי ערעורו לא מוצדק - יספוג קנס מוגדל. נראה שהמעבר מהפילם הישן לטכנולוגיה "חדשנית" גרם לתופעות לוואי קשות ודמיון מפותח ככל הנראה להציב מצלמה בכל פינה ולגזור 250 ש"ח מכל עובר ושב (עד 20 קמ"ש מעל למותר). אז ממדינה אוכלת יושביה עברנו למדינה טוחנת יושביה? שמרו נפשותיכם שמא תהפכו לעברייני תנועה מן המניין.
הודעה אחרונה מאת יוסי פרנקוס,
-
מי מחובר 66 משתמשים רשומים, 13 אנונימיים, 383 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- מיץ פטל
- quzzaa
- פאר האורה
- Haim_gds
- Shay Shd Dave
- TomerP
- ArikB
- טויוטה סופרה
- VromVrom
- Froyne
- אתרוג
- לירון .ה.